Gali buti, kad tik Vilniuje ir rodys
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAsmeniškai man žmonės, kurie nesidomi aukšto lygio sportu (ČL, Eurolyga, WorldCup, Olimpiados) yra savotiški degradai, kitaip sakant asocialūs.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGali buti, kad tik Vilniuje ir rodys
Comment
-
Parašė Erikass Rodyti pranešimą
Nemanau, negali būti. Negali būt kažkaip nustatyta, kad hd raiška transliuotų tik pažymėtoj zonoj. Keista.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąTV3 HD Vilniuje yra 184 kanale. Bet dar nebaigti dabai, nes nėra programų pavadinimų. Nežinau ar yra TV6 HD.
Comment
-
Parašė Erikass Rodyti pranešimą
Kaip suprast "nebaigti darbai"? Kokie darbai? Pasiruošimo? Jeigu jie pažadėjo, jog jau nuo sausio 1d. bus hd, tai ir turėtų būt... Pvz. pas mane nėra.
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąBet kam tada reikejo apskritai reklamuoti..
Cgates nežadėjo, kad bus viskas čia ir dabar. Jie iš viso nieko nežadėjo, bent aš nematau jų puslapyje. Juos ginu ne todėl, kad mėgčiau, greičiau esu piktas iki šiol už jų nedorus darbus prieš porą metų. Gal kas Cgates įjungė TV3 HD just for fun ir išėjo švęsti.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
TV3 per reklamą buvo garsinis skelbimas: "TV3 ir TV6 jau ir HD raiška". Init skaitmeninė TV atlikau automatinę kanalų paiešką, rado TV3 HD ir TV6 HD, bet nei vieno iš jų neleido įsijungti ("No access"). Gal dar nespėjo paleist tiekėjas.
Klausimas į temą. Turiu aš kanalų sąrašą susidėjęs pagal poreikius, pasilikęs ką reikia ir ką rodo, kitus ištrinęs. Atliekant automatinę paiešką mano sąrašas ištrinamas, o automatiškai surastas yra netvarkingas. Kaip galiu surasti ir į savo kanalų sąrašą pridėti tik vieną-du kanalus? Gal kaip nors rankiniu būdu pagal dažnius ieškot reik?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTV3 per reklamą buvo garsinis skelbimas: "TV3 ir TV6 jau ir HD raiška". Init skaitmeninė TV atlikau automatinę kanalų paiešką, rado TV3 HD ir TV6 HD, bet nei vieno iš jų neleido įsijungti ("No access"). Gal dar nespėjo paleist tiekėjas.
Klausimas į temą. Turiu aš kanalų sąrašą susidėjęs pagal poreikius, pasilikęs ką reikia ir ką rodo, kitus ištrinęs. Atliekant automatinę paiešką mano sąrašas ištrinamas, o automatiškai surastas yra netvarkingas. Kaip galiu surasti ir į savo kanalų sąrašą pridėti tik vieną-du kanalus? Gal kaip nors rankiniu būdu pagal dažnius ieškot reik?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Po automatines kanalu paieskos visus rankinius nustatymus teks daryti is naujo
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTV3 per reklamą buvo garsinis skelbimas: "TV3 ir TV6 jau ir HD raiška". Init skaitmeninė TV atlikau automatinę kanalų paiešką, rado TV3 HD ir TV6 HD, bet nei vieno iš jų neleido įsijungti ("No access"). Gal dar nespėjo paleist tiekėjas.
Kita gal būt galimybė išsaugoti kanalų nustatymus į kokį USB jei TV leidžia. Tada paleidi automatinę ir žiūri, ką kur surado. Atstatai po to kanalus iš backupo ir surandi rankomis norimą.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąGalima ir rankiniu ieškoti, bet reikia žinoti ant kokio dažnio, nes viename būna keletas kanalų. Paskambink tiekėjui ir paprašyk tikslaus sąrašo su dažniais. Nors ir Cgates ir INIT sąrašo viešai nepublikuoja kaip kažkokie nenormalūs, vos ne karinė paslaptis.
Kita gal būt galimybė išsaugoti kanalų nustatymus į kokį USB jei TV leidžia. Tada paleidi automatinę ir žiūri, ką kur surado. Atstatai po to kanalus iš backupo ir surandi rankomis norimą.
Dar klausimas: atliekant kanalų paiešką rinktis tik skaitmeninę ar ir analoginę (pas mane skaitmeninė tv)? Nes analoginės irgi randa ~30 kanalų, skaitmeninės ~200. Tai po to rankomis viską susidėlioti užima belenkiek laiko.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Na aš vis dar turiu vilties, kad galima atskirai tuos kanalus pridėt. Samsung televizorius leidžia ieškoti tam tikruose dažniuose, dar keliais nustatymais. Tad gal kaip nors galima.
Comment
-
Aš savo sąrašą išeksportavau į USB. Bet jeigu jį noriu importuoti, tai mano bet kokį turimą sąrašą ištrina ir vietoje jo importuoja iš USB. Nerandu kaip sumiksuoti dviejų sąrašų
Dar klausimas: atliekant kanalų paiešką rinktis tik skaitmeninę ar ir analoginę (pas mane skaitmeninė tv)? Nes analoginės irgi randa ~30 kanalų, skaitmeninės ~200. Tai po to rankomis viską susidėlioti užima belenkiek laiko.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet tavo esamas “favourites” sarasas isliko?Paskutinis taisė Creatium; 2018.01.01, 20:19.
Comment
-
Zodziu taip, viskas priklauso nuo turimo tiunerio softo. Ar jis yra tavo TV integruotas, ar kaip atskiras priedelis, tai ieskok pagal ta modeli google patarimu, nes cia nera universalaus sprendimo. Pas mane IPTV priedelis, tai ten prie turimo favourites saraso prideti dar kelis naujus kanalus uztenka pazymeti prie kanalo zvaigzdute. Kaip pas tave, sunku pasakyti. Pabandyk paklausti gūglo
Comment
-
Aš savo sąrašą išeksportavau į USB. Bet jeigu jį noriu importuoti, tai mano bet kokį turimą sąrašą ištrina ir vietoje jo importuoja iš USB. Nerandu kaip sumiksuoti dviejų sąrašų
- 1 patinka
Comment
Comment