Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNaujų MacBook kainos Lietuvoje:
MB466 - MacBook 2.0GHz Intel Core 2 Duo/2GB/160GB/SuperDrive/Geforce 9400M/BT/WiFi/Cam - 4249.00Lt
MB467 - MacBook 2.4GHz Intel Core 2 Duo/2GB/250GB/SuperDrive/Geforce 9400M/BT/WiFi/Cam - 5349.00Lt
MacBook Pro nuo 6399.00Lt
P.S. Prognozuodamas apsirikau 50Lt .
Va, uošvienei nupirkau HP laptopą už €399.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąNu ir kainos!
Va, uošvienei nupirkau HP laptopą už €399.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąPasigėrėkite apple produkcija
Viliuos, kad pamatę šias foto nustosite žavėtis ipod
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąKą čia su tom ausinėm darei, į mikrobangę kišai gal? Naudoju jau pusantrus metus ir nieko panašaus neteko matyti.
Klausiau ir tiek gi niekaip specialiai netryniau, niekam neskolinau saugojau bet va ką tai davė
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąNepasiseke uošvienei su žentu...
Darbe sėdžiu prie Dual 2 GHz PowerPC G5, 2.5 GB DD2 SDRAM: lėta, nepatikima ir karts nuo karto pakimbanti aliuminio dėžė ir tiek. Per 4 metus neradau nė vieno argumento, kodėl ir namie turėčiau įsigyt Apple kompiuterį.
Tai gi mano uošvienė gavo daiktą atitinkantį kainą.
Comment
-
Tai vat, buvau ketvirtadienį į iDeal užbėgęs vakare, tikrai jau yra naujas MacBook, pirkti dar negalima (sakė už 2-3sav. bus tik pardavimui). Kaip bebūtų, labai simpatiškai atrodo, dėl ekrano nežinau, man nepasirodė jis kažkoks blogas (mano nešiojamo ekranas blizgus taip pat). Buvo prie ryškios šviesos, vos vos atsispindėjo nuo lubų šviestuvai, tačiau realiai tai visiškai netrukdė, ekranas labai ryškus ir gerai žiūrimas. Nežinau ką čia dar pasakyt, šiaip tai iš esmės kam įdomu galit užsukt į iDeal ir apžiūrėti patys. Tai tiek .
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą...galit užsukt į iDeal ir apžiūrėti patys...
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąManau nepasisekė tiems užkibusiems ant Apple kabliuko, kurie moka už pervertintus daiktus....
Comment
-
/\ Gerai jei busiu Vilniuje paziuresiu.. dazniau bunu Rygoje, net ir savo Mac'a pirkau cia: http://aboluveikals.lv/
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąVaikiskas posakis... kas tuos daiktus pervertino? Is tasko A davaziuoti iki tasko B uztenka Golfo, tada kodel zmones perka Mersus?... jau nekalbu apie Ferrari...
Va koks nors Dacia Logan niekuo ne blogesnis uz Citroen C4, abu turi 4 ratus, i abu telpa 5 keleiviai, o bagazine pas Logan'a netgi trecdaliu didesne. Zodziu C4 yra totaliai pervertintas, o va Logan'as atitinka savo kaina
Comment
Comment