Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

99: aš ir nesakau, kad Safari = Chrome. Tik sakau, kad tarp jų bendro daugiau nei tarp Chrome ir Firefox.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Va kaip šian Google Chrome užgrybavo

You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
        Va kaip šian Google Chrome užgrybavo

Atvaizdas
        Prašneko savo kalba

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

o cia tik man vienam taip, ar google chrome is tiesu turi problemu atidarant .pdf failus ??

Comment

Safari atsinaujino iki 4.0.4
            Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
            Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
              Safari atsinaujino iki 4.0.4
              Nais. Reiks išbandyt nes senoji jau kažko strigt pradeda
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Sakyčiau visai sveikintina bei motyvuojanti iniciatyva atsinaujinimui:
                http://www.narsykirlaimek.lt

Korekcija: gaila, kad akcija pasibaigus, o apie ją ne tiek daug ir kalbėta buvo, t.y. ne daug kas žinojo.
                Paskutinis taisė 99; 2009.11.17, 16:50.
                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                  Sakyčiau visai sveikintina bei motyvuojanti iniciatyva atsinaujinimui:
                  http://www.narsykirlaimek.lt

Korekcija: gaila, kad akcija pasibaigus, o apie ją ne tiek daug ir kalbėta buvo, t.y. ne daug kas žinojo.
                  Būtu akcija "Išsidiek IE8 ir laimėk", tada gal ir dalyvaučiau...

Comment

Po gan iiiilgo laiko tarpo miestai.net lankytojai mieliau rinkosi FF naršyklę, nei IE, kaip tai buvo anksčiau:

1. Firefox 40.58%
                    2. Internet Explorer 35.77%
                    3. Opera 12.45%
                    4. Chrome 6.83%
                    5. Safari 3.48%
                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

O Opera Mini kažin prie Opera priskirta? Kažkaip paskutiniu metu 50/50 tenka forumą skaityti naudojantis Opera Mini arba FF

Comment

įeina į likusius 0.89%

Comment

Naujoji Operos versija (Opera 10.51) ypač šlykšti ir nepatogi savo valdymu. Po 5 metų "draugystės" reikės tikriausiai jos atsisakyti.

Nors puslapių krovimo sparta visai maloniai nustebino.
                          Paskutinis taisė tivoli; 2010.03.26, 22:39.
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

/\ Man Firefox'as nesąmones pradėjo daryt, turbūt teks irgi keist, arba bent jau perrašyt.

Comment

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
                              /\ Man Firefox'as nesąmones pradėjo daryt, turbūt teks irgi keist, arba bent jau perrašyt.
                              Kokias nesąmones?

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                Kokias nesąmones?
                                Tai neatidaro, tai užstringa, tai paveiksliukų nerodo, tai "belekokį" tekstą rašo, va tokios ir nesąmonės, kurios "užknisa".

Comment

Mano pasitenkinimas FireFox'u senka, pastaruoju metu stringa ir lūžta.. Bet dar nepasiruošiu pilnai pereit prie Chrome.

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                    Naujoji Operos versija (Opera 10.51) ypač šlykšti ir nepatogi savo valdymu. Po 5 metų "draugystės" reikės tikriausiai jos atsisakyti.

Nors puslapių krovimo sparta visai maloniai nustebino.

Kas jau ten tokio negero pasidarė po to atnaujinimo ?
                                    .

Comment

Parašė TH1 Rodyti pranešimą
                                      Kas jau ten tokio negero pasidarė po to atnaujinimo ?
                                      pirmas trūkumas. Kažkodėl ne visus paveikslus užkrauna. Plius aš naudojuosiu gana dažnai pagrindine juosta, o ši paslėpta po "O" raide.
                                      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                      Dordrechtas/Haarlemas
                                      Nesebaras/Plovdivas
                                      Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                        pirmas trūkumas. Kažkodėl ne visus paveikslus užkrauna. Plius aš naudojuosiu gana dažnai pagrindine juosta, o ši paslėpta po "O" raide.
                                        1. Kad neužkrauna visų paveikslėlių, gali būti kalta Opera Turbo funkcija. Tiesiog išjunk ją.
                                        2. Jei dažnai naudojiesi pagrindine juosta, tai eik į "O" raide ir susirask "Show Menu Bar".
                                        Paskutinis taisė Rolandas.; 2010.03.27, 11:52.
                                        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Aš net neapsisprendžiu, kaip man labiau patinka, ar kai viskas paslepta po O raide, ar kai yra pagrindinė juosta. Iš vienos pusės, kai jos nėra, daugiau vietos lieka pačiam puslapiui ir sakyčiau, kad pati naršyklė gražiau atrodo, iš kitos pusės labai norėtųsi, kad bookmark'ai būtų pasiekiami iš karto.

Dėl paveikslėlių pas mane viskas gerai. O spartos skirtumą irgi pastebėjau. Iš pradžių galvojau, kad gal vaidenasi, bet, jei ne aš vienas, vadinas iš tiesų.

Taigi kol kas lieku ištikimas Operai.

Comment

Working...
                                          X