Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DanKis Rodyti pranešimą
    Internetas Kaune yra geriausias Europoje
    http://www.delfi.lt/news/economy/ITb....d?id=25142309

Nezinojau kur deti,bet pagalvojau ir idesiu cia.
    speedtest.net duomenys... Kažkaip smarkiai abejočiau ar vidinio tinklo greitis realiai atspindi patį interneto greitį už to tinklo ribų.

Realiau atrodo ITIF tyrimo duomenys (paspaudus galima pamatyt didesnį paveikslą):

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
      na nereiktu izeidineti santechniku, elektriku ir kitu specialybiu zmoniu. Nes jiems internetas labai reikalingas ir kompiuteris labai reikalingas techniniams planams atlikti.. turiu gyvu pavyzdziu savo gimineje
      O kas juos įžeidinėja? Čia jau asmeniniai kompleksai kalba, jei įsižeidžiama net tada, kai neįžeidžiama Tų mano minėtų profesijos žmonės retai kada naudojasi naujosiomis technologijomis, retai kada domisi pasauliu ir naujienomis. Ko norėt iš proftechninę baigusių... Nors tavo pavyzdys įrodo, kad vis tik yra žmonių, kurie naująsias technologijas naudoja, bet vis tik manau, kad dauguma yra mano minėtas atvejis... Nors dabar pamažu keičiasi pasaulis - be kompiuterio net ir santechnikas negali dirbti Taigi vis dar įdomu, kas nežino, kas yra internetas, kaip sakė Morta.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
        speedtest.net duomenys... Kažkaip smarkiai abejočiau ar vidinio tinklo greitis realiai atspindi patį interneto greitį už to tinklo ribų.

Realiau atrodo ITIF tyrimo duomenys (paspaudus galima pamatyt didesnį paveikslą):

Atvaizdas
        Na speedtest.net nėra gerai, bet ten visų šalių greičiai matuojami viduje. O dėl šitos ITIF, tai Lietuva aplamai nepatekusi. Šiaip Lietuvoje tikrai yra geri interneto greičiai palyginus su pasauliu.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          Tai kyla klausimas, kas nežino, kas yra internetas? Juk sakai, kad nežino dauguma. Tai kas ta dauguma?
          Pradziai atsakyk i klausima, ar galima naudotis internetu be narsykles?
          Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
          Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
            Aš galiu atsakyt. Galima. Bet ne paprastiem interneto vartotojam tai suprast

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
              Tai aišku galima. Pvz., aš naudojuosi internetu atnaujindamas antivirusinę programą (atsidaręs programą, per ją atnaujinu, jei pvz., ji neatnaujina automatiniu būdu). Man naršyklės nereikia ir aš naudojuosi internetu Žinoma, žiūrint ką tu vadini interneto naudojimu - naršymu, ar bet ko darymą, kam reikia interneto.
              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                ..Galima. Bet ne paprastiem interneto vartotojam tai suprast
                Butent. Ir tokiu nepaprastu yra ne tiek ir daug. Reiskia dauguma nezino, kas yra internetas.
                Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą

Comment

Iš wikipedijos: Internetas (angl. internet) - pasaulinis kompiuterių tinklas, jungiantis visuotinius ir vietinius kompiuterių tinklus.

Pilną savoką manau pasakytų 1/25 dalis žmonių. Ne visi netgi pasakytų jog tai pasaulinis kompiuterių tinklas

Comment

Tai va, o tu kaltini vartotojus, kad jie renkasi neteisingą naršyklę
                    Jiems giliai, giliai kokia ta naršyklė, svarbu, kad rodo interneta
                    Taip aš juos kaltinu. Tik nesakau, kad jie yra didžiausi kaltininkai . (Kalčiausi manau interneto naršyklių kurėjai ir labiausiai peraugusi ir nebespėjanti judėti pagal naujausias web technologijas Mircrosoft IE komanda. Antra aišku aptingėja programuotojai, kurie tiesiog "padėja" ant prieš tai minėto naršyklės ). Tiems patiems giliai, giliai kokia pas juos antivirusinė (jei išviso tokia yra), kas pas juos šalyje seimo pirmininkas. Jiems tik skustis teįšėina: kad kompas durniuoja, kad seimas vagia, kad mokeščiai dideli ir t.t. Ir tu vistiek nori pasakyti, kad tokiems žmonėms nekrenta nei dalėlė atsakomybės ? ? ?
                    Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.10.28, 14:09.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė toshys Rodyti pranešimą
                      Pilną savoką manau pasakytų 1/25 dalis žmonių. Ne visi netgi pasakytų jog tai pasaulinis kompiuterių tinklas
                      Apie ka ir kalba...

Comment

Bet tą pati daugmaž galima pasakyti savais žodžiais, o tai būtų iš dalies tiesa

Comment

Realiam pasaulyje nemanau, kad kam reikia žinoti TIKSLU interneto apybrėžima nebukite juokingi. Bet toki elementarų dalyką, per kelis metus galima ir įšmokti, kad puslapiai atsidaro lėčiau ir vaizduojami prasčiau per senas interneto naršykles. Elementariai reikia įdiegti į kompą naujausia naršyklę. Ir tai nėra kažin koks sudėtingas procesas, jeigu bent kiek daugiau moki su pc nei jį įjungti.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

P.S: ne visi sutikti gatvėje tokie "žiopliai" naršyklių klausimu :

Comment

Aš naudojau ilgą laiką Operą, bet ji pradėjo grybą pjauti, tai persimečiau ant Degančios Lapės o dbr išbandinėju Google Crome, kuris man mažai kuo skiriasi nuo Lapės O IE jau kokius tris metus nebenaudoju, nes jis yra laga, todėl mane padaro lagintoju
                              You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                Aš naudojau ilgą laiką Operą, bet ji pradėjo grybą pjauti, tai persimečiau ant Degančios Lapės o dbr išbandinėju Google Crome, kuris man mažai kuo skiriasi nuo Lapės O IE jau kokius tris metus nebenaudoju, nes jis yra laga, todėl mane padaro lagintoju
                                Kiek aš suprantu tai Chrome yra labiau panašus į Safari. Nes abi naršyklės naudoja tą pati atvaizdavimo varykliuką "Web kit". Skirtumas tik tas, kad Chrome be visų tų Safari CoverFlow nesamonių

Comment

Namie firefox, darbe chrome, bet jau kartais ir namie naudoju chrome, turi kai kuriu dalykėlių, kurie man labai patinka ir kurių deja neturi firefox
                                  Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                                    Namie firefox, darbe chrome, bet jau kartais ir namie naudoju chrome, turi kai kuriu dalykėlių, kurie man labai patinka ir kurių deja neturi firefox
                                    Ir kokie tie dalykėliai būtu ?

Comment

Parašė Ežiukas
                                      Nes abi naršyklės naudoja tą pati atvaizdavimo varykliuką "Web kit"
                                      Tik tai jas ir sieja. Visa kita yra skirtingi produktai.

Comment

Tik tai jas ir sieja. Visa kita yra skirtingi produktai.
                                        Spėju, kad HTML "interpretatorius" (t.y. WebKit aka KHTML) sudaro didžiają tų produktų dalį.
                                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                          Spėju, kad HTML "interpretatorius" (t.y. WebKit aka KHTML) sudaro didžiają tų produktų dalį.
                                          Taip, tai yra pagrindinė šerdis, apie kurią "sulipintas" produktas, tačiau jis nelabai ką turi bendra su taip vadinamu browser user experience'u, kas eiliniam vartotojui yra bene pagrindinis aspektas renkantis naršyklę.

Comment

Working...
                                          X