Kad ne mano pažįstamas su Rythmbox kelia .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąKad ne mano pažįstamas su Rythmbox kelia .Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą...Patogumas, kad ir pvz kitam kompe norint imest dainas, o jame nera kvailos itunesEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąJeigu kitame kompe ir yra iTunes, muzikos iš jo į savo iPod'ą neįmesi, neištrinus ankčiau įkeltos...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNu va pasirodo net dar ziauriau nei is pradziu maniau. Zodziu nefanbojui pirkti sita butu kvaila.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąO kuo windows'inis fanbojus skiriasi nuo mac'inio? Religija ir tiek...
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąO kuo windows'inis fanbojus skiriasi nuo mac'inio? Religija ir tiek...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąWindows'ų fanbojų nėra, tai tik softas, ta patį prekė kaip sviestas, stalas ar popierius.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNe windowsinis fanbojus, o neutralus zmogus objektyviai pasveriantis ir ivertinantis...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSakau apie grotuvus dabar kalbam, o ne apie mac ir wondows. Moteru logika...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBeje cia ne mac/windows reikalas, windows gi palaiko apple grotuvus ir itunes, mac turetu irgi palaikyt ne apple grotuvus.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąGerai, Mac'ų fanbojų irgi nėra, tai tik softas, ta patį prekė kaip sviestas, stalas ar popierius.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMatai, kad yra, pati net obuolį religija vadiniEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Win/PC fanatizmo ir būti negali,nes taip pernelyg didelė platforma.. o kai šnekama apie apple.. manau turimi galvoje žmonės, kurie pirktu ir apple iTualetinį popierių, jeigu toks būtų išleistas (jis neturės usb ir flash, bet turės 3g, per kurį galėsim užsikrauti koki cnn RSS srautą ir ramiai tualete paskaityti, o paskaičius, dėl naujos kartos matricos, kuri turi integruotus plaukelius, mes skaniai nusivalysim *** ir išmesim jį į iKibirą, kuris nustatys mūsų š** sudėtį ir pateiks namuose naudojamai iVyryklei nurodymus, koks turėtų būti kitos dienos racionas)
p.s. taip galėčiau tęsti ir tęsti.....
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąWin/PC fanatizmo ir būti negali...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTai ko tada Apple tema ramybes neduoda? Kam ateini pas "fanatikus"? Kokia savo tiesa ieskai?
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąJeigu kitame kompe ir yra iTunes, muzikos iš jo į savo iPod'ą neįmesi, neištrinus ankčiau įkeltos...
O dėl tų religijų ir ne-religijų tai irgi kaip kas pažiūrės. Tie žmonės kurie perką viską ką tik Apple išleidžia vadinasi fanatikais, bet yra ir kitų kompanijų kurių produktus žmonės aklai seka, nors manau, kad Apple čia lyderiauja . Žmogaus nusipirkusio MacBook'ą ir kokį iPod'ą fanatiku nevadinčiau.
Pvz mano iPhone pradėjo gesti ir dabar mąstau kurį telefoną imti - ar pirkt HTC, Sony Ericsson, Samsung ar tiesiog pirkti naują iPhone, prie kurio esu pripratusi, per 6 metus iTunes naudojimo man muzikos kėlimas ir t.t. jokių problemų nesukelia ir iPhone turi apps kurių neturi Android'ai, o man jos yra labai svarbios .
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąir iPhone turi apps kurių neturi Android'ai, o man jos yra labai svarbios .
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąSudominai, jei ne paslaptis, kokios?
Comment
Comment