Kokius kompiuterinius žaidimus žaidžiate ar žaidėte daugiausiai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kompiuteriniai žaidimai
Collapse
X
-
Aš šiuo metu apie porą valandų per savaitę pažaidžiu Operation Flashpoint.
Prieš ~3-4 metus labai mėgau lenktynes (ypač visą Need For Speed seriją ) Šiuo metu daugiau žaidžiu strategiją (Command and Conquer: Generals) ir taktinius (Operation Flashpoint)
Jei reikėtų balsuoti už geriausią visų laikų žaidimą, mano balsą tikrai gautų Transport Tycoon Deluxe. Tai 1995 metų žaidimas, kuriame reikia įkurti savo transporto kompaniją. Nors ir šiems laikams apgailėtinos grafikos, reikalajantis daug vargo norint paleisti ant Win XP, šis žaidimas išlieka vienintelis, kurį kartas nuo karto pažaidžiu jau kokius 6-7 metus. Paskutiniu metu jo fanai labai atsigavo ir pradėjo kurti daugybę priedų, pataisymų, ir t.t.
Beje, tai buvo pirmas žaidimas, kurį instaliavau nusipirkęs naują kompą pernai metais (Žaidžiau be perstojo 3 dienas )
-
Siuo metu nieko nezaidziu, bet vasara ir siaip laisvesniu laiku zaisdavau (gal ir vel zaisiu) Operation Flashpoint (visa trilogija), tai be konkurencijos geriausias kada nors sukurtas zaidimas, ginklu autentiskumas ir tikroviskas veikimas tiesiog zavi, plius geras siuzetas (ypac Cold War Crisis)
Antra vieta tenka GTA3/GTA Vice City, vazinejimas isgalvotame JAV mieste (panasiame i Miami ar SF) ir linksminimasis begant nuo policijos ir gangsteriu. Vice City geriausias soundrackas, koki esu girdejes (80'uju disco, hiphopas), super zaidimas, ypac tinka zaisti silta vasaros nakti atsidarius visus langus, isjungus sviesa su alum B-)
Toliau seka Max Payne abi dalys (antra, aisku, geresne). Nors tai is esmes 3-o asmens shooteris/skerdykle tipo "kill them all", bet yra gera siuzeto linija su animaciniais ir garsiniais intarpais, itraukiantis zaidimas.
Vienas extra zaidimas, kuris buvo baisiai idomus, taciau taip pat baisiai sunkus - karinis lektuvo simuliatorius "Jane's F-15", maximaliai autentiskas F-15 naikintuvo valdymas ir operaciju atlikimas artimuosiuose Rytuose.
Bandziau is SC4, bet kompas netraukia tokio gigantisko geimo
Comment
Comment