Berods, didžiausias download speed.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo internetas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąApie kokius 30Mb/s downloado greičius čia kol kas niekas net nėra girdėjęs, jau nekalbant apie upload'ą. BT neseniai pradėjo reklamuoti savo būsimą 40Mb/s super nerealų optinį internetą, kuris kol kas tėra vystymo pradžioje. Virgin Broadband (t.y. maniškis) Londone reklamuoja savo 10Mb/s (aišku, apie upload'o greitį neužsimena ) "greitą" optinį internetą ir giriasi, kad realybėje jis vidutiniškai du ar tris kartus greitesnis už analogišką BT produktą.
Anot bendrovės, esant poreikiui ji galėtų teikti ir 1Gb/s spartos internetinio ryšio paslaugas.
Comment
-
Turiu vieną klausimą. Pas mane dabar yra Zebra belaidis internetas ir pajungtas modemas-maršrutizatorius su Wi-Fi ryšiu. Įsijungęs noutbuką, matau, kad namuose mano sukuriama stipri belaidžio inteneto zona. Bandau jungtis prie interneto, bet prašo kažkokio security key. Todėl norėčiau paklausti, iš kur jį sužinoti, ar dar papildomai reikia mokėti už Wi-fi ryšį ?
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąTas slaptažodis dažnai būna parašytas ant modemo dugno (WEP arba WPA numeris).
Arba tiesiog prisijunk prie routerio su laidu ir sukonfiguruok visą reikalą pats.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
-
Parašė dts Rodyti pranešimądar patikrink ir i koki londona bus idomiau
Lietuvos interneto greičiai tai kažkokie kosminiai pasidarę . Nors kadangi pats esu labai prijaučiantis technologijoms, tai man nuo to tik geriau.
Londonas:
Lenkija:
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąSmaugly, kiek moki už internetą? Ir kuriuo naudojiesi?
Premium šviesolaidis Iki 100 Mb/s Iki 40 Mb/s 79,90.
http://internetas.zebra.lt/karsti_pasiulymai/115017
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąVisi internetai blogi. Vieni užlūžta, kiti šiaip neveikia, treti laiką ėda, o būna kartais, kad net ir sveikatai pakenkia. Tad kam kišti pinigus ten, iš kur jokia nauda negrįš.
Reikalingas internetas kitame kambaryje. O vinita dabar issikalineja ir reikalauja arba dvigubo mokescio arba visokiu marsrutizatoriu pirkima ,idiegima ir pan. ir visa tai papildomai nemazai kainuoja. Todel galvoju ar ne paprasciau ir daug maz uz panasia kaina isivesti koki sviesolaidini greita interneta.
Comment
Comment