Safari iškeičiau į Chrome'ą. Geriau už Safari, čiut geriau už Operą, dėl to lenkia tiek FF, tiek IE. Kol kas patinka. Žėsim, kas toliau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
WWW naršyklės
Collapse
X
-
Laisvalaikiu naudoju Firefox, nes tai standartinė Linux Ubuntu 10.04 naršyklė ir vargo nematau. Atnaujinimai ateina kartu su operacinės sistemos atnaujinimais. Viskas, kas reikia, veikia.
Darbe naudoju IE. Tai Windows dalis. Darbo reikalams visai tenkina ir IE 8.
Viskuo reikia mokėti naudotis. Patikėkit - turiu ilgametę darbo patirtį IT srityje.Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
Į savo „Linux Mint 9“ susidiegiau FF 4.
Veikia greitai, bet įrankiai juostoje kažkaip išsimėtė.
Tai rašau dabar iš FF 3.6.6Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2010.07.08, 18:46. Priežastis: Įrašiau ne „Linux Mint“ laidos numerį
Comment
-
pas mane firefox ir chromeBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Firefox ir Chrome. Tiesą sakant, Chrome jau tapus pagrindine, dėl spartos ir praktiškai nejuntamo diskomforto pereinant nuo Firefox. Kaip bebūtų, yra pora smulkmenų, kurios priverčia į dieną kokį kartą įsijungti Firefox'ą. Dar susiduriu su šiokiomis tokiomis stabilumo problemomis, bet čia Chrome'o nekaltinu, labai tikėtina, kad tai mano jau priešmirtinę agoniją kenčiančio kietojo disko bėdos .
P.S. Firefox 4 beta pabandysiu, jei veiks taip sparčiai, kaip veikia Chrome, grįšiu prie lapės
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąO dar telefone turiu Operą Mini 5, iš kurios dabar rašau
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąIš telefono Tai tau gerai. Nereikia nei kompiuterio jungti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąO dar telefone turiu Operą Mini 5, iš kurios dabar rašau
Aš tai dar 4 naudoju.
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąEsu kaime, o ten nėr kompo O versija kieta, netgi pagaliau turi korteles
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąOho. Tuomet gal atsinaujinsiu ir pažaisiu su nauja versija.
Atsinaujinti tikrai vertaMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment