Parašė leder
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kompiuteriniai žaidimai
Collapse
X
-
Parašė MeierParašė Whose HomepageParašė MeierCivilization series rock da best eva!Originally Posted by
Comment
-
Parašė Whose HomepageParašė MeierParašė Whose HomepageParašė MeierCivilization series rock da best eva!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
-
Nba live 2004, krepshinis pirma lietuvos religija, nieko cia nepakeisi
ir aisq, kaip ir John, GTA serija... ish koju verciantis geimas
shiais metai turetu pasirodyti GTA: San Andreas... nekantriai laukiu...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
na as tai dabar neseniai isejusi Unreal Tournament 2004 . Si zaidimas susideda is 6 kompaktu. Zodziu vietos kurejai tikrai netaupe. Dar bandau SYBERIA 2. Cia kvesto tipo zaidimas.Sakyciau labai idomus ir itraukiantis.
O siaip jau stengiousi isbandyti, kiek leidzia laikas, visus naujesnius gamesus.
Comment
-
pas mane strateginiai dauguma..civIII, trade empires, galactic civilisasions, chariots of war, pharaon, rise of midel kingdom, zeus, industry giant, capitalism ir ..... bet civilisation tai tubut zaidimas kuris man niekad neatsibos...
Comment
-
-
man tie zaidimai jau pabode.o siaip anksciau zaidziau [b]The true crime stories of L.A,CS zondition zero,dar visai nieko palost GTA VC
Comment
Comment