Sveiki, visai neseniai mano Firefox'as pradėjo "kvailiuoti" su vienu tinklalapiu. Pirmą kartą susiduriu su štai tokia problema. Klaipėdos dienraščio visus puslapius man atidaro, o Jūros priedo puslapio neatidaro. Bandžiau ir su kitomis naršyklėmis eiti į šį puslapį. Jos taip pat jo neatidaro. Prašau jūsų pagalbos
Sveiki, visai neseniai mano Firefox'as pradėjo "kvailiuoti" su vienu tinklalapiu. Pirmą kartą susiduriu su štai tokia problema. Klaipėdos dienraščio visus puslapius man atidaro, o Jūros priedo puslapio neatidaro. Bandžiau ir su kitomis naršyklėmis eiti į šį puslapį. Jos taip pat jo neatidaro. Prašau jūsų pagalbos
Gera. Ypač patinka, kad jeigu "užlūžta", Chrome'as suranda, kas kelia problemą, o ne naikina viską iš eilės. Labai graži, bet ergonomiška (vietoj viršutinės lentelės (pamiršau pavadinimą)) yra tab'ai. Ir tikrai labai greita ir patogi, ypač tinkama Google paieškai (suvedi į URL lauką, ko ieškai). Žodžiu, rekomenduoju.
Noriu įdiegt naują naršyklę "Google Chroome". Bet noriu jūsų (kurie turi įdiegę google chroome) paklaust ar tą naršyklė yra patikima?
Manyčiau, kad patikima. Naudoju nuo pat išleidimo (dabar naudoju dev versiją t.y. "beta") ir nekyla praktiškai jokių problemų. Labiausiai imponuoja paprastas ir aiškus interfeisas ir, aišku, greitis (nors Firefox, Safari ir Opera čia iš esmės prilygta, o kartais ir lenkia, Chrome).
/\ Tai kad Chrome jau senokai palaiko extension'us. Man ypač patinka Chrome sinchronizacija. Kadangi pastoviai naudojuosi 4-5 skirtingais kompiuteriais, ypač patogu visur turėti tuos pačius bookmark'us bei nustatymus.
Comment