Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąParadoksas, bet išskyrus Baltijos šalis, niekur pasaulyje nepamatysi rusiškų televizijų viešbučiuose, kavinėse ir apskritai viešose erdvėse.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąYra žmonių, kurie nori matyti rusiškus kanalus. Ir prašau jų nevadinti įžeidžiančiais epitetais.
Comment
-
Parašė Arni5 Rodyti pranešimąLabai gaila, bet jau nekalbant apie Lenkiją, esu ne kartą radęs rusiškų TV kanalų Vokietijos viešbučiuose, o ~2008 m. Miuncheno viešbučio restorane per TV vaizdavo Russian Music Box kanalą...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLauke jau 2016 metai. Gal viskas pasikeitė? Nežinau, aš daug keliauju ir išskyrus Baltijos šalis rusų TV niekur neteko matyti. Lenkijoje per pastaruosius dešimt metų beveik kasmet apsistodavau viešbučiuose arba apartamentuose, niekur nebuvo net to muzikinio kanalo. Tik Lenkijos programos ir tarptautinis paketas a la CNN, BBC, Euronews etc.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLauke jau 2016 metai. Gal viskas pasikeitė? Nežinau, aš daug keliauju ir išskyrus Baltijos šalis rusų TV niekur neteko matyti. Lenkijoje per pastaruosius dešimt metų beveik kasmet apsistodavau viešbučiuose arba apartamentuose, niekur nebuvo net to muzikinio kanalo. Tik Lenkijos programos ir tarptautinis paketas a la CNN, BBC, Euronews etc.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKokios paklausos? Kur ta paklausa sužinoma?
Nejau rimtai manai, kad kažkokie vatnikai oficialiai prašo rodyti jiems rusišką TV mėšlą?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTeo TV geriausias variantas Lietuvoje šiai dienai, be jokių abejonių. Tik pačiam tenka ištrinti rusų vatnikų kanalus, nes valstybė savo informacinės erdvės saugumu nepasirūpina.
Paradoksas, bet išskyrus Baltijos šalis, niekur pasaulyje nepamatysi rusiškų televizijų viešbučiuose, kavinėse ir apskritai viešose erdvėse.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPrieš du metus atsisakiau Vinitos paslaugų. Į klausimą kas netenkina, atsakiau, kad netenkina rusiškų kanalų gausa. Vadybininkė pažiūrėjo kaip į beprotį. Bandė aiškint, kad ten daug įdomių laidų
http://init.lt/?city_id=1#_
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąDar karta... Paketus daro pinigai, o ne politika...
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąViskas ko gero yra paprasčiau. Pažiūrėjus į kabelinių TV darbuotojus, ten didesnė dalis bus rusai. Savininkai ko gero taip pat.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąDar karta... Paketus daro pinigai, o ne politika...
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąManau cia daugiau tavo paranoja, nei mano naivumasPaskutinis taisė oranger; 2016.07.05, 23:44.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimądsanto, baik juokus, 26 eurai už viasat ir dar svarstai? Absurdas tokius pinigus mokėt. Palydovą pastatai ir tui tų kanalų dar daugiau... Nė nemėgink tų lupikų maitinti
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai ne, per brangiai gaunasi, jau supratau
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKokie ten kanalai viasat apskritai verti dėmesio, ypač šiais laikais kai TV mažiau svarbi nei sakykim prieš 10 metų, neskaitant kur Žalgirį rodo?
Comment
Comment