uzskaitau issivartyma aisku nevertinant kad "mp3 grotuvas" jau taip kazkur 10 metu yra bendrinis visu skaitmeniniu grotuvu pavadinimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąGali parodyti, ar siaip neturi kas veikti?Shuffle can play MP3, MP3 VBR, AAC, Protected AAC, Audible (formats 2, 3 and 4), WAV and AIFF.
Nesinervuok, o tai pasensi ankščiau laiko
Comment
-
pala, o ne apie tai kalba buvo nuo pirmo posto? Jei tu nori ji naudoti tik kaip mp3 grotuva, tai pirkti neapsimioka. Tokia buvo diskusija.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąpala, o ne apie tai kalba buvo nuo pirmo posto? Jei tu nori ji naudoti tik kaip mp3 grotuva, tai pirkti neapsimioka. Tokia buvo diskusija.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąMatyt aš daiktų neiškeliu iki tokio lygmens...
Jei zmogus perka daikta ir nezino ka tas daiktas sugeba o ypac kam jam tas daiktas reikalingas, tai kaip galima jam kitaip patarti, kad tik nebepirkti to daikto.
Tikrai pasensiu cia su jumis.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNe tame esme.
Jei zmogus perka daikta ir nezino ka tas daiktas sugeba o ypac kam jam tas daiktas reikalingas, tai kaip galima jam kitaip patarti, kad tik nebepirkti to daikto.
Tikrai pasensiu cia su jumis.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąO jei aš noriu jį naudoti kaip mp3 grotuvą? ką tada pasiūlytum pirkti?
Juokinga klausyti/skaityti komentarus kai sako/raso kad iPod yra perbrangus mp3 playeris.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽmogus turi teisę pirkti ką nori ir savo daiktą naudoti kaip nori..Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąVa cia ir yra idomus momentas. Perki daikta, kuris funkcionaliai yra kur kas galingesnis, bet nori naudoti tik viena jo funkcija, kad ir pagrindine. Reiskia arba tu samoningai tai darai zinant jo galimybes bet nepaisant to moki didesne suma, arba nezinai kad jis turi savyje daugiau... ir tik todel kainuoja daugiau.
Juokinga klausyti/skaityti komentarus kai sako/raso kad iPod yra perbrangus mp3 playeris.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTai va galbūt žmogui reikia mažai atminties (~2GB), mažiuko grotuvo kur jis galėtų susikelti savo muziką ir laikyti jį kišenėje. Kaina apypadorė - 50eurų...
Todel iPod'as - totalus $udaz. O jo fanatai moka pinigus tik uz varda.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąkuris funkcionaliai yra kur kas galingesnis, bet nori naudoti tik viena jo funkcija, kad ir pagrindine.*censored*
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąUlster Bank Mobile Money Because I'm a student and always broke, so I need to check my bank account at least twice a day
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNea, kalba eina apie tai, kad iPod'as nera tik mp3 grotuvas.Parašė Mørtã Rodyti pranešimąarba nezinai kad jis turi savyje daugiau... ir tik todel kainuoja daugiau.
Juokinga klausyti/skaityti komentarus kai sako/raso kad iPod yra perbrangus mp3 playeris.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą..Yra tokių mp3 grotuvų, kurie turi daug daugiau funkcijų nei iPod Shuffle ir vistiek kainuoja pigiau. Tereikia tik šiek tiek pasidomėti.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO su paprasčiausia naršykle negalima patikrinti? Nors aš suprantu, kad kai į innetudo sąskaitą per dieną po kelis kartus įplaukia milžiniškos sumos, tai aplikacija yra daug patogiau.
Comment
-
Pas mane iPhone irgi gera bankine programele, as be jos negaliu/nenoriu.. nes geitai/patogu/patikimai. Man iPhone'as reikalingas. Aisku apart bankines programeles yra ir kitu man reikalingu.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNet elektromarkto lankstinukuose vadinamas mp3 grotuvuEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPas mane iPhone irgi gera bankine programele, as be jos negaliu/nenoriu.. nes geitai/patogu/patikimai. Man iPhone'as reikalingas. Aisku apart bankines programeles yra ir kitu man reikalingu.
Comment
-
Na iš žaidimu tik Sudoku
Pas mane irgi 3G, jau 1.5 metų ir kolkas sveikas, keisti nesirošiu.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
Comment