Normaliai nebenoriu šito aparato
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Analitikų vertinimu, "AT&T" paskelbta "nepririšto" telefono kaina leidžia manyti, kad už vieną operatoriaus parduotą telefoną "Apple" gaus apie 300 USD. Telefono savikaina vertinama apie 173 USD.
Jei tiket kiek rimtesniu saltiniu, tai:
Inside the Latest iPhone
t.y. kiekvienas provaideris PRIMOKA po mazdaug $300 ir Apple gauna netoli $500.
Dar sklinda gandai, kad iphone uzsimane DeutscheBank manageriai. Tai reiskia, kad Apple turi realu sansa isitrinti i korporatyvine rinka. Pirma iphone, po to ziurek ir savo mac'ais.
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąNu,kad geresnio nėra tai kažin
beje, kaip tik apturėjau galimybę gyvai pačiupinėt iphoną (pirmą kartą).
Touchscreen'as ir apskritai visas valdymas - kosmosas kažkoks (gerąja prasme), super. Pradedu suprast kodėl dėl šio aparato kyla tokia psichozė
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąPriklausomai nuo to, kas tau yra "geresnis"...
Comment
-
Aš sakydamas,kad iphone nėra geriausias tikrai neturėjau galvoje jo kainos Būtent dėl funkcijų kalbėjau,noške su symbian jį ant funkcijų gausos kaip ir padėtu manau.Symbian jau yra prikurta gausybė programų. Na aš iphone nebandes,tai apie patogumą negaliu sakyti
P.S ir pats naudoju telefoną su symbian'u.
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimą...noške su symbian jį ant funkcijų gausos kaip ir padėtu manau.... aš iphone nebandes... pats naudoju telefoną su symbian'u.
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimą...tai paneik namo nuomone.
Tik pasiziurek koks aziotazas pries liepos 11 susidare... pasaulis nekantriai laukia iPhone 3G pasirodymo... ar buvo toks aziotazas kai tavo Nokia pasirode?
Comment
-
Nežinau ar buvo,ar nebuvo.Ir jokia čia religija.Na ir kas,kad pasaulis jo laukia?Aš irgi laukiu kol pasirodys,bus įdomu pačiupinėti,gal net nuspręsiu nusipirkti kas čia žino kaip bus. Gražus,plonas,protingas su daug funkcijų telefonas ir su įdomiu valdymu. Bet aš tiesiog sakau,kad mano manymu šiuo metu su symbian gali žymiai daugiau ką nuveikti
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimą... Bet aš tiesiog sakau,kad mano manymu šiuo metu su symbian gali žymiai daugiau ką nuveikti
Comment
-
Galimybė laimėti 3G iPhone'ą, tiesiog reikia parašyti, kas pavaizduota paveikslėlyje, gal kam pasiseks:
http://www.iwhoilco.ruMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąMan jis nepatinka tuom, kad teplus ekranas labai. Nespesi valyt. Funkciju daug, bet mikrobu gausa neatsiliks nuo klozeto ;D
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą..Funkciju daug, bet mikrobu gausa neatsiliks nuo klozeto...
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąBet aš tiesiog sakau,kad mano manymu šiuo metu su symbian gali žymiai daugiau ką nuveikti
Iš mano patirties atvejai, kai "funkcijų" buvimas tėra popierinis:
* kažkurios Nokios infraredas, kuriuo galima tik persiųsti vizitinę kortelę, ir nieko daugiau (bet bus žinoma parašyta "infrared - yra")
* telefonas, "pilnai palaikantis MP3', bet turintis tik 30 mb laisvos atminties ir be galimybės įdėti papildomą kortelę (taigi telpa vos 10 failų arba net mažiau - kas yra vaikų žaidimas)
* telefonas, kurį galima valdyti per kompiuterį - bet reikia specifinio laido, kuris nepridėtas ir kurio kaina kosminė
* telefonai su interneto naršykle, kuria realiai naudotis neįmanoma
Sumesti į aparatą visas rinkoje egzistuojančias funkcijas daug proto nereikia. Proto reikia tas funkcijas sudėlioti taip, kad jomis būtų galima naudotis, ir išmesti nereikalingas.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimątarp kitko, funkcijų skaičiaus palyginimas popieriuje dar neparodo, kad su tuo aparatu galima daugiau ką nuveikti.
Iš mano patirties atvejai, kai "funkcijų" buvimas tėra popierinis:
* kažkurios Nokios infraredas, kuriuo galima tik persiųsti vizitinę kortelę, ir nieko daugiau (bet bus žinoma parašyta "infrared - yra")
* telefonas, "pilnai palaikantis MP3', bet turintis tik 30 mb laisvos atminties ir be galimybės įdėti papildomą kortelę (taigi telpa vos 10 failų arba net mažiau - kas yra vaikų žaidimas)
* telefonas, kurį galima valdyti per kompiuterį - bet reikia specifinio laido, kuris nepridėtas ir kurio kaina kosminė
* telefonai su interneto naršykle, kuria realiai naudotis neįmanoma
Sumesti į aparatą visas rinkoje egzistuojančias funkcijas daug proto nereikia. Proto reikia tas funkcijas sudėlioti taip, kad jomis būtų galima naudotis, ir išmesti nereikalingas.
Comment
Comment