Parašė LBP
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo internetas
Collapse
X
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąReikalingas internetas kitame kambaryje. O vinita dabar issikalineja ir reikalauja arba dvigubo mokescio arba visokiu marsrutizatoriu pirkima ,idiegima ir pan. ir visa tai papildomai nemazai kainuoja. Todel galvoju ar ne paprasciau ir daug maz uz panasia kaina isivesti koki sviesolaidini greita interneta.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąBūtent. Turiu KIS planą 50mbps. Bet pas mane traukia max 30. Kasdien lūžinėja. užsienio serverius išvis vos paveža. Siaubas. Gailiuos, kad Dokedos atsisakiauKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąKokį galit pasiūlyti greičiausią internetą miestely toli toli nuo didmiesčių? Omniconnect man labai labai lėtas
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąTuriu KIS 50mbps ir patenkintas. neluzineja niekas, per metus kelis kart tik pasitaike buvo. Greitis nezinau realiai koks, nes nesedziu ir nematuoju. ilma man arpucia per 1-2 minutes, todel nera man didelio skirtumo tai uztruks 10sekundziu ilgiau ar greiciau. Dokeda kas turi tai keikia. Isvada tokia, kad ir kas tavo interneto tiekejas, vistiek keiksi MAne KIS tenkina, plius ir kaina 19 lt ...Paskutinis taisė Mjso; 2010.10.09, 12:31.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąPatarkit koki siai dienai geriausia butu isivesti interneta vilniuje, kad butu optimalus variantas? Kad butu imanoma atsisiusti filmus is torrent per kokius 15 min ir kad menesinis mokestis nebutu didelis....
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąVisi internetai blogi. Vieni užlūžta, kiti šiaip neveikia, treti laiką ėda, o būna kartais, kad net ir sveikatai pakenkia. Tad kam kišti pinigus ten, iš kur jokia nauda negrįš.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąKokį galit pasiūlyti greičiausią internetą miestely toli toli nuo didmiesčių? Omniconnect man labai labai lėtasTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė redlynx Rodyti pranešimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Pabandziau fastlink.lt paslauga uzsisakyti metams. Planas eko , puse metu reikes moketi 14,5 lt , likusius puse metu po 29 lt. Bus matyt kaip cia toliau bus...
Gal galit paaiskinti ,kodel kas kelias minutes pamatuojant taip smarkiai skiriasi greitis? Interneto tiekejai negali uztikrinti pastovaus greicio? Kaip cia yra?Paskutinis taisė praeivis; 2010.10.19, 19:56.
Comment
Comment