...veikia su iPhone.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąMorta, paaiskink, kodel ikelei i apple tema sia visa naujove?
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąSpalio 20d. Apple surengs spaudos konferenciją arba kitaip tariant "Keynote'ą", kurio pavadinimas "Back to the Mac". Bent man tai vienas laukiamiausių Apple keynote'ų nuo paskutinės katės versijos.
Atvaizdas
http://events.apple.com.edgesuite.ne...ent/index.htmlMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
“Apple” pristatė vos 1 kg sveriantį naują kompiuterį “Macbook Air”. Dar plonesnis, mažesnis, lengvesnis ir pigesnis.
by "iLietuva" on Thursday, October 21, 2010 at 11:03am
Lietuvoje naujųjų “MacBook Air“ sulauksime jau po kelių savaičių.
Numatomos kainos mūsų šalyje bus 3599 Lt už “MacBook Air“ 11“ colų ir 4699 Lt už 13“ colių.
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
...ir jie dirbtinai pakels Air'o kainą.
Klausykit, patarkit man. Ar verta prieš baigiamuosius egzus (ir universitetą) pirkti MacBook'ą? Final Cut'ą ir muzikos programas aš mėgstu, tačiau kiek gąsdina faktas, kad už jas reiks gerai suplot...Grožis ir stilius žavu, bet už sutaupytus pinigus pasirenkant PC, aš galėčiau visus metus išlaikyti tailandietę tarnaitę.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą...ir jie dirbtinai pakels Air'o kainą.
Klausykit, patarkit man. Ar verta prieš baigiamuosius egzus (ir universitetą) pirkti MacBook'ą? Final Cut'ą ir muzikos programas aš mėgstu, tačiau kiek gąsdina faktas, kad už jas reiks gerai suplot...Grožis ir stilius žavu, bet už sutaupytus pinigus pasirenkant PC, aš galėčiau visus metus išlaikyti tailandietę tarnaitę.
Comment
-
Klausykit, patarkit man. Ar verta prieš baigiamuosius egzus (ir universitetą) pirkti MacBook'ą? Final Cut'ą ir muzikos programas aš mėgstu, tačiau kiek gąsdina faktas, kad už jas reiks gerai suplot...Grožis ir stilius žavu, bet už sutaupytus pinigus pasirenkant PC, aš galėčiau visus metus išlaikyti tailandietę tarnaitę.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Comment
-
Kaip aš ir tikėjausi, Amerikoje iPad'as iš lėto pradedamas naudoti mokymosi procese:
Math That Moves: Schools Embrace the iPad
As students returned to class this week, some were carrying brand-new Apple iPads in their backpacks, given not by their parents but by their schools.
Comment
-
Klausykit, patarkit man. Ar verta prieš baigiamuosius egzus (ir universitetą) pirkti MacBook'ą? Final Cut'ą ir muzikos programas aš mėgstu, tačiau kiek gąsdina faktas, kad už jas reiks gerai suplot...Grožis ir stilius žavu, bet už sutaupytus pinigus pasirenkant PC, aš galėčiau visus metus išlaikyti tailandietę tarnaitę.Paskutinis taisė andyour; 2011.01.14, 15:48.
Comment
-
Kick it!
Gydytojas ortopedas operuoja su iPod’u
Vienoje Kiolno (Vokietija) klinikoje vykdomas pilotinis projektas pranoksta bent jau daugelio mūsų techninius lūkesčius, susijussius su “iPod”. Gydytojas ortopedas Holgeris Bäthisas klubus ir kelius operuoja naudodamas “iPod”. Programa, instaliuota į šį mažą įrenginį, apskaičiuoja optimalų kojų ilgį ir parodo chirurgui, kur turi būti atliktas pjūvis.
“iPod” naudojimas ne tik muzikai klausyti, filmams žiūrėti, elektroniniams laiškams rašyti, bet ir klubų bei kelių operacijoms atlikti.
Štai kaip tai veikia: prie steriliame futliare esančio “iPod” yra pritvirtinamos rutulio formos antenos ir maža jutiklinė lazda. Du metrus nuo operacinio stalo esanti infraraudonųjų spindulių kameros sistema iPod‘ą suranda per rutulines antenas.
Gydytojas H. Bäthisas iPod‘o jutiklinę lazdą laiko prie vietos, į kurią bus dedamas dirbtinis sąnarys. Tokiu būdu analizuojama sąnario anatomija, o jos duomenys keliauja į infraraudonųjų spindulių kameros sistemą; milisekundžių greičiu apskaičiuoti duomenys grižta atgal į “iPod”. Tai veikia beviele sistema todėl operacinėje nebėra jokių laidų, kurie anksčiau teikė diskomfortą.
Iki šiol naudotos sistemos buvo didelės kaip šaldytuvai, kurioms įjungti reikėdavo papildomo personalo. iPod” privalumas - operaciją atliekantis gydytojas įrenginį pats laiko rankoje, todėl turi visą laiką vaizdą prieš akis, jam nebereikia atsigręžinėti į monitorių.
“iPod” yra ir gerokai pigesnis už iki šiol naudotą kompiuterinę sistemą, kuri kainuodavo iki 200 tūkst. eurų, o naujoji sistema kainuoja mažiau nei 50 tūkst. eurų.
Comment
Comment