Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apple produkcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Na dėl patogumo, tai nieko čia nepatogaus:
    http://www.binaryfortress.com/itunes-sync/
    Aaa... tu man siulai dar kompa su Windows pirkti... idealus pasiūlymas....

O tęsiant patogumo temą, galiu pasakyti, kad vien tai, jog sansa clip turi ekranėlį, kuris leidžia naudotis įvairiom papildomom funkcijom nemažai prideda prie patogumo. O ir galimybė naudoti kaip paprastą USB atmintinę, bei iš bet kokios OS sumesti mp3 ar pan. failus irgi papildomas patogumas...
    Visi tie nereikalingi navorotai tik dar karta pasako kad tai tik zaisliukas, tinkantis viskam... ir niekam gerai. Jei kam patinka mazochizmas - tegul perka sandisk... as jau sakiau - zaisliukai ne mano kisenei...

Dar karta, kad butu aisku: Padidintas funkcionalumas - tai nera patogumas. Pigus daiktai daznai ant popieriaus buna su didesniu kiekiu funkciju, bet ju panaudojimas daznai ant tiek komplikuotas kad niekas ju nenaudoja. Tas funkciju rinkinys reikalingas tik prastumti preke. Apple neina tokiu keliu...
    Paskutinis taisė x21; 2008.10.29, 22:00.

Comment

Šio blogo http://www.blogas.lt/xaoc/398360/ duomenimis iPhone savikaina 178$. Ok, tarkim pridedam dar programinę įrangą ir raklamą [labai grubiai]. Tarkim gaunasi 250$. Vis tiek tai daug mažiau nei jis yra parduodamas.

Comment

Kaina - tai ne ta pinigu suma, kuri gamintojas praso, o ta kuri pirkejas moka... ar kazkas cia dar ekonomikos pagrindu nezino...?

Comment

Parašė x21 Rodyti pranešimą
          Aaa... tu man siulai dar kompa su Windows pirkti... idealus pasiūlymas....
          Šiaip jau rašiau, kad failus galima sumesti iš bet kokios OS. O dėl tos programėlės, aš ją greitai radau, galbūt yra panašių dalykų ir Mac'ui.
          Beje, šiaip įdomus ankstesnis tamstos komentaras šiame kontekste
          Parašė x21
          Pas mane Mac'e yra Windows
          Visi tie nereikalingi navorotai tik dar karta pasako kad tai tik zaisliukas, tinkantis viskam... ir niekam gerai. Jei kam patinka mazochizmas - tegul perka sandisk... as jau sakiau - zaisliukai ne mano kisenei...
          Matau, kad baigėsi argumentai.

Comment

Kaina - tai ne ta pinigu suma, kuri gamintojas praso, o ta kuri pirkejas moka... ar kazkas cia dar ekonomikos pagrindu nezino...?
            Ar būtina tokiu niekinančiu tonu? Tai jei taip tai kiek Apple prašo ir kiek pirkėjas moka?

Comment

...Matau, kad baigėsi argumentai.
              Matau kad skirtingom kalbom kalbame... ir tiek...

Tu teoretikas, as praktikas....

Comment

Beje, šiaip įdomus ankstesnis tamstos komentaras šiame kontekste
                Parašė x21
                Pas mane Mac'e yra Windows
                Taip, paskaityk dar karta mano komentara, kam jis man reikalingas...

Comment

Parašė Thomasasz Rodyti pranešimą
                  Ar būtina tokiu niekinančiu tonu? Tai jei taip tai kiek Apple prašo ir kiek pirkėjas moka?
                  Tonas atitinkantis puolėju... ne daugiau ne mažiau.
                  Kaip galima sakyti kad Apple kainos neatitinka realybes, jei pirkėjai jas moka?
                  Kam atrodo, kad kainos perdaug aukštos, tas Apple produkcijos neperka.
                  As skaitau kad kainos atitinka kokybes ir patogumu naudotis, ir perku... ir pirksiu... o teoretikai tegul ir toliau diskutuoja apie aukštas kainas...

Comment

Tonas atitinkantis puolėju... ne daugiau ne mažiau.
                    Kaip galima sakyti kad Apple kainos neatitinka realybes, jei pirkėjai jas moka?
                    Kam atrodo, kad kainos perdaug aukštos, tas Apple produkcijos neperka.
                    As skaitau kad kainos atitinka kokybes ir patogumu naudotis, ir perku... ir pirksiu... o teoretikai tegul ir toliau diskutuoja apie aukštas kainas...
                    Na, aš ir turiu Apple produkšeno, na, bet norėtųsi, kad ji būtų pigesne Na, bet ką jau padarysi

Comment

Matau kad skirtingom kalbom kalbame... ir tiek...

Tu teoretikas, as praktikas....
                      Tai, kad praktiškai tie kaip tu sakei "nereikalingi navarotai" yra labai patogūs. Tarkim ekranėlis leidžia matyti kiek perklausyta kažkokio įrašo, atsukti iki reikiamos vietos, reguliuoti EQ, matyti įrašo pavadinimą, radijo stoties dažnį, sugrupuoti į katalogus, sugrupuoti pagal autorių/atlikėją, albumą ir pan., sudaryti "go listą", trinti įrašus, matyti koks įkrovimo lygis ir t.t.

Comment

Tai, kad praktiškai tie kaip tu sakei "nereikalingi navarotai" yra labai patogūs. Tarkim ekranėlis leidžia matyti kiek perklausyta kažkokio įrašo, atsukti iki reikiamos vietos, reguliuoti EQ, matyti įrašo pavadinimą, radijo stoties dažnį, sugrupuoti į katalogus, sugrupuoti pagal autorių/atlikėją, albumą ir pan., sudaryti "go listą", trinti įrašus, matyti koks įkrovimo lygis ir t.t.
                        Ka gi. Manau reikia stengtis suprasti vienas kito... kitaip diskusija beprasme.
                        Sakykime taip. As gerbiu tavo nuomone, kad ir nesutinku.
                        Be to kiekvienas zmogus unikalus, kas vienam patinka, kitam - slykstu.
                        As niekada nepradedu vaziuoti pirmas ant oponento, jei jis neuzima man priesiskos pozicijos.
                        Kodel sitoje temoje nesusirenka Apple naudotojai aptarti savo reikalus, kodel cia susirenka Apple oponentai, ar kitu temu mazai?
                        Kodel visame pasaulyje Apple produkcija atakuojama is Windows naudotoju puses? Kodel Apple taip neduoda ramybes? Skauda?
                        Ko as cia tiek prirasiau... visai ne mano stylius tokie ilgi postai...

Comment

Na, aš ir turiu Apple produkšeno, na, bet norėtųsi, kad ji būtų pigesne Na, bet ką jau padarysi
                          Ir as noreciau kad butu pigesne... as irgi ne idijotas... man tai atrodo...
                          Bet kaina palyginus su preke/paslauga gali buti 3 tipu:
                          - nedamokejau
                          - sumokejau verte
                          - permokejau

Kartais atrodo uz kai ka nedamokejau... ta prasme ir didesne kaina man tiktu uz tai ka gaunu...

Comment

Parašė tadux Rodyti pranešimą
                            Pala pala gamybos savikaina ir pragramine islaida tikrai nesudaro savikainos. O islaidos reklamai kas uz jas moka? labdaringos organizacijos?
                            As rasiau apie marza, t.y. pardavimo kaina minus gamybos kaina. Is kurios veliau finansuojamas marketingas, sekretores, piknikai ir zole dizainieriams

Tai ne tas pats kas pelnas, bet ne apie pelna ir diskusija

Comment

Parašė a_p Rodyti pranešimą
                              Aha

Va koks nors Dacia Logan niekuo ne blogesnis uz Citroen C4, abu turi 4 ratus, i abu telpa 5 keleiviai, o bagazine pas Logan'a netgi trecdaliu didesne. Zodziu C4 yra totaliai pervertintas, o va Logan'as atitinka savo kaina
                              Būtent, moki už stilių, vardą, dizainą, bla bla bla.
                              Greičio, patikimumo, suderinamumo ne daugiau nei Windows
                              O su Citroenu bent į miestą negėda būtų išvažiuot
                              www.scriptorium.ie

Comment

Parašė C5 Rodyti pranešimą
                                Būtent, moki už stilių, vardą, dizainą, bla bla bla.
                                Jo, uz tai irgi moki.

Greičio, patikimumo, suderinamumo ne daugiau nei Windows
                                Patikimumo ir suderinamumo tikrai daugiau nei windows. Kitas klausimas ar tai kam nors rupi.

O su Citroenu bent į miestą negėda būtų išvažiuot
                                Man ir su loganu negeda. Bet vistiek nesakau, kad loganas geresnis uz C4.

Comment

Parašė C5 Rodyti pranešimą
                                  ...Greičio, patikimumo, suderinamumo ne daugiau nei Windows...
                                  Greičio, patikimumo, suderinamumo daug daugiau nei Windows.

Comment

Klausykit Tamstos, Apple žadėjo iTunes Lithuania šiais metais, ane? Nėra jokių naujienų? :/

Comment

Jooo... as irgi laukiu iTunes Store Lithuania... o naujienu ir nebus, kaip visada, kaip pajungs - pranes. Nebent MacRumors.com pranes pries tai...
                                      Paskutinis taisė x21; 2008.10.30, 13:31.

Comment

Jooo... as irgi laukiu iTunes Store Lithuania... o naujienu ir nebus, kaip visada, kaip pajungs - pranes. Nebent MacRumors.com pranes pries tai...
                                        Velnias :S Bet kaip erzina, kad visokios lėvos šalys yra o LT, LV ir EE nėra ://

Comment

Velnias :S Bet kaip erzina, kad visokios lėvos šalys yra o LT, LV ir EE nėra ://
                                          Kokios?

Comment

Working...
                                          X