A tai tu bemaz skalbimo miltelius uostai ar i vena leidiesi?
O miltelius, apie ką ir buvo kalbėta, būtina uostyti? Tai gal kepykloje pradėtum traukt viską į šnerves? Sutrauki miltus, užgeri pienu, dar suvalgai keletą kiaušinių, štai tau ir bandelė (daugiau mažiau) skrandyje (arba plaučiuose).
O miltelius, apie ką ir buvo kalbėta, būtina uostyti? Tai gal kepykloje pradėtum traukt viską į šnerves? Sutrauki miltus, užgeri pienu, dar suvalgai keletą kiaušinių, štai tau ir bandelė (daugiau mažiau) skrandyje (arba plaučiuose).
Nuo tokios miksturos pakilimas iki debesu garantuotas
Per Prodigy koncerta vilniuje daviau draugei isidet i rankinuka mobilu, kad nepamesciau. Tai ana pamete Kita diena paskambino studenciokas kazkoks, grazino. Ale kaip telefonas toki koncerta po visu kojom istvere tai neisivaizduoju, nors is isvaizdos matesi
Pamečiau trulike 5 maršruto prieš 2 mėnesius Kaune važiuojant į Kaustą Gal kas radot ir nedrįstat prisipažint? Numerių labiausiai gaila, nors telefonas buvo dar labai padorus ir man labai mielas, nors ir nenaujas
o mes radom telefoną per Žalgirio ir Sopoto rungtynių dvikovą, bet paklausėm šalimais esančių ar niekas nepametė? tada atsirado viena mergina, kuri pasigedo telefono vėliau buvo atlikta apklausa, koks tai telefonas ir pan. kai atsakymai sutapo su mums norimais, tai ir atidavėm
Kita istorija įvyko man prieš kokius 6-7 metus Kaune prie Saulės gimnazijos einant iš mokyklos. Užstojo kelią agresyviai nusiteikęs banditėlis. Ir pateikė jis man "planą chuliganą" sako duok savo telefoną ir turėsi žaliakalnyje "stogą", tačiau labai greit susigaudė kas per situacija už manęs einantys klasiokai, todėl banditėlis bėgo pats "stogo" ieškoti....
vo zaliakalnis mano rajonas daznai cia taip nutinka..kaip mazesnis buvau tai kokius ttris kartus vis kiti bande atimt bet issisugdavau ar koks zmogus eidavo ar pats nuo girtu atsigindavau ..
o mes radom telefoną per Žalgirio ir Sopoto rungtynių dvikovą, bet paklausėm šalimais esančių ar niekas nepametė? tada atsirado viena mergina, kuri pasigedo telefono vėliau buvo atlikta apklausa, koks tai telefonas ir pan. kai atsakymai sutapo su mums norimais, tai ir atidavėm
Mes su joker buvom radę abonementą tribūnoj per pirmas varžybas halėj Tai išsiklausinėjom, atsirado vienas pretendentas. tai irgi išklausinėjom, kada pirktas, kurioj eilėj, kurioj vietoj. Tada patikrinom ir tik po to atidavėm, bet čia OT
Comment