Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mobilios technologijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• a_p
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Turbūt didžiausia pristatymo naujiena, kad copy/paste bus 2011 metų pradžioje (bus įdiegtas į visus telefonus kartu su OS atnaujinimu). Įsigijusieji pirmus telefonus markete jau ras daugiau kaip 2000 programų. Įdomu ir tai, kad vos ne nuo išleidimo pirmos dienos wp7 jau atrodo geriau nei android žaidimų srityje.
    Butu stebetina jei butu kitaip, juk microsoftas valdo Xbox ir nei vienas xbox'o zaidimus pardavinejantis partneris negali pasakyti "ne".

Kita vertus, rinktiniams developeriams microsoftas pazadejo privilegiju beigi garantuotas pajamas nesvarbu ar bus klientu ar ne. Todel jie realiai niekuo nerizikuoja. Jei nebus klientu, tai appsus "nupirks" microsoftas. Tam ir reklamai paskirta apie puse miliardo $.

Appsu beje dar tik apie 1000, kiek is ju geru ir kiek siuksliu kol kas niekas nezino.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Tokiems atvejams jie man negalės pasiūlyti dvejų metų kontrakto patogiomis sąlygomis .
    Keista, kad zmones savo noru lenda i tuos kontraktus. Kam tie kontraktai jeigu pasiemes be kontrakto ir kas menesi mokedamas kiek prakalbi isleisi praktiskai tiek pat. Cia aisku yra emigranteliu forume tai apie babajynusnekalbu, bet Lietuvoje tai praktiskai nera jokios prasmes imt kontraktus ir gauti neva "nuolaida" aparatui.

Komentuoti:

• Edvard
    replied
    BlackBerry Bold 9780 finally official, hitting T-Mobile on
    November 17th for $130

Официальный анонс коммуникатора BlackBerry Bold 9780 (2 фото + 2 видео)

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Tokiems atvejams jie man negalės pasiūlyti dvejų metų kontrakto patogiomis sąlygomis .

Komentuoti:

• Raptor
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Tik gaila, kad mūsų ryšininkai vargu, ar tokį pasiūlys...
    Tokiems atvejams yra ebay

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Synapse Phone

Vo čia tai geras. Vadinasi, kokį nori, tokį ir pasidarai. Savo nuosavą, savo tobulą. Ir už pakenčiamą kainą...Noriu. Tik gaila, kad mūsų ryšininkai vargu, ar tokį pasiūlys...
    Paskutinis taisė Magician; 2010.10.30, 18:42.

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Realybe tokia kad jokio 4G standarto nera, kas kaip nori taip ir vadina.

Komentuoti:

• PukiS
    replied

kaip ten tam anekdote - ant mano tvarto x@$ uzrasyta, o ten - malkos. taip ir sitie apsiskelbe 4g, nors realybe kitokia.

Komentuoti:

• Big Cat
    replied

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė zanaz Rodyti pranešimą
    ...Kasnors pvz naudojasi VISA payWave/MasterCard PayPass apskritai
    Pas mane iPhone yra M-parašas, labai patogu, naudoju reguliariai... ir jokiu papildomu SD.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Vadinama 4G, bet tai WiMAX.
    Net straipsnyje parašyta: 'DELFI primena, kad Lietuvoje jau veikia save 4G vadinantis WiMAX technologija paremtas interneto ryšys.'

Bet kas turima omenyje, tai 4G ryšio prieinamumas viešose vietose.

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    Lietuvoje veikia WiMAX, bet tai nėra 4G....

www.mezon.lt

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
    Pas mane jis nuo pernai vasaros, MEZON vadinasi.
    Lietuvoje veikia WiMAX, bet tai nėra 4G.
    O Stokholme ir Osle ryšys įdiegtas jau nuo praėjusių metų, tik dabar tai tampa visuotinai prieinamu ryšiu, t.y. ne tik namuose, bet ir viešosiose vietose.
    Dar kiek informacijos: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8412035.stm
    Paskutinis taisė Silber418; 2010.10.15, 17:05.

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    ..Lietuvoje 4G ryšys turėtų būti 2012 metais.
    Pas mane jis nuo pernai vasaros, MEZON vadinasi.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Ko gero, šiai temai itktų labiausiai:

4G testavime Stokholmo centre išbandyta ir DELFI T

'Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ trečiadienį Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Rusijos žurnalistams Stokholmo centre pristatė 4G ryšį. Po miestą važinėjančiame autobuse pasiektas maksimalus 73 Mbps siuntimosi greitis, vidutinis interneto greitis siekė 26 Mbps. Kompiuteryje buvo galima stebėti tiek DELFI TV siužetus, tiek didelės raiškos (HD) filmų anonsus per „YouTube“.'

Pilnas straipsnis: http://www.delfi.lt/news/economy/ITb...hp?id=37280905

Lietuvoje 4G ryšys turėtų būti 2012 metais.
    Paskutinis taisė Silber418; 2010.10.14, 17:07.

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė Auwris Rodyti pranešimą
    Gal kas žino ar HTC Desire parvežtas iš UK (pirktas O2) atrišus Lietuvoje, ir liks atrištas, ar po kažkiek laiko vėl reikės atrišinėti? Nes girdėjau gandų, kad atrišus, paskiau vėl reikia atrišinėti po kažkiek kažkiek laiko, kas nėra labai logiška. Gal kas galėtų patvirtinti ar paneigti šį teiginį? :/
    Eik į lietuviška Android manija forumą, ten pasidomėk. Pats turiu pirktą Lietuvoje, bet seniau turėjau G1 iš UK. Kiek aš žinau, tai neturėtų reikėti dar kartą ir t.t. Bet dar pasidomėk.

Komentuoti:

• Auwris
    replied
    Gal kas žino ar HTC Desire parvežtas iš UK (pirktas O2) atrišus Lietuvoje, ir liks atrištas, ar po kažkiek laiko vėl reikės atrišinėti? Nes girdėjau gandų, kad atrišus, paskiau vėl reikia atrišinėti po kažkiek kažkiek laiko, kas nėra labai logiška. Gal kas galėtų patvirtinti ar paneigti šį teiginį? :/

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Microsoft šiandien oficialiai pristatė Windows Phone 7 OS ir 10 naujų telefonų, kuriuos netrukus pardavinės. Iš komentarų panašu, kad visiems didžiausią įspūdį paliko Dell Venue Pro:

Turbūt didžiausia pristatymo naujiena, kad copy/paste bus 2011 metų pradžioje (bus įdiegtas į visus telefonus kartu su OS atnaujinimu). Įsigijusieji pirmus telefonus markete jau ras daugiau kaip 2000 programų. Įdomu ir tai, kad vos ne nuo išleidimo pirmos dienos wp7 jau atrodo geriau nei android žaidimų srityje.

Sekančiu laukiamiausiu įvykiu turbūt dabar bus Android Gingerbread išleidimas.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Kągi, atrodo, kad netrukus įjungus HTC HD2 bus galima rinktis kokią operacinę pakrauti: Android, Windows Phone 7, Windows Mobile 6.5. Iki oficialaus wm7 išleidimo liko vos 3 dienos, o wm7 jau paleistas ant HD2. Aišku dar teks kiek palaukti kol visa tai veiks be problemų ir bus prieinama visiems. Tuo tarpu androidas ant HD2 jau veikia galima sakyti 99%. Bent jau aš nepastebiu kažkokių trūkumų.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Parašė mx4444 Rodyti pranešimą
    Sveiki, seno tel susidevejimo proga esu priverstas pirkti nauja. Galvoju apie htc wildfire arba samsung i580. Ka manot apie sius modelius, kokie ju + ir - ju ir kuris geresnis jusu nuomone? O gal koki kita patartumet? Kolkas pagrindinis kriterijus kad butu gps ir muzikos klausymas per tel.
    Aš renkuosi tarp absoliučiai analogiškų modelių. Kol kas bent jau mintyse laimi HTC, nes ir brand'as žavesnis, ir Androidas naujesnis, o HTC Sense yra tikrai labai gražus. Visur kitur - lygūs priešininkai.

Komentuoti:

Working...
X