Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kompiuteriniai žaidimai
Collapse
X
-
Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
-
Sid Meier's Civilization serijos . Čia tai žaidimas, čia tai strategija. Kadangi esu maniakas paprastų stalo žaidimų kaip Risk'as ar "Katano naujakuriai" ar tas pats "Ticket to Ride"...tai ir šiam žaidimui iki šiol simpatiją jaučiu. O kaip arun' teigė - šaudyklės, skerdyklės - banalu, baisu, smurtą propaguojantys žaidimai ir vaikams protą išplaunantys...
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąyra torrente, linkomanijoje pilnos versijos.Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
pas mane tai ziauriai stringa niekuom negaliu pagelbet. Pabandyk bus simulator va ten tai zaidimas...- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąpas mane tai ziauriai stringa niekuom negaliu pagelbet. Pabandyk bus simulator va ten tai zaidimas...Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąTačiau jis mokamas, na valanda triaalas ir viskas reikia moketi dolerius..? ar gal galima kaskaip nemokamai?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąTačiau jis mokamas, na valanda triaalas ir viskas reikia moketi dolerius..? ar gal galima kaskaip nemokamai?
Comment
-
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąnu idomus tie menedzeriai bet kad vel a lygos neraKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
GTA IV - Gruodžio 2 diena ant personalinių kompiuterių:
Paskutinis taisė Ežiukas; 2008.11.15, 22:30.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Gan įdomus internete žaidžiamas žaidimas. Reikia prekiauti dešrainiais ir mėsainiais.
Hot dog bushwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment