Tai niekaip nekeičia mano išsakytų faktų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kad sportu domisi pagrinde imbecilai.
O Donskio, atstovavusio intelektualumą, teiginys yra
Mokslo ir meno žmonių, kurie myli futbolą, yra daug.
Comment
-
Association futbolas yra primityvi, pigi (nes vietoje kamuolio galima spardyti tarkim konservų skardinę, kokoso riešutą, ar nukirstą priešo galvą) ir dėl to visiems norintiems prieinama "pramoga". Tai tokia jos "humanitarinė" misija ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Kaune dar neraNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Anglijoje be futbolo dar labai populiarios žirgų lenktynės. Taisyklės irgi nelengvos - reikia žiūrėti, kuris žirgas greičiausiai atbėga. Ir kai vyksta karališkosios Askoto žirgų lenktynės, tai susirenka stebėti rinktiniai imbecilai (aš tik pavartojau prieš kelis pranešimus pastebėtą žodį ) - Anglijos karališkoji šeima .
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąYra kažkokia papildoma HD ikona ar ne?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNe, bet tikrai ryškiau.
Comment
-
Donskis galėjo žiūrėti futbolą netapdamas degradu, bet degradas gali žiūrėti kiek nori futbolo - nuo to Donskiu jis netaps.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Tai cia tau gal tik po svenciu ryskiau pasirode, bet kanalo informacija skelbia, kad tai sudo SD raiska.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAsmeniškai man žmonės, kurie nesidomi aukšto lygio sportu (ČL, Eurolyga, WorldCup, Olimpiados) yra savotiški degradai, kitaip sakant asocialūs.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment