Nežinau kur čia tas košmaras. Man su delninuku taip pat kur kas patogiau naują mobilią versiją skaityt, lygiai taip pat ir su išmaniaisiais telefonais turėtų būti, todėl kažkaip nematau čia jokio košmaro, greičiau priešingai, kiti galėtu šiuo pavyzdžiu pasekti.
Tai kad tai griauna normalios interneto naršyklės vaizdą iPhone tai viską galima nuostabiai ir puikiai su paprasta versija peržiurėti. Dabar tavę permeta į šitą apkarpitą variantą jeigu tu jungies su iTelefonu
Apie ka jus cia? lrytas.lt specialiai sukure savo web puslapi mob. irenginiams, o jus norite ikisti i juos pilnaekrane varianta...
Beje pabandziau gryzti is //m. į // - nepavyko... ir aciu Dievui...
/\ na, gal ir klaida, bet patogi klaida, as uz tai kad tokiu klaidu butu kuo daugiau.... manau visi mobiliuju internetiniu irenginiu naudotojai palaikytu manes....
/\ na, gal ir klaida, bet patogi klaida, as uz tai kad tokiu klaidu butu kuo daugiau.... manau visi mobiliuju internetiniu irenginiu naudotojai palaikytu manes....
Nei ten klaida nei ka, tiesiog litro http serveris greiciausiai pasiziuri i "User-Agent" parametra headeryje ir automatiskai nuredirektina i mobilia versija. O ar tu ten patekai netycia ar specialiai - jam neidomu.
Nei ten klaida nei ka, tiesiog litro http serveris greiciausiai pasiziuri i "User-Agent" parametra headeryje ir automatiskai nuredirektina i mobilia versija. O ar tu ten patekai netycia ar specialiai - jam neidomu.
Nu, o jei man neįdomi m.lrytas.lt versija ir noriu skaityti normalią versiją?
Pasikarti?
Klaida ne techninė, bet liečianti patogumą naudotis svetaine.
...Klaida ne techninė, bet liečianti patogumą naudotis svetaine.
Patogumas naudoti svetaine kaip tik ir yra m.lrytas.lt... aš suprantu, kad tau sunku tai suprasti, nes nebandei pats savo rankomis naršyti modernizuota web puslapi, bet patikėk taip yra.
O jei atsirastu m.miestai.net/forumas kaip tai yra padaryta uzsienio forumuose, mobiliuju inernetiniu irenginiu naudotojai pastatytu tau paminkla...
Patogumas naudoti svetaine kaip tik ir yra m.lrytas.lt... aš suprantu, kad tau sunku tai suprasti, nes nebandei pats savo rankomis naršyti modernizuota web puslapi, bet patikėk taip yra.
O jei atsirastu m.miestai.net/forumas kaip tai yra padaryta uzsienio forumuose, mobiliuju inernetiniu irenginiu naudotojai pastatytu tau paminkla...
Opera turi nustatymą "Mobile view", kuris visus puslapius gražiai sutvarko taip, kad viskas tilptų į ekraną. Ir sakyčiau tą atlieka labai neblogai, nereikia jokių m.lrytas.lt
Opera turi nustatymą "Mobile view", kuris visus puslapius gražiai sutvarko taip, kad viskas tilptų į ekraną. Ir sakyčiau tą atlieka labai neblogai, nereikia jokių m.lrytas.lt
Dekui uz informacija. Tik reikia kad opera dirbtu mobiliuose...
Klaida ir šioje vietoje, nes tu teigi už mane, jog aš nebandžiau šios ryto svetainės su reikiamais įrenginiais. Tu tą gali tik spėti
Aš nesakau, kad konkreti mobili svetainės versija yra nepatogi ir pan. Aš tik sakau, kad ryto technologai atima galimybę peržiūrėti normalią svetainės versiją. Ne jiems spręsti, kurią versiją aš noriu skaityti. Geras Edd'o pavyzdys su Opera Mobile naršykle, kur pats vartotojas sprendžia kokį vaizdą jis nori matyti.
Comment