Kol kas negaliu jos atsisiųsti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
WWW naršyklės
Collapse
X
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąo kaip bandai atnaujint?
Ištrink seną ir įdiek naują
Comment
-
Užkabinot - atnaujinau savo Mini operą - smagus žaisliukas, ir dirba greičiauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Rolandas. Rodyti pranešimąNaudoju Opera 10.60. Iš vis Opera naudoju jau kokius 4 - 5 metus. O gal ir daugiau. Pripratau, tai kitų net nebebandau.
Comment
-
Sveiki, visai neseniai mano Firefox'as pradėjo "kvailiuoti" su vienu tinklalapiu. Pirmą kartą susiduriu su štai tokia problema. Klaipėdos dienraščio visus puslapius man atidaro, o Jūros priedo puslapio neatidaro. Bandžiau ir su kitomis naršyklėmis eiti į šį puslapį. Jos taip pat jo neatidaro. Prašau jūsų pagalbos
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąSveiki, visai neseniai mano Firefox'as pradėjo "kvailiuoti" su vienu tinklalapiu. Pirmą kartą susiduriu su štai tokia problema. Klaipėdos dienraščio visus puslapius man atidaro, o Jūros priedo puslapio neatidaro. Bandžiau ir su kitomis naršyklėmis eiti į šį puslapį. Jos taip pat jo neatidaro. Prašau jūsų pagalbos
Atvaizdas
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąissitrink slapulus ir turetu padeti.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąIštryniau visus slapukus, tačiau tai nepadėjo
Comment
-
Gera. Ypač patinka, kad jeigu "užlūžta", Chrome'as suranda, kas kelia problemą, o ne naikina viską iš eilės. Labai graži, bet ergonomiška (vietoj viršutinės lentelės (pamiršau pavadinimą)) yra tab'ai. Ir tikrai labai greita ir patogi, ypač tinkama Google paieškai (suvedi į URL lauką, ko ieškai). Žodžiu, rekomenduoju.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąNoriu įdiegt naują naršyklę "Google Chroome". Bet noriu jūsų (kurie turi įdiegę google chroome) paklaust ar tą naršyklė yra patikima?
Comment
Comment