Kame cia juokas, kaip suprantu kazkoks apple pranasumas turi isrysket, bet matau atvirksciai: dell'e sugedo kamera tai ta kameryte ir nusiunte, o apple sugedo kamera ir visa monitoriu issiunte
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKame cia juokas, kaip suprantu kazkoks apple pranasumas turi isrysket, bet matau atvirksciai: dell'e sugedo kamera tai ta kameryte ir nusiunte, o apple sugedo kamera ir visa monitoriu issiunte
Comment
-
Tai gi čia buvo iMac reklama, palyginimas, kokia laidų raizgalynė būna pas eilinį desktop'ą, šiuo atveju dell, ir kokia pas iMac. Tai kažkas sugalvojo pasimaivyt ir nusprendė parodyt, kas atsitinka, jei sugenda kameraKartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
Parašė Jay-M Rodyti pranešimąTai gi čia buvo iMac reklama, palyginimas, kokia laidų raizgalynė būna pas eilinį desktop'ą, šiuo atveju dell, ir kokia pas iMac. Tai kažkas sugalvojo pasimaivyt ir nusprendė parodyt, kas atsitinka, jei sugenda kamera
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąrealiai tas laidu kiekis gerokai perdetas
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąTikrai, iMac'e uztenka vieno laido, o ten visi trys pavaizduoti...
O kalbant apie Apple pelę, tai jos ratukas(360 laipsniu ) greitai užsikemša. pats turiu ją apie 2 mėnesius, o jau ratukas pradėtas streikuot.Life is a game that no one wins
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąO tai ka Apple toks stebuklingas kad jam net nereikia dezes su visa iranga viskas yra monitoriuje integruota? Kitaip jau gaunasi klaidinantis paveikslelis.
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimą...jos ratukas(360 laipsniu) greitai užsikemša. pats turiu ją apie 2 mėnesius, o jau ratukas pradėtas streikuot.
...ir laidu pas mane tik vienas...
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąO as turiu beveik metus... vasari bus metai... bet tik po 10 men pradejo SCROLL DOWN streikuot... pora spirito lasu isvale ja ir ji toliau sekmingai man tarnauja...
...ir laidu pas mane tik vienas...
Comment
-
Pažiūrėjau ką tik Apple Keynote 2009, nieko labai naujo ir revoliucinio. Pristatyta atnaujinta programinė įranga (iWork, iLife), keletas naujų servisų ir naujas MacBook Pro 17" su 8 valandų veikimo galimybe naudojantis tik beterija, bei daugeliui džiugia neblizgaus ekrano pasirinkimo galimybe . Šiaip tai siūlau pažiūrėti pristatymą, asmeniškai man laikas visai neprailgo bežiūrint .
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą...daugeliui džiugia neblizgaus ekrano pasirinkimo galimybe...
Asmeniškai man patiko iWork.com, iLife/iPhoto/Faces & Places ir dar iWork/Keynote naujos galimybes visai nieko.
Comment
Comment