Įsijunk, settings>toolbars>personal bar. Čia aš susidėjęs savo bookmarkus reikalingus, o pagrindinę juostą paslėpęs, nes nėra ten ko ieškoti. Opera naudoju nuo 6 ar kelintos versijos, t.y. labai labai senai. Bandžiau pereiti prie visų aukštinamos firefox, bet nepavyko.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
WWW naršyklės
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKiek aš išbandžiau įvairių naršyklių, tai iki šiol geriausiai bendrauju su Safari Man jinai patogiausia ir "nesiožiuoja"
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKiek aš išbandžiau įvairių naršyklių, tai iki šiol geriausiai bendrauju su Safari Man jinai patogiausia ir "nesiožiuoja"Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKam neveikia firefox kelių bitų windows, 32 ar 64? Aš maniau, kad esu unikumas, jog net ir pilnai ištrynus ir atnaujinus į 3.6.2 neveikia normaliai
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąNa aš Firefox naudoju senai, bandžiau ir chrome, ir opera, ir safari, bet nei viena neatitiko mano norų Tuo tarpu Firefox atitinka visus mano standartus ir graži (su Firefox addon'ais) , greita ir patogi. Jokių gedimų ar užsiožiavimų neturiu.
Kam gali patikt tokia nesąmonė?
Pavyzdžiui norint žemyn paeit per 6 eilutes, o gaunasi, kad atsiduri svetainės apačioj.
Dar, jeigu esi įsijungęs forumą ir nori greitai atsidaryt pavyzdžiui Google, reikia 3 mygtukus spaust, kai firefox'e tik 1.
Be to, norint pažymėt du žodžius ir juos nukopijuot, pasižymi visas tekstas nuo viršaus.
Grįžtu prie Firefox'o
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąParsisiunčiau Safari, dabar šį pranešimą rašau naudodamas ją. Ir man ji klaikiai nepatinka
Kam gali patikt tokia nesąmonė?
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąNa kiekvienam pagal skonį ir poreikius.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąBet, kad ji tinkamai neveikia. O kam patinka kai neveikia, tai aš jau nežinau.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNemoki ir tiek..
Be to čia ne nemokėjime esmė, o prie visko reikia įprast.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąBe to čia ne nemokėjime esmė, o prie visko reikia įprast.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Rolandas. Rodyti pranešimą1. Kad neužkrauna visų paveikslėlių, gali būti kalta Opera Turbo funkcija. Tiesiog išjunk ją.
2. Jei dažnai naudojiesi pagrindine juosta, tai eik į "O" raide ir susirask "Show Menu Bar".
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimą/\ O greitai Safari verčia puslapius, ar čia Explorerio analogas?
Comment
Comment