Tema skirta visiems klausimams, susijusiems su televizija (kanalai, programos, laidos, transliacijos, žinios etc), aptarti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Nebežiūriu televizijos nuo to laiko kai Valinskas išėjo iš LNK, būdavo įdomu pažiūrėti "Kelią į dangų" su Lietuvos muzikos viltimis, o be Valinsko tokie nuostabūs projektai pasmerkti žlugti.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė KIOTO Rodyti pranešimąD Aš tai kaip tik džiaugiuosi kad Valinskas išėjo man jo valdymo laikotarpiu atrodė kad lnk buvo degradavusi gal atsistos dabar ant koju.Na čia tik mano nuomone.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąAr tik ne į TV3 ..„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąkiek dar tems BTV? Iš vis neįmanoma žiūrėti televizoriaus, viską užkariauja rusai, blin įsijungiu čia kažkurią popietę, tai ir per tango ir tv3 ir LNK ir savaime aišku BTV per visur rusiški serialai..... Neturiu ką ir bepridurti... Degraduoja....„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąNu jau nu jau, Valinskas buvo visų Lietuvos televizijų siela, jis būdavo kaip veidrodis kuriame atsispindėdavo lietuvių nuostabusis skonis bei išrankumas... Nors ačiū dievams kiek girdėjau jis pereis į kažkurią kitą TV, tada galėsiu vėl laimingas išsitraukti televizorių iš spintos ir sekti šio nuostabiojo tautos dainiaus šedevrus.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment