Kazko man atrodo kad pirksiu ta iPad'a. Turesiu su kuo si foruma skaityti/rasyti, neislipdama is lovos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąKazko man atrodo kad pirksiu ta iPad'a. Turesiu su kuo si foruma skaityti/rasyti, neislipdama is lovos.
Comment
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąGal atsiras dar ir toks.
http://www.cha.lt/uploads/posts/20100201_15.jpgEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
iSteal: Apple's iBooks Copies Interface from Third Party
Buuuuuuu
Kitaip tariant, galejo zmogui bent garbingai sumoket.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąKazko man atrodo kad pirksiu ta iPad'a. Turesiu su kuo si foruma skaityti/rasyti, neislipdama is lovos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimągeriau netbook'a isigyt
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimą...Kitaip tariant, galejo zmogui bent garbingai sumoket.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąO ten kas, kažkoks nerealus interfeisas? gal užpatentuotas?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąAs irgi galvoju kad butu neblogai toki tureti.
Vienintelis minusas, kad nera DVD/CD, bet prisiminus, kad per paskutinius pora mentu i savo desktop'a nei karto nekisau jokio disko tai nera labai jau didelis minusas
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąNerealus ar ne - nesvarbu, esme kad tikrai savitas ir praktiskai pilnai nudroztas. Plius apple ir pagrindinius darbuotojus persiviliojo. Tai nera dzentelmenisko biznio pavyzdys.
o darbuotojai laisvi žmones, patys renkasi kur geriau dirbti.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimągeras dalykas, jei nereikia dirbt su kazkokia grafika ar pan, o tik su dokumentais, internetu ofisu ir pan tai jega....
Nota turiu, bet va toks iPad'as butu kaip noto tęsinys.
Comment
-
Parašė a_pJo, neturiu ka veikt kaip tik pastoviai sienaut amzinai vis prisiveisiancias programas kuriu niekam nereikia. Nuostabi operacine sistema.
Parašė a_pBent jau man HD2 dienos neistempia. Jei dar pasibrauzyt tai isvis baba, pora valandu su opera, daiktas pasidaro karstas ir ate baterkei. Nors ir ne dziunglese, bet nelaikantis paros telefonas bent jau man yra nepriimtinas.
Parašė a_pNezinau, bent jau mano akyse tokie ... isvedziojimai ponui garbes nedaro. Toks vaizdas kad jautiesi uzsigaves ir tiesiog banaliai nori kandziotis.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąAš va pagalvojau ta iPad'a galima automobilyje įtaisyti. Butu ir media grotuvas, ir navigatorius, ir jei reikia internetas.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTai kiek as zinau tame iPade nera GPS. O vaziuodamas WIFI neprigaudysi
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTai kiek as zinau tame iPade nera GPS. O vaziuodamas WIFI neprigaudysi
Yra ir GSM, taip kad jis ir telefonas.
http://www.apple.com/ipad/specs/
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNenuostabi ir aš to neteigiu, bet bent ne tokia ribota ir iš jos gali daug ką išspausti (užsuk pvz. į xda-developers.com).
Už kelių savaičių turėtų pristatyti wm7, įdomu bus pažiūrėti kas ten tokio.
Apskritai mazaminkstis turi rimta problema. Jei nores padaryt teisinga WM7 tai tures griauti suderinamuma su WM6. O tai reiskia - nulis 3rd party palaikymo ir nepatenkintus biznio klientus. Pvz visi mano kontoros klientai irgi bus nepatenkinti, nes teks isnaujo moket uz aplikaciju portavima. Jei tiesiog apsiribos kosmetika, tada kaip ir ner ko laukt.
Kazko itariu, kad mazaminkstis bandys gimdyt eiline nauja WM platforma. Kazka panasaus i vartotojus orientuota "Zune Phone edition". Kuri greiciausiai bus nesuderinama nei su "Professional" nei su "Standard" variantais (kurie jau dabar nesuderinami tarpusavyje).
Tačiau visai uždrausti 3rd party programoms veikti backgrounde yra didžiulis minusas, kitaip sakant nueita lengviausiu keliu. Tarkim iphone savininkas laukia skype skambučio: paleidžia skype ir... ir nieko kito daryti negali. Beje, žinau, kad įmanoma "jailbreakinti" ir paskui naudoti visokius "iphone-backgrounder", bet... kodėl negalima kontroliuoti kažkaip kitaip, protingiau leidžiant bent jau kai kurioms 3rd party programoms naudoti multitaskingą?
Analogiskai kaip ir pvz adresu knygele patogiau bendra nei atskiros adresu knygeles skaipui, telefonui ir emailui.
Todel mano kaip vartotojo reikalas yra pasirinkti man patogia telefonijos aplikacija kuri priklausomai nuo pasirinkto numerio gali paskambint arba per skype arba per gsm.
Kaip ir priesingon pusen: jei man kas nors skambina, tai pakelt rageli as noriu lygiai taip pat, nesvarbu ar skambina per skype ar telefonu. Reikalui esant toks servisas gali iskviest atitinkama vartotojo interfeisa.
Visam sitam "multitaskingo" nereikia.
Taip, apple prie minetu servisu placiu masiu kol kas dar neprileidzia. Cia jiems minusas, nors ir turi suprantamas priezastis. Bet tai nereiskia, kad minetas multitaskingas pats savaime yra reikalingas.
Apie kokius nors ilgus skaiciavimus fone galim net nepradet diskutuot, devaisui su labai ribotom batareikom tai yra bloga ideja.
Nežinau ką tokio mano žodžiuose sugebėjai įžvelgti, bet norėjau pasakyti taip, perfrazuoju: labai daug apple mylėtojų laukia iš sekančio iphone galingesnio hardware ir to pačio multitaskingo, bet sprendžiant iš tavo žodžių, panašu, kad jie yra kvailiai, nes viso to tiesiog nereikia.
Comment
Comment