Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą

Tai galima pasikeisti šriftus.
    Šriftas ten ir ten tas pats automatinis, times new roman. Beto yra varnelė uždėta naudoti automatiškai pačio puslapio šriftus.
    Paskutinis taisė Lettered; 2011.03.22, 21:11.
    Flickr

Comment

Firefox 4 Download Stats
      http://glow.mozilla.org/

Gan neblogai pateikta statistika. Parsisiuntimai pateikiami ne tik regionų ir šalių mąstu, bet ir šalies miestų mąstu.
      Šiuo metu iš Lietuvos naršyklę parsisiuntė beveik 20000 vartotojų, tame tarpe iš Vilniaus apskrities 8000 vartotojų
      Paskutinis taisė Perfect; 2011.03.23, 18:21.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Man nepatinka, kad tekstai 4-oje versijoje tiek beta, tiek dabartinėje kažkokie negražūs, blankūs ir kampuoti atrodo. Ar čia tik taip pas mane?
        Daryk taip: Options -> Advanced -> General kortelė -> nuimi varną nuo "Use hardware acceleration when available". Bent man sutvarkė
        Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
          Daryk taip: Options -> Advanced -> General kortelė -> nuimi varną nuo "Use hardware acceleration when available". Bent man sutvarkė
          Ačiū labai
          Flickr

Comment

Naudodamas Google Chrome (dev) naršyklę pastebėjau, kad Google Maps pradėjo keistai elgtis bandant zoominti žemėlapį. Tai prasidėjo 11.x versijoje ir nors jau išleista 12.0.x versija, problema išliko. IE9 ir FF4 viskas veikia puikiai. Įdomu, ar tai Chrome problema, ar kažkas tiesiog sugedo mano paties nuostatose?

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
              Ačiū labai
              Turėk omeny, kad taip išjungi hardwaro akseleraciją. Nežinau, kiek tai realiai pablogins naršymą, bet bent jau testiniai puslapiai veikia pastebimai blogiau (pvz., šis).

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                Turėk omeny, kad taip išjungi hardwaro akseleraciją. Nežinau, kiek tai realiai pablogins naršymą, bet bent jau testiniai puslapiai veikia pastebimai blogiau (pvz., šis).
                Tai tik testiniuose puslapiuose. Realiai nežinau kur ką naršant internete su naršykle reikia, kad būtų apkrautas procesorius tiek pat kaip pvz. dirbant su kokia nors rimta grafikos programa ir renderinant Nebent laptopas būtų labai senas ir silpnas.
                Paskutinis taisė Lettered; 2011.03.27, 00:48.
                Flickr

Comment

Šiaip man irgi įdomu, ar realiai kokiuose nors puslapiuose reikalingas HW spartinimas?

Beje, nelabai supratau, kodėl Firefoxas taip sugadina tekstą su įjungtu HW spartinimu? Juk jau nebe beta ir tokios "ylos" iš užbaigto produkto nebeturėtų lįsti. Chrome 12 dev tekstas atrodo puikiai, nors HW spartinimas neišjungtas. Taip pat ir IE9.

Comment

/\
                    Aš turiu įtarimą, kad tokį "negražų" tekstą mato tie, kurie turėjo prieš tai tame pačiame kompiuteryje beta versiją įsidiegę. Nes pamenu kai bandžiau pats kelias beta versijas, visada matydavau tą negražų tekstą, po to buvo planinis Format C:/ ir tik dabar vėl Firefox'ą pabandyti atsisiunčiau ir viskas čiki, jokio negražaus teksto nematau ir HW akseleracijos išjunginėti nereikia.

Comment

Net ir po „Firefox 4“ išleidimo nenutilo kalbos apie naršyklės „lėtas apsukas“. Viena iš gana lėto veikimo teorijų yra tai, kad kalti įvairūs papildiniai ir naršyklės priedai.
                      To neneigia ir pati „Mozilla“ kompanija – nuo šiol detalią informaciją apie „Firefox“ darbą lėtinančius papildinius galėsime gauti tiesiai iš naršyklės gamintojų. Tam yra sukurtas specialus puslapis „Addons performance“, kuriame aiškiai parodoma papildinių daroma žala naršyklės užsikrovimo ir veikimo greičiui. „Mozilla“ žada šiuos duomenis nuolat stebėti ir atnaujinti, kad vartotojai galėtų spręsti, kokius papildinius įsidiegti ar pašalinti. Taip pat patariama pašalinti visus retai naudojamus priedus. Įdomu, kokie gi priedai labiausiai apkrauna naršyklę? Kaip matome, pirmoje vietoje yra vertimus atliekantis papildinys „FoxLingo“, tačiau pagal rodiklius nuo jo neatsilieka ir populiarusis „Firebug“. Kita vertus, tinklalapių kūrėjams jis suteikia fantastiškas galimybes darbui su HTML, CSS ir JavaScript elementais, tad jie veikiausiai pasiruošę paaukoti šiek tiek naršyklės greičio. Ironiška, bet vienas naršyklės darbą smarkiai lėtinančių papildinių yra „FastestFox“ – įrankis, skirtas naršymui pagreitinti..
                      Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Naudoju SRWare Iron. Galima sakyti identiškas Google Chrome.

http://www.srware.net/en/software_sr...me_vs_iron.php

Čia pateikiami Iron pranašumai prieš Chrome.
                        Proud to be lithuanian.

Comment

Parašė rat
                          Sveiki bendrapiliečiai. Ar naudojantys Chrome nesusidūrėt su problema, kad nuolat šlamštas pralenda? Gal koks extension'as stebuklingas yra?

Jeigu nėra, reikės Safari bandyti.
                          Ką tiksliai turi omeny, sakydamas "pralenda šlamštas"? Gal gali labiau detalizuoti?

Comment

Parašė rat
                            Detalizuoju, panaršius su Chrome, Spybot S&D randa nuo 7 iki 17 () spyware ir malware.

Su Opera tokių bėdų kaip ir nebūdavo, su Firefox šiuo požiūriu jokių problemš, bet pastaroji šiaip nesąmones daro (aprašyta aukščiau).

Ieškau tobulos naršyklės
                            Keista, nes aš lyg ir neturėjau kažkokių problemų, nors mėgstu "nuklysti" ir į visokius nebūtinai geros reputacijos puslapius

Šiaip, naudoju AVG, kuris turi "link scanner" ir "resident shield", kurie, manyčiau, palaiko tvarką. Bet nebandžiau tavo minėto Spybot.

Comment

Išleistas Firefox 5
                              http://hacks.mozilla.org/2011/06/firefox5/
                              Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Problemų buvusių su 4 taip ir neišsprendė...
                                Flickr

Comment

O kokios problemos?

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                    O kokios problemos?
                                    Tos pačios...

http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=383
                                    Flickr

Comment

Bet kiek supratau, kad patys Mozilla nelaiko tai klaida. Pamenu gyrėsi savo tinklalapyje, kad jie pradėjo naudoti aiškesnį ir suprantamesnį open šriftą.
                                      Paskutinis taisė bebop; 2011.06.21, 23:18.

Comment

Ai, ta lapė man šiek tiek per daug atminties ryja. Pabėgau pas Chrome.

Comment

Keistoka, pas mane dabar su 4 kortelėm ryja tik 200mb.

O šiaip tas atnaujinimo ciklas mane jau pradėjo nervinti. Įskiepių kūrėjai nespėja taip greitai atsinaujinti. Todėl sėdžiu dabar su vienu neveikiančiu.
                                          Paskutinis taisė bebop; 2011.06.24, 22:22.

Comment

Working...
                                          X