Šią savaitę mane nerealiai sunervino ZEBRA. Jau tris dienas striginėja ryšys (internetas padirba kokias penkias minutes ir "pakimba" - reikia perkrauti), o TEO vis neprisiruošia nieko taisyti - daugmaž - nesinervuok, lauk - viskas bus gerai. O paskui susinervinęs pasižiūrėjau, ką siūlo konkurentai: CAVA, VINITA, SKYNET ir supratau, kad už penkis kartus mažesnį greitį moku du kartus brangiau (100 kB/s, 72 Lt). Todėl tvirtai nusprendžiau pasikeisti interneto providerį.
Bet klausimas, ar nebus ir su kitais taip, kad internetas dingsta parai ar keliom, o niekas net neisiruošia nieko keisti.
Ar pas jus būna taip, kad dėl tiekėjo kaltės būna ryšio sutrikimų, ir kaip dažnai tai vyksta. Nes pas mane per tris metus pirmą kartą, bet sunervino nerealiai. Trečia diena beveik be interneto.
Pas kokį ryšio tiekėją geriausia pirkti paslaugas Vilniuje?
Bet klausimas, ar nebus ir su kitais taip, kad internetas dingsta parai ar keliom, o niekas net neisiruošia nieko keisti.
Ar pas jus būna taip, kad dėl tiekėjo kaltės būna ryšio sutrikimų, ir kaip dažnai tai vyksta. Nes pas mane per tris metus pirmą kartą, bet sunervino nerealiai. Trečia diena beveik be interneto.
Pas kokį ryšio tiekėją geriausia pirkti paslaugas Vilniuje?
Comment