Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs turiu omeny tai, ar apsimoka versti filma, ar uztenka titru, priklausomai nuo ta kalba mokaciuju procento.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąSiandien Klaipedoj yra straipsnis,kuriame rasoma kad TV3 nebetransliuos jokiu sporto varzybu kuriuose yra matomi alkoholio logotipai.Tad galim palaidoti Formule 1, ir UEFA cempionu lyga ir kitas rungtynes.Tiesa kovo 6d. TV3 rodys Kauno Zalgirio ir Madrido Real dvikova.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs turiu omeny tai, ar apsimoka versti filma, ar uztenka titru, priklausomai nuo ta kalba mokaciuju procento.
Nebent kai filmas orentuotas į konkrečia publiką, o dabar didžioji dalis turinio, mūsų didžiųjų televizijų, būtent orentuota į tuos, kurie niekad jokios anglų kalbos nesimokė, arba nespėjo išmokti per kokius 6-8 metus praleistus mokykloje, arba apskritai supranta geriau rusiškai nei lietuviškai.
Šiap ne kartą LTV2 mačiau rodant agliškus filmus originalo kalba su lietuviškais subtitrais, tik negaliu pasakyti kaip dažnai jie tai daro, bet matęs ne kartą jau esu tai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTomizmas, kaip ir norejai: siandien po "Instinkto" per TV3 rode kazkoki rusiska filma su Ingeborga Dapkunaite igarsinta lietuviskai.Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.25, 07:37.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė pauliaKŠiap ne kartą LTV2 mačiau rodant agliškus filmus originalo kalba su lietuviškais subtitrais, tik negaliu pasakyti kaip dažnai jie tai daro, bet matęs ne kartą jau esu tai.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąDaugiau lietuviskai ar rusiskai musu sali supranta?
Beje, kol dar buvo tele3 su poniute is amerikos Liucija (apie 1996m.), tai filmai angliski dar budavo su titrais.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąNezinojau kur parasyti.Gaila,bet si ryta musu pasauli paliko garsus ir nuostabus Lietuvos zmogus ,maesto Vytautas Kernagis.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Tai, kad jau vistiek neberodė to krepšinio tiesiogiai...
Apskritai TV3, mano akyse, labiausiai smukusi televizija Lietuvoje šiais metais, visiškai pasipiktinau aš ja ir jos 'politika', bei visišku nusispjovimu į žiūrovus, pastoviu jų bukinimu, vardan tų savo alaus reklamų...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKas naudojate SAT TV?
Comment
-
Idomu kas yra atsakingas uz miesto vardo niekinima ziniasklaidoje?
Siandien gal kas ziurejote "Lebroniaus" laida? Laidos "svecias" ta kazkokia panke-dizainere ar kazkas tokio, tai didysis humoro "meistras" Algis Ramanauskas paklause jos ar ji zino kokiam mieste visi yra susimaise kraujomaisa? Ji klausiamai juokais atsake: Pakruojis?. Algis: Kaunas.
Tai jau ne pirmas kartas kai per LNK vyksta tokios nesamones. Anksciau jie didziuodamiesi rode per TV anonsa savo laidos "Kaip gyveni?", kur kazkokia boba kuri emigrante aiskino, kad beveik visa kas atvaziuoja i kazkur(jau neatsimenu) yra is K raides, kaimo, Kauno ir t.t..
Uz tokias tendencingas nesamones televizija turetu gauti bauda.
Comment
-
/\ manau, kad nereikia pernelyg jautriai reaguoti. Sutinku, kad jei taip pajuokaujama tik apie Kauną, tada tai nėra gerai. Tačiau „Saulėnas“ Šiauliams daro kur kas didesnę žalą. Dėl tokių veikėjų tikrai reikščiau nepasitenkinimą.
Manau, kad galima sukurti klouną-„odagalvį“ atstovaujantį ir Vilniui, galės kiekvienas miestas turėti po savo ambasadorių ryšiams su plačiąja visuomene
Apskritai, manau, reikėtų vengti kryptingų juokelių. Kryptingi juokai apie blondines suformavo jų žemo mąstymo stereotipą, juokeliai su tarmiškomis galūnėmis formuoja blogą tarmiškai kalbančių žmonių įvaizdį, kryptingi juokeliai apie Kauną formuoja stereotipus apie šį miestą (vėliau, kai pateikiama statistika nušviečia realybę, o nebe stereotipus, nustembama ir ieškoma išvedžiojimų jai nuneigti). Ypač atsakingi kryptingi pajuokavimai turėtų būti rengiami masinės sklaidos priemonėse.
Juokaut irgi reikia mokėti.Paskutinis taisė Aš; 2008.04.04, 01:23.
Comment
Comment