Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąBet tai kokiam reikia būti kosmonautui, kad žiūrėtum TV3 ar panašias televizijas?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
as niekada ir neziuriu, o siuo atveju tik is smalsumo, kaip atrodys ta ju "HD" raiska
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu tai įsijungi LRT ar LRT Kultūrą ir pamatai.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
as buten TV3 ir TV6 noriu, nes netikiu, kad tikraja HD raiska transliuos. O HD kanalu pas mane yra 60+
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Erikass Rodyti pranešimąPas mane irgi cgates kabeline ir dar nei vieno is dvieju hd nera.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPats darai keistą prielaidą, kad menotyrininkai yra intelektualai.
Su NM.
O tai kas įeina į intelektualo apibrėžtį? Pagal mano suvokimą, tai žmogus kuris dirba su informacija, ir geba susisteminti iš jos kažkokias išvadas platesnio pobūdžio, dažniausiai dėka jau turimo žinių bagažo. Pvz žmogus iš vaikiškos dainelės eilutės "2 gaideliai baltus žirnius kūlė" gebantis parašyti traktatą apie gaidžio archetipo prasmes mitologinėje senovės lietuvių pasaulėžiūroje. Tai lyg ir visi žino tuos du gaidelius, ir atrodytų, kas čia ypatingo, negi stimuliuoja smegenis mąstymas apie du gaidelius iš kvailos vaikų daineles. Esmė, kokios išvados gebamos padaryti.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąVėlgi, nereikia painioti šūdmalystės su intelektualumu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabai įdomus užsiėmimas: tikėjimas/netikėjimas, kad kažkokia 3rd rate vatnikų televiziją, kurią žiūri tik pensininkai ir bedarbiai, rodys ar nerodys HD. Susirask kokių įdomesnių užsiėmimųNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąVėlgi, nereikia painioti šūdmalystės su intelektualumu.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąMažas pastebėjimas, kad tie kanalai TVx rodo krepšinio varžybas. Aš iš viso naujoje sutartyje pasiliksiu tik LT kanalų paketą (plius Viasat Sport paketą, kuriame bus 1,5 HD kanalo). Ženkliai maloniau akiai, kai rodo kokybišką vaizdą, turinys atskiras klausimas, daugiausia žinios. Rusiškų kanalų iš viso nežiūriu, nors dabar yra, o visokie Animal ar Discovery irgi atsibodo. Filmai iš torentų kaip ir geriausia dokumentika.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVisus lietuviškus gali matyti ir nemokamai su kambarine antena, o VSB visada Ace linka ideda internete kasnors, tai kaip ir irgi neverta moketi 3 (ar kiek ten) € uz viena kanala per menesi.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąReikalingas normalus simetriškas internetas. Cgate 100Mbps su LT paketu gavosi 10,5 € su 2 metų sutartim. Tai mane tenkina.Ir nereikia sukti galvos dėl antenos pirkimo, montavimo, kabelio tiesimo ir neveikimu jei smarkiai snigtų (galbūt). O VSB nebūtina turėti ir vasarą, paimi kada nori. Žiūrėti VSB per internetą irgi bugovas reikalas. Jau kaip nors išsimokėsiu už alaus bokalo kainą.
Comment
Comment