Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo internetas
Collapse
X
-
„Šiandien internetas yra muzika, filmai, žaidimai, vaizdo pokalbiai ir kitos didelės spartos reikalaujančios pramogos. Matydami savo klientų poreikius sudarėme galimybę interneto turinį pasiekti daug greičiau“, - sakė TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.
Comment
-
-
Šiandien galų gale įjungė naują planą TEO.
Žinau, kad daugeliui tik šypseną sukels tokia sparta, tačiau aš negaliu ja atsidžiaugti, taip ir norisi prisėdus prie kompiuterio saugos diržą prisisegti, žinot, nesaugiai jaučiuosi kai tokie greičiai dabar :
P.S. Nekainavo nei cento man naujas planas, jokio naujo modemo nepirkau .
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąŠiandien galų gale įjungė naują planą TEO.
Žinau, kad daugeliui tik šypseną sukels tokia sparta, tačiau aš negaliu ja atsidžiaugti, taip ir norisi prisėdus prie kompiuterio saugos diržą prisisegti, žinot, nesaugiai jaučiuosi kai tokie greičiai dabar :
P.S. Nekainavo nei cento man naujas planas, jokio naujo modemo nepirkau .
Comment
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąMegaNet D1 planas 40lt menesinis mokestis.Kai sudejo optika iskart geriau.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąPas mane irgi Teo, bet greiciai juokingi:
Comment
-
Paskutinis taisė keen; 2008.07.21, 14:46.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimą
Comment
Comment