Jeigu pro. įrangos vartotojus pavadinsi lameriais, 4 iš 5 gali ne tik įsižeisti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąJeigu pro. įrangos vartotojus pavadinsi lameriais, 4 iš 5 gali ne tik įsižeisti
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąApple produktu sekejai tikri fanatai, dar vienas to irodymas - uz si pranesima http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1359 gavau beveik tiek raudonu ivertinimu, kiek per visa savo buvima cia laika
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąApple produktu sekejai tikri fanatai, dar vienas to irodymas - uz si pranesima http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1359 gavau beveik tiek raudonu ivertinimu, kiek per visa savo buvima cia laika
Jei teko susidurti su perdem religingais zmonemis, turbut zinai, kad jiems tikejimas (butent tikejimas, o ne zinojimas ar pagristumas) yra viskas
O vakare turbut meldziasi: "Vardan Dievo Jobso, ir jo sventosios dvasios..."
Comment
-
Profesionalus/neprofesionalus kompiuteris apsibrėžia tuo, ar juo naudodamasis uždirbi pinigus. Tad žmogui projektuojančiam su Autocad profesionalus kompas yra vienoks, o tam, kuris Google Adwords kampanijas optimizuoja, ir Asus Eee yra profesionalus įrankis.
Aš ilgai spyriojausi ir buvau įsikibęs Lenovo su Vista, bet dabar, kai perėjau ant Mac'o, galvoju, kad durnas buvau. Mano darbui reikia patogaus browsinimo, nes naudoju daug onlininių aplikacijų, reikia elementarių Office programų ir prezentacijų, mobilumo.
Tad papunkčiui:
1. Browsinimas su nauju maco trackpad'u yra tiesiog pasaka, o tokie dalykai, kaip surasti ir prisijungti prie naujo networko per mac'a vyksta gerokai greičiau.
2. NeoOffice veikia kaip laikrodukas - jokių problemų su dokumentų susderinamumu neturėjau.
3. Keynote daro 100 kartų gražesnes prezentacijas už MS PP.
4. Baterija išlaiko netoli 4 val, o kompas "atsibunda" ir "užmiega"akimirksniu - su PC Hybernate, ar Sleep net lyginti nesinori.
Pridėkit prie to puikų "usability", lengvą šokinėjimą tarp programų ir aplikacijų. Galiausiai ten viskas tiesiog... veikia.
Sažiningai bandžiau susigyventi su PC, pakeičiau 3 desktopinius kompus ir 3 laptopus. Bet po mėnesio su paprastu "makbukiuku" suprantu, kad savo noru atgal vargu ar begrįšiu.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąBet po mėnesio su paprastu "makbukiuku" suprantu, kad savo noru atgal vargu ar begrįšiu.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNe kaip fanatai, o kaip kokie Islamo fundamentalistai
Jei teko susidurti su perdem religingais zmonemis, turbut zinai, kad jiems tikejimas (butent tikejimas, o ne zinojimas ar pagristumas) yra viskas
O vakare turbut meldziasi: "Vardan Dievo Jobso, ir jo sventosios dvasios...""I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Nzn, jei jau apple kaip religija tai vista tikrai kaip keiksmazodis ir tarp pc naudotoju.
Gerai vytauc pasake, kad profesionalus kompas kiekvienam kitoks tinka pagal reikalinguma. Atsiimu pernelyg grieztus zodzius, tiesiog gerai kad yra nisa kurioje nemazai zmoniu atranda tai kas jiems idealiausiai tinka.
Comment
-
Parašė Naujokelis Rodyti pranešimąNzn, jei jau apple kaip religija tai vista tikrai kaip keiksmazodis ir tarp pc naudotoju.
Gerai vytauc pasake, kad profesionalus kompas kiekvienam kitoks tinka pagal reikalinguma. Atsiimu pernelyg grieztus zodzius, tiesiog gerai kad yra nisa kurioje nemazai zmoniu atranda tai kas jiems idealiausiai tinka.
Pvz. automobilis Porsche irgi labai geras, bet jei man reikia su automobiliu važiuoti su visa šeima arba vežti daug daiktų?
Prieš Apple tikrai nieko neturiu, turiu ir grotuvą, tiesa, jau nedaudoju jo jau kokį 1,5 metų, bet daiktas tikrai geras, patogus naudotis, kas muzikos grutuve yra esminis dalykas, čia nesvabu greitis kaip kompiuteriuose.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąViskas gerai su ta Vista, esmė tame, kad kai pirkau laptopą prieš 2 metus, su tokia pat vaizdo plokšte, ramais, praktiškai ir procesoriumi Macbookas PRO kainavo daugiau nei dvigubai daugiau, o jei bučiau už tą sumą pirkęs paprastą Macbook'ą, nieko su juo nepadirbčiau, ir kas iš to, kad neužlūžta, nerenka blogų programėlių, paprasta naudotis ir t.t.?
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąO ka makbukas pro tokio esminio ir reikalingo darbui turi ko neturi eilinis makbukas?
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąO ka makbukas pro tokio esminio ir reikalingo darbui turi ko neturi eilinis makbukas?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš čia apie ,,hardware'', ne ,,software'' kalbėjau.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąAs irgi apie hardware.
http://www.apple.lt/kainos/?page=MB
Prieš du metus paprasti Macbook buvo iš vis silpni labai. Man tikrai nebūtų tokio užtekę. Po dviejų metų, tik dabar prilysta mano laptopui pagal hardware.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO tai kas neaišku?
http://www.apple.lt/kainos/?page=MB
Prieš du metus paprasti Macbook buvo iš vis silpni labai. Man tikrai nebūtų tokio užtekę. Po dviejų metų, tik dabar prilysta mano laptopui pagal hardware.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTai vat man ir idomu ka turi omeny sakydamas "labai silpni". Nes kiek pamenu jie anais laikais silpni anaiptol nebuvo. Is darbui reikalingu dalyku jie nuo pro versijos skyresi tik procesorius, mazdaug 2.0 vs 2.4 Ghz. Kitaip tariant, jokio juntamo skirtumo, nes ir 2.0 notebuke yra per akis.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagal ką sprendi, kad užtenkinai? 1GB RAM ir integruotos vaizdo plokštės irgi pakanka? Tada toks kainavo kiek mano laptopas su anuometine PRO hardware.
Zaidimams zinoma mazoka, bet juk ne apie zaidimus sneka.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąRAM lengvai ir pigiai issiplecia iki pageidaujamo dydzio per 5 minutes, todel tai nera esminis skirtumas. Integruota vaizdo plokste DARBUI irgi visiskai netrukdo net jei dirbi su grafika. As pats jau 3 metus dirbu su laptopu turinciu ta pati 945GM ir jos greicio uztenka tiek televizijos ar filmu ziurejimui ant 1400x1050 matricos tiek siuolaikiniams desktopo 3D efektams.
Zaidimams zinoma mazoka, bet juk ne apie zaidimus sneka.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŽiūrint ką dirbi, man irgi laptopas ne žaidimams skirtas, pabandyk su bet kokia 3d projektavimo programa bent vieną kokį 3d medį užsimesti ar bent vieną ,,šviesą'' įjungti su visiais šešėliais
Nes kitaip galima pagalvot kad jis apskritai silpnas, nors likusiems 99.99% tas 3d akseleratorius darbui reikalingas kaip suniui 5 koja. O jei ir reikia, tada perka laptopa su 17" ekranu ir sertifikuotu Nvidia Quadro chipu.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąSu tokiais reikalavimais tu esi mazdaug tarp 0.00...% visu laptopu vartotoju, kitaip tariant totalus egzotas. Taigi, jei nori buti korektiskas, tai vietoj apskritai "silpnas" sakytum "turi silpna 3d akseletatoriu ir todel man netinka".
Nes kitaip galima pagalvot kad jis apskritai silpnas, nors likusiems 99.99% tas 3d akseleratorius darbui reikalingas kaip suniui 5 koja. O jei ir reikia, tada perka laptopa su 17" ekranu ir sertifikuotu Nvidia Quadro chipu.
Comment
Comment