Šiandien architektų-noliferių svajonė išėjo - The Sims 4
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kompiuteriniai žaidimai
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąŠiandien architektų-noliferių svajonė išėjo - The Sims 4Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš prisiminiau (ir žaidžiau ne per seniausiai) Arma 2 žaidimą. Vienas beveik šokiruojantis dalykas yra tai, kaip viskas primena realią situaciją Ukrainoje. Un-fucking-believable, kaip žaidimo kūrėjai (čekai?) perpratę Rusijos mentalitetą perteikė visa tai į karinį simuliatorių gerokai anksčiau, negu prasidėjo problemos Ukrainoje. Galima net pagalvoti, kad Kremlius nukopijavo savo taktiką nuo žaidimo
Youtube video
Kiek atsimenu, OFP/ArmA serija grafikos prasme visada buvo šiek tiek primityvesnė, nei kiti žaidimai, išleisti panašiu laiku, o ir kompiuterio resursai būdavo išnaudojami nekaip, bent jau pirmos ArmA atveju. Tuo tarpu A3 vaizdai yra tiesiog nerealūs, vienas geresnių pavyzdžių yra saulės spinduliai, prasiskverbiantys pro medžius:
Kas smagiausia, mano ne žaidimams skirtas kompas "paveža" tai su aukštais grafikos nustatymais ir 2560x1440 rezoliucija
Tiesa, bent jau man pasirodė, dėl gerokai įmantresnės grafikos žaisti tapo žymiai sunkiau - tai vis dar simuliatorius, taigi vienas taiklus priešo šūvis ir "basta", tačiau pačius priešus, besislepiančius žolėje, pamatyti yra žymiai sunkiau.
Arba gal aš tiesiog atpratęs nuo žaidimų, nes užstrigau jau vienoje pirmųjų misijų
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
Neseniai nuotraukų redagavimui atsinaujinau kompą, taigi nusprendžiau ta proga pabandyti ir keletą naujų žaidimų. ArmA 3 tikrai nustebino!
Kiek atsimenu, OFP/ArmA serija grafikos prasme visada buvo šiek tiek primityvesnė, nei kiti žaidimai, išleisti panašiu laiku, o ir kompiuterio resursai būdavo išnaudojami nekaip, bent jau pirmos ArmA atveju. Tuo tarpu A3 vaizdai yra tiesiog nerealūs, vienas geresnių pavyzdžių yra saulės spinduliai, prasiskverbiantys pro medžius:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q5NQA6z3mGQ">YouTube Link</a>
Kas smagiausia, mano ne žaidimams skirtas kompas "paveža" tai su aukštais grafikos nustatymais ir 2560x1440 rezoliucija
Tiesa, bent jau man pasirodė, dėl gerokai įmantresnės grafikos žaisti tapo žymiai sunkiau - tai vis dar simuliatorius, taigi vienas taiklus priešo šūvis ir "basta", tačiau pačius priešus, besislepiančius žolėje, pamatyti yra žymiai sunkiau.
Arba gal aš tiesiog atpratęs nuo žaidimų, nes užstrigau jau vienoje pirmųjų misijų
Beje, koks tavo kompas? Aš pagūglinęs suidariau įspūdį, kad reikalavimai nėra labai aukšti, kas man pasirodė gana keista. Aš kaip ir buvau nusiteikęs, kad tam reikalui turėsiu ieškoti naujo kompo, bet jei ne, tai jau einu pirkti Arma 3.Paskutinis taisė John; 2014.09.07, 15:05.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa, pirmą OFP aš perėjau be problemų. Arma 2 buvo gerokai sunkesnis ir realesnis. Arma 3 būtų kaip ir savaime suprantama tendencijos tasa. Turbūt jau nebereikia medžioti auditorijos ir taikoma į hadcore žanro žaidėjus. Kas turbūt yra gerai, nes žaidimas tampa super tikroviškas. Nebereikia daryti kompromisų.
Beje, koks tavo kompas? Aš pagūglinęs suidariau įspūdį, kad reikalavimai nėra labai aukšti, kas man pasirodė gana keista. Aš kaip ir buvau nusiteikęs, kad tam reikalui turėsiu ieškoti naujo kompo, bet jei ne, tai jau einu pirkti Arma 3.Paskutinis taisė keen; 2014.09.08, 13:18.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa, pirmą OFP aš perėjau be problemų. Arma 2 buvo gerokai sunkesnis ir realesnis. Arma 3 būtų kaip ir savaime suprantama tendencijos tasa. Turbūt jau nebereikia medžioti auditorijos ir taikoma į hadcore žanro žaidėjus. Kas turbūt yra gerai, nes žaidimas tampa super tikroviškas. Nebereikia daryti kompromisų.
Beje, koks tavo kompas? Aš pagūglinęs suidariau įspūdį, kad reikalavimai nėra labai aukšti, kas man pasirodė gana keista. Aš kaip ir buvau nusiteikęs, kad tam reikalui turėsiu ieškoti naujo kompo, bet jei ne, tai jau einu pirkti Arma 3.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąNa, senesnis kompas jo gal ir nepaveš... Maniškis yra i5 4670K + Radeon R9 270X. FPS specialiai nematavau, bet ko gero, bus panašiai kaip keen atveju. Kadangi žaidžiu retokai, kažkokio didelio diskomforto nepajutau. Tiesa, reikia atsižvelgti, kad mano monitoriaus native rezoliucija yra didelė, taigi su 1080p būtų dar ir šiek tiek geriau.
Esu stipriai nusivyles savo laptopu, kurį pirkau šiek tiek geresnį, tam kad kartais galima būtų įsijungti kokį žaidimuką. Visų komponentų stipriai sumažintas našumas energijos taupymo amžiuje ir korpusas kuris greit įkaista, be to anonsuotas GTA5 PC pasirodymas palieką tik vieną variantą - pirkti gaming PC.
Geriausias value/performance sprendimas šiuo metu yra siūlomas NVidia SLI. Dvi 760gtx (kainuojančios apie 1.5k) ženkliai lenkia 780Titan, kuris kainuoja dvigubai brangiau (~3k).
Taigi už 4,5k galima susirinti labai padorų gaming PC (su 24' monitoriumi), kuris tikrai pateisins savo paskirtį.
Vienas geriausių resursų internete apie performance PC - LinusTechTips youtube blogas. https://www.youtube.com/channel/UCXu...E6Xw-yeJA0Tunw.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
O ar ne pigiau/paprasčiau tiesiog tam skirtą daiktą nusipirkti? T.y. Xbox arba PlayStation?
Comment
-
Na žmogus lyg ir sako, kad turi geresnį nei vidutinį nešiojamą kompiuterį, kurio net gi tikėjosi šiek tiek žaisti. Tačiau lūkesčiams nepasiteisinus bus perkamas kompiuteris, kurio pagrindinė paskirtis bus žaisti žaidimus. Matydamas planuojamą biudžetą natūraliai pagalvojau, kad už gerokai mažiau nei tiek galima tiesiog naują konsolę nusipirkti, kurios pagalba kažkiek metų į priekį be vargo galėsi visus naujausius žaidimus žaisti .
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
O ar ne pigiau/paprasčiau tiesiog tam skirtą daiktą nusipirkti? T.y. Xbox arba PlayStation?Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNa žmogus lyg ir sako, kad turi geresnį nei vidutinį nešiojamą kompiuterį, kurio net gi tikėjosi šiek tiek žaisti. Tačiau lūkesčiams nepasiteisinus bus perkamas kompiuteris, kurio pagrindinė paskirtis bus žaisti žaidimus. Matydamas planuojamą biudžetą natūraliai pagalvojau, kad už gerokai mažiau nei tiek galima tiesiog naują konsolę nusipirkti, kurios pagalba kažkiek metų į priekį be vargo galėsi visus naujausius žaidimus žaisti .Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąNa Xbox/PlayStation ir PC mano giliu įsitikinimu yra visiškai skirtingi dalykai. Žaidžiu tik PC žaidimus. Pelė ir klaviatūra prie stalo - vieninteliai man suprantami valdymo įrankiai. Kiek esu bandęs ant sofutės imti xboxus ir playstationus kontrolerus - nepatogu ir no fun Gal nauja VALVE konsolė su nauju kontroleriu tai išspręs, bet kol kas PC gaming only.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimą
Galiu pasakyti, kad vėjus kalbate. Arma3 reikia ne prastesnio kompiuterio nei bet kokiam kitam moderniam žaidimui. Su viena geriausių mid-range grafikos kortų 760gtx, populiariausia šiandiena 1920x1080 rezoliucija ir High settings (ne aukščiausia. Aukščiausia yra Ultra) galima tikėtis iki 50fps vidutiniškai, intensyviose scenose nukrentant iki 30-40fps. Shooter'ius žaidžiu visa gyvenimą ir galiu pasakyti, kad tai toli gražu nėra smooth experience'as. Ir man asmeniškai nepriimtinas, malonumas su tokiu performance'u yra mažas. Taigi PC žaidimų rinkoje nieko naujo, naujausiam žaidimam reikia turėti ne pigesnę nei 1000 litų high-end vaizdo kortą.
Comment
-
Minecraft foto
(be skino nes offline)
šIAP mano skinas yra:
http://www.minecraftskins.com/skin/3...hocked-banana/
Modas (mašinos)
http://www.planetminecraft.com/mod/1...realistic-car/
Mano minecraft versija 1.2.5 (nes turiu tekkit modpack)Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Train Fever, toks visai sakyčiau neblogas Transport Tycoon spiritual successor in 3D.
Geimas jau turi neblogą modderių bendruomenė, kuri tikrai nesnaudžia(jau galima susigaudyt tokį nebloga CCCP dyzeliukų/električkų rinkinį).
Tiesi geležinkelius/kelius ir perki visokį gėrį, kuris tais tavo keliais kruta.
Comment
-
^^ šis Train Fever dabar tik penki eurai steam platformoj
http://store.steampowered.com/app/304730/
Turėjau jį kurį laiką savo wishliste, bet tik dabar pamatęs akciją įsigyjau ir džiaugiuos. Kaip TheCoach rašė, iš esmės tai transporto tycoonas, kaip žaidėjas turi transportuoti keleivius ir krovinius, o kaip jau tai darysi priklauso tik nuo tavęs. Tarkim galima koncentruotis tik į miestų maršrutus autobusais/tramvajais, gali ir tarpmiestinius maršrutus tik autobusais aptarnaut pvz, bet žinoma traukiniai čia žaidžia pagrindinį vaidmenį, gali miestus apskritai apleisti, ir tik jungti skirtingus miestus skirtingais traukiniais, o didelė bendruomenė užtikrina riedmenų įvairovę, kurią galima rasti čia https://www.train-fever.net/filebase...ransportation/ (kaip ir kitus skirtingus modus paįvairint gameplayjuj).
Apskritai žaidimas turi trūkumų, bet kas mėgsta šią temą garantuoju, kad prasuks daug valandų bežaidžiant. Dar nebandęs, bet kiek skaičiau, žaidžiant "hard" režimu dar teks gerokai pasukt galvą kaip uždirbti pinigus ir optimizuoti viską kaip įmanoma.
O gal jau yra forumiečių žaidžiančių šį geimą, kokie atsiliepimai? Nes aš tik prieš kelias dienas pradėjau, kolkas labai fun.
Comment
-
Aš radau tokį Android žaidimuką, reikia pamastyti, bet laiko užmušimui labai tinkamas. Dėlioji atomus ir sujunginėji, taip gauni didesnės reikšmės atomus ir taip kol nebepavyksta sujungti, užsipildo apskritimas.
Atomas google play
AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
Comment