/\ na jau na jau. žaidimo min reikalavimas yra radeon 9800 pro 128 mb, tai nemanau, kad atgyvenus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kompiuteriniai žaidimai
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nesąmonė linkomanijoj 4000 žmonių atsisiuntė, komentaruose nei vieno nusiskundimo blemba, kodėl man neina?..gera gyventi gerai
Comment
-
Nenusimink, man irgi būta tokių žaidimų kurie nepasileidžia, nors kompas tikrai tinka Stebuklai. Arba jei rimtai, tai crack - viskas tuo pasakyta Loterija - pasileis, arba ne. Juk tie žaidimai būna laužti nulaužti perlaužti ir neaišku kas dar su jais padaryta, todėl natūralu, kad gali ne visuose kompuose pasileist.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nėra tam folderį jokio readme, tiesiog crackas ir viskas
to Amiko: megabaitų skaičiukas dar ne viskas. Gali būti korta su mažesniu skaičiumi MB greitesnė už daugiau turinčią. Patikėkgera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąto Amiko: megabaitų skaičiukas dar ne viskas. Gali būti korta su mažesniu skaičiumi MB greitesnė už daugiau turinčią. Patikėkwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Naujokelis Rodyti pranešimąRichard burns rally ir Rfactor tai cia jeginiai, bet nieko ir arcados kaip colin mcrae arba nfs.
Arba action adventure, horror survival zanrai smagus tik ne tiek daug zaidimu sukuriama tam
Comment
-
Man šiaip įdomu kiek čia esančių perkate žaidimus ir kiek per metus išleidžiate ?Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąMan šiaip įdomu kiek čia esančių perkate žaidimus ir kiek per metus išleidžiate ?
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąMan šiaip įdomu kiek čia esančių perkate žaidimus ir kiek per metus išleidžiate ?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPirkti žaidimus po 150 - 200 Lt? Eeeee... ačiū, ne.
O svarbiausia - laiko nėra tiek daug, kad reikėtų kas mėnėsį po naują žaidimą pirkti, tad tos išlaidos nėra jau tokios didelės.
Comment
Comment