Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė 99 Rodyti pranešimą
    Na čia webkit'o širdis, tad naudojusiems safari naršyklę tokie dalykai nebus naujiena, beje ir rašymo zoną (textarea) galima ištempti ligi norimų matmenų, kas kartais yra tikrai patogu
    Eeee... Jobs'istai privilegijuotieji. Čia ne runkelija windowsinė vištinė

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
      Eeee... Jobs'istai privilegijuotieji. Čia ne runkelija windowsinė vištinė
      Safari gali naudoti ir su langais
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Bandžiau trumpai, bet kažkaip FF traukia, nerūdija dar meilė

Comment

As Safari ir su Mac, ir su WinPC naudoju...

Comment

Man kol kas labai labai neblogą įspūdį palieka. Antra naršyklė (po FF), kurią jau pirmą k. įsijungus malonu naudoti į visiškai nieką nesigilinant

Comment

Parsisiunciau, isbandziau... nuo siol nieko kito ir nebenoriu

Tai pirma narsykle, kuria isijungus nekilo jokiu kalusimu a la "kas, kur kaip" del meniu, nustatymu ir t.t. Neitiketina, kaip logiskai ir paprastai viskas padaryta. Veikimo greitis taip pat nepriekaistingas, o pacios programos startavimas ivyksta akimirksniu (ko negalima pasakyti nei apie IE, nei, juo labiau, apie FF). Is mano puses FF sakau "viso gero". Tiesiog uzleidziam vieta geresniam, kaip kazkada atsitiko su FF v IE
              Paskutinis taisė John; 2008.09.03, 01:11.

Comment

Narsykle tikrai greita, kas visu pirma krinta i akis po kitu (pvz tai labiausiai kniso mane operoje, jau nekalbant apie ff). Dabar net su nesiojamu pc atom procesoriuku kraunasi beveik akimirksniu, o ir patogi bei funkcionali iki smulkmenu. Kaip galima prognozuoti - zinant, kad tai kolkas beta versija - chrome laukia sviesi ateitis. Priezastis, kodel jos reiketu nenaudoti - nebent didele meile ir sentimentai senosiom, arba laukiant ne beta versijos. Tad prisidedu prie chrome salininku gretu.

Comment

kazkaip peršasi mintis, kad firefox, gali po truputi nunykti, juk google yra pagrindinis firefox maitintojas, o stai jie išleidžia iki smulkenų paprasta ir aiškia naršyklę.
                  Man tai meilė iš pirmo žvigsnio, puiki naršyklė, nėra ką daug ir pridurt
                  Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                    Parsisiunciau, isbandziau... nuo siol nieko kito ir nebenoriu

Tai pirma narsykle, kuria isijungus nekilo jokiu kalusimu a la "kas, kur kaip" del meniu, nustatymu ir t.t. Neitiketina, kaip logiskai ir paprastai viskas padaryta.
                    Ziurek tuoj tapsi Apple gerbeju

Comment

kas man patinka FF'e, tai jo add-on'ai... ar turi nauja tokia funkcija?

Comment

Tai kad dar tik beta versija, iki add-on dar palaukt reikės. Aš bent tikiuosi, kad naujų odų atsiras. Nes ta tik Petruškevičiui tinkama.

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                          kazkaip peršasi mintis, kad firefox, gali po truputi nunykti, juk google yra pagrindinis firefox maitintojas, o stai jie išleidžia iki smulkenų paprasta ir aiškia naršyklę.
                          Man tai meilė iš pirmo žvigsnio, puiki naršyklė, nėra ką daug ir pridurt
                          Na, nereikia pamiršti, kad jei ji labai greitai išpopuliarės tarp žmonių, tai greitai išpopuliarės tarp saugumo skylių ieškotojų. Vien dėl to nerizikuočiau siųstis Beta versijos, net jei turėčiau windowsus

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                            Na, nereikia pamiršti, kad jei ji labai greitai išpopuliarės tarp žmonių, tai greitai išpopuliarės tarp saugumo skylių ieškotojų. Vien dėl to nerizikuočiau siųstis Beta versijos, net jei turėčiau windowsus
                            Nemanau, kad yra pagrindo nerimauti. Chrome naudoja tą patį variklį kaip ir Safari ar Konqueror, o ir WebKit'o kūrėjų komanda nėra viena kompanija: Apple Inc., Trolltech, Nokia, Adobe, Google ir t.t.

Comment

Susimečiau, pabandžiau, tai pirmi įspūdžiai (dėl to paprastumo), tai kaip iš gero automobilio persėdus į Tata Nano. Na dar pasibandysiu.
                              gera gyventi gerai

Comment

Parašė a_p Rodyti pranešimą
                                Ziurek tuoj tapsi Apple gerbeju
                                Apple gerbeju netapsiu vien del moraliniu paskatu

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                  Susimečiau, pabandžiau, tai pirmi įspūdžiai (dėl to paprastumo), tai kaip iš gero automobilio persėdus į Tata Nano. Na dar pasibandysiu.
                                  Na as tai labiau apibudinciau, kaip persedima is Audi ar MB i Ferrari ar Lamborghini

Aisku, gal reiktu is dalies kaltinti ir mano nelabai nauja ir adekvacia technine iranga, bet, mano atveju, tikrai didelis skirtumas, ar nersykles paleidimo reikia laukti 20s. (FF), 10s. (IE) ar 1s. (Chrome)

Beje, kuo FF ar IE (Opera bandziau jau seniai, todel nekomentuociau) yra "geri automobiliai"? Tuo, kad uzima dvigubai daugiau RAM'o ir leciau veikia?
                                  Paskutinis taisė John; 2008.09.03, 13:51.

Comment

Aisku, gal reiktu is dalies kaltinti ir mano nelabai nauja ir adekvacia technine iranga, bet, mano atveju, tikrai didelis skirtumas, ar nersykles paleidimo reikia laukti 20s. (FF), 10s. (IE) ar 1s. (Chrome)
                                    Ram'ą ryja ir chrome'as, panaršyk kiek ilgiau, su daugiau tab'ų. Tada spustelk SHIFT+ESC ir susumuok visų langų resursus
                                    O, kad palyginimas tarp chrome ir FF būtų tikslesnis, siūlau lyginti su naujai instaliuotu FF, be jokių papildų ir pan.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Beje, kuo FF ar IE (Opera abndziau jau seniai, todel nekomentuociau) yra "geri automobiliai"? Tuo, kad uzima dvigubai daugiau RAM'o ir leciau veikia?
                                      Na nežinau, aš per tą paprastumą nieko nerandu. Kur išskleidžiamas adreso laukelis (kad nereiktų iš naujo rinkti, o pasirinkti galėmus iš brousinimo history)? Kur greitos paieškos laukelis (a la google laukelis)? Favoritai kažkur nukišti ir išdėstyti abėcėline tvarka, todėl katalogai eina ne iš eilės. Kažkoks nereikalingas žymų laukelis, na gal ten ir galima tas žymas patinkinti, nebandžiau.
                                      Iš patikusių dalykų: atsidarius naują tab'ą, rodo paskutinių lankytų puslapių trumbnail'us, na ir greitai užsikrauna. Bet man tas greitas užsikrovimas nėra toks labai svarbus (IE ~ 5s. Chromas ~1s.).
                                      gera gyventi gerai

Comment

Kur išskleidžiamas adreso laukelis (kad nereiktų iš naujo rinkti, o pasirinkti galėmus iš brousinimo history)?
                                        CTRL+H

Kur greitos paieškos laukelis (a la google laukelis)?
                                        Rašyk tiesiai į adreso lauką

Comment

Dėl chrome buvo labai įdomu, bet pasiskaitykit čia, kažkaip keistai skamba:
                                          http://tapthehive.com/discuss/This_P...e_s_EULA_Sucks

Comment

Working...
                                          X