Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Bet čia aišku aš esu daugiau išimtis, noriu vieno įrenginio kuris būtų pakankamai galingas mano poreikiams (žaidimų beveik nežaidžiu, o jei žaidžiu tai kažką kas nereikalauja daug resursų) ir atstotų pagrindinį kompiuterį ir esant reikalui būtų portabilus kaip tabetas. T.y. šiandien tokių dalykų nelabai yra, nu lyg ir yra kažkoks samsungas, bet jis gali išgyventi kokias max 4val., kas yra mažai. Realiai po kelių metų turėtų išvis užtekti vieno įrenginio, kuris atstotų ir išmanų telefoną, ir tabletą, ir galų gale stacionarų kompiuterį
- aišku su visom sąsajom (monitoriai, klaviatūros...), kurios nebūtinai turi būti fizinės, tik nežinau ar tai būtų pelninga gamintojams.
[/QUOTE]Šioje vietoje aišku dar galima pasvajoti apie sulankstomus ekranus, vaizdo projekcijas, projekcijas ant akies, kažkokius naujus duomenų įvedimo būdus...[/QUOTE]
O kam svajot? Sulankstomą ekraną gali nusipirkt jau dabar kokiam nors Sony Tablet P. Tokia Kyocera irgi yra pagaminus mobilų telefoną su sulankstomu ekranu. Tik vat niekam jų nereikia. Kaip ir visokių "išvyniojamų" ar projekcinių. Pernelyg ribotas praktinis panaudojimas.
Comment