Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Gal kam teko susidurti su panašia problema irba būtų minčių, kaip ją spręsti: atlikus automatinę kanalų paiešką, televizorius randa tik LRT, LRT Kultūrą ir koduotus Balticumo ir TEO kanalus. Jokių ten LNK, TV3 ir kitų lietuviškų kanalų (kurie, kiek suprantu, turėtų būti tam pačiam LRTC1 tinkle, kaip ir LRT kanalai) televizorius atkakliai neranda.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąGal kam teko susidurti su panašia problema irba būtų minčių, kaip ją spręsti: atlikus automatinę kanalų paiešką, televizorius randa tik LRT, LRT Kultūrą ir koduotus Balticumo ir TEO kanalus. Jokių ten LNK, TV3 ir kitų lietuviškų kanalų (kurie, kiek suprantu, turėtų būti tam pačiam LRTC1 tinkle, kaip ir LRT kanalai) televizorius atkakliai neranda.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVienas iš galimų variantų - prastas signalas. Antena lauko ar vidinė, ir kur yra retransliatorius?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąVidinė. Bet iki to LRT dažnių pasikeitimo (dėl kurio ir reikėjo iš naujo paleisti tą kanalų paiešką) viskas veikė kuo puikiausiai, tai vargu ar su signalo stiprumu problema. Juolab veiksmas ne kur nors viduryje miškų, o Vilniuje.
Skaitmeninis signalas stipriai "supresuotas" tam tikrame dažnyje, kuris tiesiog gali būti prastai gaudomas. Rankiniu būdu paiešką atlikote?
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąGal kam teko susidurti su panašia problema irba būtų minčių, kaip ją spręsti: atlikus automatinę kanalų paiešką, televizorius randa tik LRT, LRT Kultūrą ir koduotus Balticumo ir TEO kanalus. Jokių ten LNK, TV3 ir kitų lietuviškų kanalų (kurie, kiek suprantu, turėtų būti tam pačiam LRTC1 tinkle, kaip ir LRT kanalai) televizorius atkakliai neranda.
http://www.radiocool.lt/pasigamink-p...kaitmenine-tv/
Vietoje naudojamo stiklotekstolito galit kad ir skardos juosteles panaudoti, tik sluoksnius izoliuokit kokiu plastiku.
Comment
-
Sveiki, gal kam yra tekę per lauko anteną (analoginės TV laikais iki 2012 m.) pagauti kanalus iš kaimyninių šalių? Man tai buvo proga tai padaryti, svečiuojantis pas močiutę, kuri gyvena Panevėžio r., ten tai pagaudavau dažniausiai Latvijos kelias programas (kiek pamenu, tai buvo LTV1, LTV7, LNT, TV3, TV5, o netgi ir PBK Latvia), rečiausiai Lenkiją (TVP1, TVP2) arba Baltarusiją (BT1, ONT, STV), netgi taip pat ir Estiją! (ETV 1)Paskutinis taisė denisas; 2016.07.24, 16:45.
Comment
-
Sveiki,
dėkui visiems už patarimus. Įsirengiau palydovinę TV. Tik susidūriau su nestabilios psichikos kaimynais pensininkais, kurie man aiškina, kad negaliu įsirengti antenos ir grasina skambinti namą administruojančiai įmonei. Aš anteną įsirengiau ne ant stogo dangos, bet ant ventiliacijos kaminelio sienelės. Stogo danga nepaliesta. Ką galėtumėt patarti, jei kiltų ginčas?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąSveiki,
dėkui visiems už patarimus. Įsirengiau palydovinę TV. Tik susidūriau su nestabilios psichikos kaimynais pensininkais, kurie man aiškina, kad negaliu įsirengti antenos ir grasina skambinti namą administruojančiai įmonei. Aš anteną įsirengiau ne ant stogo dangos, bet ant ventiliacijos kaminelio sienelės. Stogo danga nepaliesta. Ką galėtumėt patarti, jei kiltų ginčas?
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAr leidimą ir kaimynų sutikimą tam gavote? Tikrai negalima ant stogo dėti visko, ką sugalvojate, ypač, jei dar namas ne nuosavas.
https://www.justiniskiubustas.lt/ind...t-stogo/375285
Tad namo gyventojas, kuris nori ant stogo statyti anteną, turi arba gauti kaimynų sutikimą, arba pasižadėti raštu, kad jeigu kils problemų dėl antenos, atlygins žalą.
Comment
-
radijo ir televizijos komisija paskelbe 2 konkursus suteikencia teise transliuti HD raiška talevizijos kanalus, http://www.rtk.lt/pranesimai-spaudai...uji-konkursai/ kaiip manot ar daug bus paraišku ir ar kas nors 1-ną kanala užsims ir kas galetu?
p,s. yra gandu kad lrytas.tv gali HD transliuot
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąradijo ir televizijos komisija paskelbe 2 konkursus suteikencia teise transliuti HD raiška talevizijos kanalus, http://www.rtk.lt/pranesimai-spaudai...uji-konkursai/ kaiip manot ar daug bus paraišku ir ar kas nors 1-ną kanala užsims ir kas galetu?
p,s. yra gandu kad lrytas.tv gali HD transliuot
Jei LRytas.TV iš tikro nuspręs, tai labai puiku. Bus postūmis ir kitiems komerciniams kanalams. Dabar kaip ir nėra, vien LRT. O tas gi už "valstybės pinigus" tratina. Pūko TV HD pvz.: per Cgates nesiskaito, tik pavadinimas HD ir lygis Garliavos.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimątai paskelbti yra 2 konkursai HD raiškai transliuot, dar karta kartoju klausima kaip manote ar bus daug paraišku ar nors 1-ną kanalą kas nors užims?
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimątai paskelbti yra 2 konkursai HD raiškai transliuot, dar karta kartoju klausima kaip manote ar bus daug paraišku ar nors 1-ną kanalą kas nors užims?N N N
Comment
-
Mano tėvo pažįstamas atkalbinėja mano tėvą statytis palydovinę lėkštę ir rekomenduoja IPTV. Gal kas žinote, kiek tai patikima ir ar nėra pavojaus, kad po kurio laiko nebematysi jokių kanalų? Kiek supratau, siūlo IPTV imtuvą. Dėl abonentinio mokesčio kol kas nežinau. Manau, kad čia panašiai, kaip siūlo šiame skelbime - kiek matau, čia NTV Plus palydovo kanalai:
http://skelbikas.tv3.lt/smart-tv-ipt...u-1542868.html
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąMano tėvo pažįstamas atkalbinėja mano tėvą statytis palydovinę lėkštę ir rekomenduoja IPTV. Gal kas žinote, kiek tai patikima ir ar nėra pavojaus, kad po kurio laiko nebematysi jokių kanalų? Kiek supratau, siūlo IPTV imtuvą. Dėl abonentinio mokesčio kol kas nežinau. Manau, kad čia panašiai, kaip siūlo šiame skelbime - kiek matau, čia NTV Plus palydovo kanalai:
http://skelbikas.tv3.lt/smart-tv-ipt...u-1542868.html
Su lėkšte galima matyti nekoduotus kanalus esant interneto sutrikimams. Su IPTV - nekoduotus interneto kanalus, ir esant labai prastam orui
Comment
Comment