Gyvenu Jonavoje ir „MegaNet“ interneto paslaugomis nesiskundžiu, tikrai puiki kokybė teikiama (dar Jonavoje nėra šviesolaidis interneto, tai kokybė būtu išvis nuostabi ) Už paslaugas moku tikrais 40 Lt/mėn.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo internetas
Collapse
X
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąPer kiek laiko jus filma per torrentus atsisiunciat su tokiais greiciais >40Mb
Mano planas:
[/IMG]Paskutinis taisė aviDer; 2010.03.02, 21:49.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Dabar kai siunčia 8,7 MB/s (kurie lygūs 80 Mb/s) Per maždaug 5 Minutes DVDrip kokybės.
Parašė emas22 Rodyti pranešimąA kur čia galima pasitikrinti greitį, gal kas kokį link'a mesteltų?
Comment
-
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąNa, Lietuva Europoje gali pasigirti tikrai gerais interneto greičiais, pralenkdamos tokias kaip Italiją, Vokietiją, Prancūzija...
Daugiau čia ir čia.
Ir siūlau nepersistengti, bet ir nesikuklinti primenant šiuos faktus mūsų bičiuliams iš svetur.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą
O šiaip ta gera interneto infrastruktūra susijus su tuo, kad Lietuvoje miestuose dauguma gyventojų gyvena sovietiniuose daugiabučiuose, kurių kvartalai gana tankūs ir daugiabučiuose daug butų, t.y. vartotojų ir labai apsimoka kabelius nuvest. Žodžiu jokių stebuklų čia nėra
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠiaurės Europos Singapūras
O šiaip ta gera interneto infrastruktūra susijus su tuo, kad Lietuvoje miestuose dauguma gyventojų gyvena sovietiniuose daugiabučiuose, kurių kvartalai gana tankūs ir daugiabučiuose daug butų, t.y. vartotojų ir labai apsimoka kabelius nuvest. Žodžiu jokių stebuklų čia nėra
Ne tiek daug tų pasiekimų turim. Tad bent jau tuos, kuriuos turim, vertinkim užuot patys "nurašę".
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNa, čia vaizdžiai pasakyta. Geriau tegul Singapūras vadinasi Pietryčių Azijos Lietuva
Paimkim tą patį Singapūrą už pavyzdį. Man neteko ten lankytis, tačiau žinodamas tos šalies plotą ir jos gyventojų skaičių (arba, dar paprasčiau, gyventojų tankį), spėju, jog panaši gyvenamoji aplinka turėtų vyrauti ir ten. Galima būtų rasti ir daugiau pavyzdžių. Nematau jokio reikalo tai pateikti kaip priežastį nuvertinti Lietuvos pasiekimus aptariamoje srityje.
Ne tiek daug tų pasiekimų turim. Tad bent jau tuos, kuriuos turim, vertinkim užuot patys "nurašę".
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠiaurės Europos Singapūras
O šiaip ta gera interneto infrastruktūra susijus su tuo, kad Lietuvoje miestuose dauguma gyventojų gyvena sovietiniuose daugiabučiuose, kurių kvartalai gana tankūs ir daugiabučiuose daug butų, t.y. vartotojų ir labai apsimoka kabelius nuvest. Žodžiu jokių stebuklų čia nėraPaskutinis taisė John; 2010.03.03, 02:21.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNa, čia vaizdžiai pasakyta. Geriau tegul Singapūras vadinasi Pietryčių Azijos Lietuva
Paimkim tą patį Singapūrą už pavyzdį. Man neteko ten lankytis, tačiau žinodamas tos šalies plotą ir jos gyventojų skaičių (arba, dar paprasčiau, gyventojų tankį), spėju, jog panaši gyvenamoji aplinka turėtų vyrauti ir ten. Galima būtų rasti ir daugiau pavyzdžių. Nematau jokio reikalo tai pateikti kaip priežastį nuvertinti Lietuvos pasiekimus aptariamoje srityje.
Šiaip, įdomu, kokios tiksliai priežastys ir kompanijų (ar valdžios?) politika lėmė tokią greitą ir efektyvią kokybiško interneto plėtrą Lietuvoje.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip, įdomu, kokios tiksliai priežastys ir kompanijų (ar valdžios?) politika lėmė tokią greitą ir efektyvią kokybiško interneto plėtrą Lietuvoje.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąGal gausi greito interneto paklausa + daugiaukščiai namai aišku... o to priežastys... ar ne per daug laiko leidžiama prie kampiutero, vietoj
Comment
Comment