„Opera“ išleido oficialią 10-osios interneto naršyklės versiją
Gal kas jau vartojo gali pasidalinti įspūdžiais ?
patiko naujas pribumbasas, patrauki po tabsais uz juosteles tokios plonos ir parodo visu tabsu preview, pamaciau kad kokius 5 is karto galiu uzdaryt... Siaip viskas po senovei, siek tiek kampai uzapvalinti, arba pries tai skinas mano labai senas buvo
ai ryanair skrydziu kryptis po senovei grybauja, su silverlight nesusitvarko.
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Chrome is accreting market share at a quick pace, and will soon pass the 5% mark, according to data collected by Clicky, an internet analytics firm. Chrome, the browser from Google is available on the Windows operating system, and will soon be stable for OS X.
Idomu, kiek laiko uztruks, kol Chrome taps populiariausia narsykle? Ir ar nearteja leta Firefox mirtis? Siaip, pats visalaik buvau istikimas Firefox fanas, bet paskutiniu poros menesiu tendencijos ir realybe privede prie to, kad siuo metu mano PC Firefox'o apskritai nera ir, ko gero, nebebus.
Idomu, kiek laiko uztruks, kol Chrome taps populiariausia narsykle? Ir ar nearteja leta Firefox mirtis? Siaip, pats visalaik buvau istikimas Firefox fanas, bet paskutiniu poros menesiu tendencijos ir realybe privede prie to, kad siuo metu mano PC Firefox'o apskritai nera ir, ko gero, nebebus.
Praktiškai tiek kiek turiu kompą, Firefox buvo pagrindinė naršyklė, bet... nežinau ar man vienam, bet pradėjo nesamones daryt, tad teko įsirašyt Opera 10. Nieko nesakau, greita naršyklė, bet yra trūkumų, neišaugo dažnai slaptažodžių ir tt, o dabar esu su Chrome ir kol kas visai patenkintas.
Praktiškai tiek kiek turiu kompą, Firefox buvo pagrindinė naršyklė, bet... nežinau ar man vienam, bet pradėjo nesamones daryt, tad teko įsirašyt Opera 10. Nieko nesakau, greita naršyklė, bet yra trūkumų, neišaugo dažnai slaptažodžių ir tt, o dabar esu su Chrome ir kol kas visai patenkintas.
Naujausia Firefox versija ir man kažkokias nesąmones darė, tai teko vėl grįžti prie senosios, su šita jokių problemų neturiu, jaučiu greitį ir stabilumą.
Chrome man nepatinka, nes dažnai puslapius atidaro išdarkytus (panašiai kaip kažkada seniai buvo Firefoxui). Opera man nebepatinka, nes kai pripratau prie Firefox, tai Opera tapo nepatogu naudotis.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Kad puslapius atidaro išdarkytus yra ne naršyklės kaltė, o svetainių savininkų.
Opera man nebepatinka, nes kai pripratau prie Firefox, tai Opera tapo nepatogu naudotis.
Standartiškai įdiegtų naršyklių funkcionalumas nelabai ir skiriasi, net sakyčiau, jog Opera yra labiau draugiška varotojui. Nebent FF praplėsta kažkokiais, gyvenimą palengvinančiais, įskiepiais.
Comment