Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

WWW naršyklės

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įsijunk, settings>toolbars>personal bar. Čia aš susidėjęs savo bookmarkus reikalingus, o pagrindinę juostą paslėpęs, nes nėra ten ko ieškoti. Opera naudoju nuo 6 ar kelintos versijos, t.y. labai labai senai. Bandžiau pereiti prie visų aukštinamos firefox, bet nepavyko.

Comment

Kiek aš išbandžiau įvairių naršyklių, tai iki šiol geriausiai bendrauju su Safari Man jinai patogiausia ir "nesiožiuoja"
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
        Kiek aš išbandžiau įvairių naršyklių, tai iki šiol geriausiai bendrauju su Safari Man jinai patogiausia ir "nesiožiuoja"
        /\ O greitai Safari verčia puslapius, ar čia Explorerio analogas?

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
          Man irgi Safari geriausia, greiciausia, patogiausia, patikimiausia.
          Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
          Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Kam neveikia firefox kelių bitų windows, 32 ar 64? Aš maniau, kad esu unikumas, jog net ir pilnai ištrynus ir atnaujinus į 3.6.2 neveikia normaliai

Comment

Pamėginsiu ir aš Safari parsisiųst

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                Kam neveikia firefox kelių bitų windows, 32 ar 64? Aš maniau, kad esu unikumas, jog net ir pilnai ištrynus ir atnaujinus į 3.6.2 neveikia normaliai
                Išsigimė Firefoxas

Comment

Na aš Firefox naudoju senai, bandžiau ir chrome, ir opera, ir safari, bet nei viena neatitiko mano norų Tuo tarpu Firefox atitinka visus mano standartus ir graži (su Firefox addon'ais) , greita ir patogi. Jokių gedimų ar užsiožiavimų neturiu.
                  eFoto | YouTube

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
                    Na aš Firefox naudoju senai, bandžiau ir chrome, ir opera, ir safari, bet nei viena neatitiko mano norų Tuo tarpu Firefox atitinka visus mano standartus ir graži (su Firefox addon'ais) , greita ir patogi. Jokių gedimų ar užsiožiavimų neturiu.
                    Parsisiunčiau Safari, dabar šį pranešimą rašau naudodamas ją. Ir man ji klaikiai nepatinka

Kam gali patikt tokia nesąmonė?

Pavyzdžiui norint žemyn paeit per 6 eilutes, o gaunasi, kad atsiduri svetainės apačioj.

Dar, jeigu esi įsijungęs forumą ir nori greitai atsidaryt pavyzdžiui Google, reikia 3 mygtukus spaust, kai firefox'e tik 1.

Be to, norint pažymėt du žodžius ir juos nukopijuot, pasižymi visas tekstas nuo viršaus.

Grįžtu prie Firefox'o

Comment

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
                      Parsisiunčiau Safari, dabar šį pranešimą rašau naudodamas ją. Ir man ji klaikiai nepatinka

Kam gali patikt tokia nesąmonė?
                      Na kiekvienam pagal skonį ir poreikius.
                      eFoto | YouTube

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
                        Na kiekvienam pagal skonį ir poreikius.
                        Bet, kad ji tinkamai neveikia. O kam patinka kai neveikia, tai aš jau nežinau.

Comment

Bet, kad ji tinkamai neveikia. O kam patinka kai neveikia, tai aš jau nežinau.
                          Nemoki ir tiek..
                          Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
                            Nemoki ir tiek..
                            Gerai, kad jau tu moki.

Be to čia ne nemokėjime esmė, o prie visko reikia įprast.

Comment

Be to čia ne nemokėjime esmė, o prie visko reikia įprast.
                              Tokiu budu tavo žodžiai "Bet, kad ji tinkamai neveikia. O kam patinka kai neveikia, tai aš jau nežinau" kaip pirštu i dangu.

Comment

Parašė Rolandas. Rodyti pranešimą
                                1. Kad neužkrauna visų paveikslėlių, gali būti kalta Opera Turbo funkcija. Tiesiog išjunk ją.
                                2. Jei dažnai naudojiesi pagrindine juosta, tai eik į "O" raide ir susirask "Show Menu Bar".
                                Dėkoju.
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Operos naudotojai, o ar jums youtube'as normaliai veikia su nauja versija? Nes pas mane tai durniuoja...

Comment

Beta versijos instaliavęs nebuvau. Bet šiandien ta problema su youtube pasitaisė pati, gal tereikėjo restartuoti kompą, vakar po naujos versijos instaliacijos nerestartavau...

Vis tiek ačiū.

Comment

/\ O greitai Safari verčia puslapius, ar čia Explorerio analogas?
                                      Pakankamai greitai. Būna kartais kad ne iš šio ne iš to pakimba, bet čia būna labai reti atvėjai
                                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Nieko neinstalinu ir nieko nenustatinėju ir sėkmingai ir puikiai naudojuosi Chrome
                                        You've got one life! Live it!

Comment

Kam įdomu, paleido Firefox 4 (beta-1) http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/

Comment

Working...
                                          X