Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Safari iškeičiau į Chrome'ą. Geriau už Safari, čiut geriau už Operą, dėl to lenkia tiek FF, tiek IE. Kol kas patinka. Žėsim, kas toliau.

Comment

Laisvalaikiu naudoju Firefox, nes tai standartinė Linux Ubuntu 10.04 naršyklė ir vargo nematau. Atnaujinimai ateina kartu su operacinės sistemos atnaujinimais. Viskas, kas reikia, veikia.

Darbe naudoju IE. Tai Windows dalis. Darbo reikalams visai tenkina ir IE 8.

Viskuo reikia mokėti naudotis. Patikėkit - turiu ilgametę darbo patirtį IT srityje.
      Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...

Comment

Į savo „Linux Mint 9“ susidiegiau FF 4.
        Veikia greitai, bet įrankiai juostoje kažkaip išsimėtė.
        Tai rašau dabar iš FF 3.6.6
        Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2010.07.08, 18:46. Priežastis: Įrašiau ne „Linux Mint“ laidos numerį

Comment

pas mane firefox ir chrome
          Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

ir pas mane

Comment

O mano Chrome nuo vakar nebeįsijungia, gal virusai užlupo net nžn... Tai tenka prie FF grįžti
              You've got one life! Live it!

Comment

Firefox ir Chrome. Tiesą sakant, Chrome jau tapus pagrindine, dėl spartos ir praktiškai nejuntamo diskomforto pereinant nuo Firefox. Kaip bebūtų, yra pora smulkmenų, kurios priverčia į dieną kokį kartą įsijungti Firefox'ą. Dar susiduriu su šiokiomis tokiomis stabilumo problemomis, bet čia Chrome'o nekaltinu, labai tikėtina, kad tai mano jau priešmirtinę agoniją kenčiančio kietojo disko bėdos .

P.S. Firefox 4 beta pabandysiu, jei veiks taip sparčiai, kaip veikia Chrome, grįšiu prie lapės

Comment

Dabar naudoju Firefox. Prieš kokius metus naudojau Chrome, bet kai kurioms programoms netiko Chrome naršyklė tai teko atsisakyti (nors man patiko) Ir iki šiol naudoju Firefox.

"Visur gerai, Firefox geriausia"

Comment

Šiuo metu naudoju Firefox.

Comment

O dar telefone turiu Operą Mini 5, iš kurios dabar rašau

Comment

Parašė Jotvingis Rodyti pranešimą
                        Iš telefono Tai tau gerai. Nereikia nei kompiuterio jungti.

Comment

Parašė Hitas Rodyti pranešimą
                          Iš telefono Tai tau gerai. Nereikia nei kompiuterio jungti.
                          Taip, mobiliuoju telefonu su Mini opera ir aš naršau jau apie 4 metus
                          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Ir kaip tau nauja versija?
                            Aš tai dar 4 naudoju.

Comment

Esu kaime, o ten nėr kompo O versija kieta, netgi pagaliau turi korteles
                              Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2010.07.08, 21:45. Priežastis: papildžiau

Comment

Naudoju Firefox ir neieškau sliekų
                                N N N

Comment

Esu kaime, o ten nėr kompo O versija kieta, netgi pagaliau turi korteles
                                  Oho. Tuomet gal atsinaujinsiu ir pažaisiu su nauja versija.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                                    Oho. Tuomet gal atsinaujinsiu ir pažaisiu su nauja versija.
                                    Skirtumai gan žymūs, pradedant visiškai nauja vartotojo sąsaja, naujomis funkcijomis ir kas smagiausia - sparta (tiek aplikacijos veikimo, tiek puslapių vaizdavimo).
                                    Atsinaujinti tikrai verta
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Mėginu atnaujinti ir nepavyksta. Pasirodo klaidos pranešimas: "Atnaujinimui netinkama programa". Naudoju 4.2 versiją.

Comment

Naudoju Opera 10.60. Iš vis Opera naudoju jau kokius 4 - 5 metus. O gal ir daugiau. Pripratau, tai kitų net nebebandau.
                                        Paskutinis taisė Rolandas.; 2010.07.08, 22:00.
                                        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

tik siųskis lietuvišką, kitaip lietuviškai sunku bus rašyt

Comment

Working...
                                          X