Visagalė pelė yra jėga, o jos kursoriaus (jei teisingai supratau) judėjimo greitį galima pasireguliuoti sistemos nustatymuose
Aš pabandžiau Akropolyje ElektroMarkt'e Apple "shop-in-shop"e, tą Mighty Mouse, nustačiau maksimum judėjimą per System Preferences ir vistiek per lėtai man. Su savo super sena pelė man užtenka 6 cm peles judėjimo horizontaliai tam kad kursorius įveiktų visą ekraną nuo vieno krašto iki kito, o su Mighty Mouse vos ne dvigubai daugiau judėjimo reikia. O šiaip ji man patinka, kas liečia dizaino, valdymo, o ypač tas jos šratukas tikrai jėga. Tik sako yra problemų su tuo šratuku valymu, pelė neišardoma ir kai užsiteršia nėra budu jos išvalyti.
apskritai gana nelogiska yra i maca instalinti windoze. nebent reiktu del kazkokios konkrecios programos. kitu atveju tai tik didelis zingsnis atgal. aisku cia ta diskusija gana be galo gali testis, bet as asmeniskai daugiau nei pries pora metu isbandes OSX, pradejau neapkesti windozes
Jap. Bet kiek skaičiau tai ta problema yra būtent Leopard OS, ne MacBook ar MacBook Pro. Na, parsisiuntusi update dar nebuvo to, kad užstrigtų klaviatūra. Tikėkimės, kad taip ir liks .
Aišku žiurejau... ir skambinau vos ne kas antra diena... užknysau juos ko gero... bet rezultatas yra toks, koks yra... nusibodo laukti neaišku ko... vien pažadai... nuvažiavau i Ryga ir nusipirkau... ir dar klava superine nusipirkau... tokia mažute... aliuminine, bluetooth... jėga! gaila dar peles neturiu tinkamos... maitimaus ne visai tinka, per letai juda.
Aš irgi ieškau bluetooth klaviatūros. Praktiškai radau tik Apple. Įdomu jos windows'ams tiktų?
Aš pabandžiau Akropolyje ElektroMarkt'e Apple "shop-in-shop"e, tą Mighty Mouse....
O šiaip ji man patinka, kas liečia dizaino, valdymo, o ypač tas jos šratukas tikrai jėga. Tik sako yra problemų su tuo šratuku valymu, pelė neišardoma ir kai užsiteršia nėra budu jos išvalyti.
siaip tas ratukas valosi labai paprastai. laselis spirito ant jo, pasukineji, ir toliau veikia kaip naujas. jei vel uzsitersia, procedura pakartoji
siaip tas ratukas valosi labai paprastai. laselis spirito ant jo, pasukineji, ir toliau veikia kaip naujas. jei vel uzsitersia, procedura pakartoji
Perskaiciau nemazai forumu/temu apie to ratuko valyma, problema vistik ekzistuoja. Toks patarimas kaip tavo irgi buvo, bet deja toli ne visada padeda... dar buvo patarimai plauti rankas... labai konstruktyviai... ar ne?
Dauguma sako/raso keisti pele kai uzsitersa, t.y. pirkti nauja... manau toks patarimas nevisai tinka musu regione..
jei valymas nepadeda, reiskia pele yra su defektu, o tokia pele gali nesti i servisa. o siaip toks valymo budas padeda, isbandziau ne viena karta ir ne vienai pelei.
vienas rase, kad vale tokiu budu, nepadejo.. po to jis isarde ja (korpusas buvo apgadintas, nes jis neisardomas, suklijuotas), patalpino ardymo foktes i foruma, po raturku rado daug plaukeliu/puku... pas ji katinas namie gyvena, niekaip neisvengsi tokio tipo purvo... Tiesa zmones sako, peles su katem nesugyvena...
Geras pirkinys, mačiau, kad dabar Apple atstovybėje nuolaidos kaip reikalas, tai galima dabar už tikrai padorią kainą įsigyti Mac'ą
Darbo laikas ir mane labai nustebino, kai draugas įsigijęs Mac'ą papasakojo kiek laiko jam jis veikia, normaliai naudojantis, man akys ant kaktos iššoko, man ir pusė tiek skamba nerealiai...
Comment