oooh this IS interesting.
Hands on: Windows 8 review
„Microsoft“ pristatė „Windows 8“ ir leidžia ją išbandyti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilios technologijos
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąSamsung Galaxy Note
Atvaizdas
• 5.3 colio ekranas
• Keičiama 2500 mAh baterija
• 1280x800 raiškos ekranas
• Dviejų branduolių 1.4 GHz procesorius
• 8 MP kamera gale, 2 MP priekyje
• 9.65 milimetro korpuso storis
Atvaizdas
Paskutinis taisė John; 2011.09.02, 07:23.
Komentuoti:
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąSamsung Galaxy Note
Atvaizdas
• 5.3 colio ekranas
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Samsung Galaxy Note
• 5.3 colio ekranas
Komentuoti:
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąTaigi Gūglo žaidimai su Androidu (su šūkiais "laisvė visiems" ir panašiai) baigėsi, Google apsisprendė eiti obuolėjimo keliu.
Dar pridėkim tai, kad gugliaus patirtis hardwaro gamyboje yra visiškai nulinė, kai tuo tarpu motorola apskritai pagamino pirmą mobilų telefoną. T.y. kiaušinis bandytų mokyti vištą gyventi.
Mano supratimu pagrindinis gugliaus pirkinys yra patentai. Be kurių iš tikro gali greitai likti be gamintojų. Na o motorola jie arba paremontuos ir parduos toliau arba pasiims ko reikia ir kas liko patyliukais amputuos.
Be to, yra vertinimų, kad reali motorolos kaina gugliui yra maždaug 3 kartus mažesnė nei skelbiama. T.y. nebrangiau už praloštą nortelio patentų aukcioną.
O Samsungui, HTC ir kitiems reikės smarkiai pagalvoti, ar jiems savo gaminiuose verta naudoti tiesioginio konkurento (Google-Motorola) OS.
Taip kad kol Androidas parsidavinės, tol jie jį ir naudos. Jei guglius staiga sumanytų nebeleisti konkuruoti su Motorola tai jie žinoma ims ieškoti pelningesnių variantų.
Kitą vertus, patys gamintojai irgi nėra balti ir pūkuoti. Ir patys gugliaus sąskaita visaip bando patapti naujais obuoliais.
Komentuoti:
-
Parašė zero Rodyti pranešimąGoogle perka Motorola, už 12.5 mlrd. USD. Senokai jau tokių stanbių įsigijimų rinkoje nebuvo:
http://thenextweb.com/google/2011/08...-12-5-billion/
O Samsungui, HTC ir kitiems reikės smarkiai pagalvoti, ar jiems savo gaminiuose verta naudoti tiesioginio konkurento (Google-Motorola) OS.Paskutinis taisė c2h5oh; 2011.08.31, 09:49.
Komentuoti:
-
naujas Wacomo pieštukas Inkling - pieši ant popieriaus - persikelia į kompą
Komentuoti:
-
Aš dabar nusipirkęs tą telefoną (žiūr kairėje ), kol kas nieko nedaręs. Išties, paprastumas turbūt dar didesnis už iPhone, ir tai baigia užknisti, nes nėra kaip pažaisti. Tikrai pabandysiu įsimesti Mango, tiesa, jeigu bus galimybė kažkam nepavykus mėtyti pėdas (kaip "Restore" funkcija pas Apple )
Komentuoti:
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąDėl to apsistojau ties WP7...Gal kas nors turi šios operacinės sistemos telefoną, ar šiaip yra bandęs realybėje, ir gali man pasakyti, ar verta imti telefoną su šia OS? Žinoma, nepamirštant to, jog po nepilnų dviejų mėnesiukų artėja masyvus atnaujinimas su Mango...
Komentuoti:
-
O aš su nujailbreakintu iPhone esu (na, dabar nesu, nes teko vežt taisyt ). Bet man dauguma dalykų tinka tame straipsnyje, nors savęs mados auka nelabai pavadinsiu
Komentuoti:
-
Man čia panašiau į stereotipų mišrainę...Žmonės, turintys vienokį ar kitokį telefoną tikrai neturi velniškai skirtis savo būdo bruožais. Pasirinkimas, kokį telefoną imsi, nebūtinai priklauso nuo tavęs pačio. Tiesa, iPhone tikrai dažniau renkasi mados aukos . O aš dabar sėdžiu su WP7, kas šitoje stereotipų lentelėje man turbūt uždirbtų "kvailio" reputaciją
Komentuoti:
-
Turiu pripazinti, kad apie mane VISKAS yra atvirksciai As esu android megejas ir iphone megejus butent taip isivaizduoju kaip ketvirtam paveiksliuke, bet mano bruoziai visi tokie kaip aprasyti iphone megejai
Komentuoti:
-
„Android“ - taupantiems, „iPhone“ - savo išvaizdą mylintiems
Bendrovė „Hunch“, kurios veikla ir misija yra sukurti interneto vartotojų „norų ir pomėgių žemėlapį“ ir pagal tai siūlyti jiems tinklo turinį, paskelbė tyrimo rezultatus, kuriuo buvo bandyta nustatyta „Android“ ir „iPhone“ telefonų naudotojų bruožus.
Anot tyrimo, „Android“ naudotojai yra 10% labiau tikėtina esą vyrai, 20% labiau linkę būti politiškai konservatyvūs, o jų pajamos yra mažesnės nei „iPhone“ savininkų. Be to, „Android“ OS telefoną turintys yra truputį labiau linkę būti pesimistais, intravertais ir 29% labiau norintys pinigus pasitaupyti.
Tuo tarpu kišenėje turintys „iPhone“ yra truputį labiau linkę būti optimistais, ekstravertais ir labiau prisižiūrintys savo išvaizdą. Tai pat, jie 27% labiau linkę save laikyti lyderiais, o ne tais, kurie seka iš paskos. Jie taip pat yra 50% daugiau linkę įsigyti ką tik pasirodžiusių naujovių, tarkim, kad ir kitą „iPhone“ modelį. „Android“ savininkai atvirkščiai, yra 31% labiau linkę naujovių iš karto nebandyti ir 57% labiau norintys „šlykštaus prietaiso, bet su visomis įmanomomis techninėmis ypatybėmis“.
Be to, pasirodo „Android“ naudotojai yra labiau linkę būti namisėdos. Yra 71% didesnė tikimybė, jog jie niekur už savo šalies ribų nebus keliavę, kai su „iPhone“ turėtojais yra priešingai, daugelis jų tikėtina yra keliavę po svečias šalis.
Komentuoti:
-
Ko nebūna ant svieto. Prieš porą metų sau prisižadėjau, kad NIEKADA gyvenime nebeturėsiu Motorolos dėl nevykusių OS ir pačių aparatų specifikacijų ir džiaugiausi amžinai gera ir šaunia Nokia su puikia Symbian sistema ir funkcionalumu. Panašu, kad šiandien viskas apsivertė aukštyn kojom. Jei jau Googlas stojo už Motorolos, tai tikriausiai viskas jiems bus ok. Man tik įdomu, kaip laikysis HTC, kuris iki šiol neoficialiai kaip ir buvo rimčiausias Androidą adaptavęs gamintojas. Man pačiam HTC labai imponuoja vien dėl to, kad jie anksčiausiai implementuoja atnaujinimus, o Internete plaukioja šimtai skirtingų neoficialių ROM'ų (kurių vieną pats naudoju), kurie kokybe nenusileidžia arba lenkia "originalius", einančius iš gamintojo arba operatoriaus. Logiškai mąstant, dabar tokią poziciją perims Motorola.
Komentuoti:
-
Parašė zero Rodyti pranešimąGoogle perka Motorola, už 12.5 mlrd. USD. Senokai jau tokių stanbių įsigijimų rinkoje nebuvo:
Employee: [few hours later] "Done."
-Great! Which device?
-Device??!?
Komentuoti:
-
Google perka Motorola, už 12.5 mlrd. USD. Senokai jau tokių stanbių įsigijimų rinkoje nebuvo:
Komentuoti:
-
Na ką, sveikučiai...Nusprendžiau griebtis naują telefoną, ir po ilgų mąstymų, svarstymų bei lyginimų apsistojau ties Windows Phone 7 gražuolio HTC Mozart.
Gražus tai gražus, talentingas tai talentingas...8MP kamera su ksenono blykste, 3.7 colio 800x480 ekranas, SRS Dolby Mobile garso įranga ir pan. Tačiau mane neramina vienas dalykas - operacinė sistema...
Esu išbandęs tiek iOS, tiek Android. Androidas man nelabai patiko savo "netvarka". "Pasidaryk pats" žaidimukai gal ir yra šioks toks privalumas, tačiau norint juo tiesiog naudotis kiek erzina. iOS man visai patinka, nuo savo senojo modeliuko turiu krūvą įvairiausių aplikacijų, tačiau kartais į neviltį varo jos paprastumas ir tas faktas, kad brangiai susimokėjęs dar ir vergauji Apple .
Dėl to apsistojau ties WP7...Gal kas nors turi šios operacinės sistemos telefoną, ar šiaip yra bandęs realybėje, ir gali man pasakyti, ar verta imti telefoną su šia OS? Žinoma, nepamirštant to, jog po nepilnų dviejų mėnesiukų artėja masyvus atnaujinimas su Mango...
Komentuoti:
Komentuoti: