Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prarasti telefonai
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąA tai tu bemaz skalbimo miltelius uostai ar i vena leidiesi?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO miltelius, apie ką ir buvo kalbėta, būtina uostyti? Tai gal kepykloje pradėtum traukt viską į šnerves? Sutrauki miltus, užgeri pienu, dar suvalgai keletą kiaušinių, štai tau ir bandelė (daugiau mažiau) skrandyje (arba plaučiuose).
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNuo tokios miksturos pakilimas iki debesu garantuotas
Comment
-
o mes radom telefoną per Žalgirio ir Sopoto rungtynių dvikovą, bet paklausėm šalimais esančių ar niekas nepametė? tada atsirado viena mergina, kuri pasigedo telefono vėliau buvo atlikta apklausa, koks tai telefonas ir pan. kai atsakymai sutapo su mums norimais, tai ir atidavėm
Kita istorija įvyko man prieš kokius 6-7 metus Kaune prie Saulės gimnazijos einant iš mokyklos. Užstojo kelią agresyviai nusiteikęs banditėlis. Ir pateikė jis man "planą chuliganą" sako duok savo telefoną ir turėsi žaliakalnyje "stogą", tačiau labai greit susigaudė kas per situacija už manęs einantys klasiokai, todėl banditėlis bėgo pats "stogo" ieškoti....
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąo mes radom telefoną per Žalgirio ir Sopoto rungtynių dvikovą, bet paklausėm šalimais esančių ar niekas nepametė? tada atsirado viena mergina, kuri pasigedo telefono vėliau buvo atlikta apklausa, koks tai telefonas ir pan. kai atsakymai sutapo su mums norimais, tai ir atidavėm
Comment
-
Parašė Lietuvis Rodyti pranešimąPalikau ant automobilio stogo ir isvaziavauLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
identiska situacija manajai
Parašė spirit Rodyti pranešimąMan dar mokyklos laikais per fizinio pamoką kažkas sugebėjo iš rūbinės nukniaukt mano Nokia 3310
Comment
Comment