Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąErgonominiu poziuriu laptopas yra ziauriai nepatogus. Plius daugeliui uzduociu jis netinkamas. Todel daugeliui zmoniu prasmingiau dirbti su normaliu desktopu.
Comment
-
Mantai, jeigu tokiu "besisvaidančių š%@#$" bus dauguma tai Apple ir atsiprašys. Ne asmeniškai manęs aišku, bet fanų, kad juos nuvylė, kad kaip buvo su Apple TV (irgi labai siauros nišos įrenginys, kuris normaliai taip ir neišpopuliarėjo).
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMatosi, kad smarkiai internetu tu nesinaudoji jeigu tau neprireikia flasho
Neziurint i tai bent jau as kazkaip nelabai lankausi tokiuose puslapiuose kur be flesho nei is vietos. Paprastai tokie "meno kuriniai" seip ar taip neverti sugaisto juose laiko
Kiek galiu pastebet, kokie 90% flesho obhektu webe yra kokie nors uzknisantys baneriai, superkukiai ir pan reklaminis niekalas.
Na, bet kaip ir sakiau priklauso nuo mąstymo. Vieniem užtenka kitiem reikia daugiau, kad ir laisvalaikiui ar mažam darbeliui Mane, kas nervuoja, kad Apple marketingas įrenginį bando pateikti vos ne kaip didžiausią technologijos atradymą nuo sovietinio transporto komposterio sukurimo laikų. Kas jau yra tiesiog melas
Laikas parodys kokiu yra daugiau ar mažiau.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPatikslinsiu, Apple laptopas darbui netinkamas. Ir kokiom jis dar užduotim nepatogus?
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąMinetas ipadas ir neskirtas tiems kurie smarkiai naudojasi.
Neziurint i tai bent jau as kazkaip nelabai lankausi tokiuose puslapiuose kur be flesho nei is vietos. Paprastai tokie "meno kuriniai" seip ar taip neverti sugaisto juose laiko
Kiek galiu pastebet, kokie 90% flesho obhektu webe yra kokie nors uzknisantys baneriai, superkukiai ir pan reklaminis niekalas.
O tai kam nervuotis? Nepasiduok haipui, juk perki ne rekalama o daikta.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPatikslinsiu, Apple laptopas darbui netinkamas. Ir kokiom jis dar užduotim nepatogus?
Manęs, pavyzdžiui, netenkina ekrano dydis, klaviatūra ir trackpad'as.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąNet nezinau ka i toki teigini atsakyt. Siandien kazkaip nenoriu buti grubus.
http://www.youtube.com/watch?v=9BnLbv6QYcA
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąChe che che, dėkui už paaiškinimą, dabar žinosiu, kurie bendradarbiai nedirba
Manęs, pavyzdžiui, netenkina ekrano dydis, klaviatūra ir trackpad'as.
Ekranas skonio reikalas, man ir 17 užtenka, kam akis gadinti
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMatosi, kad smarkiai internetu tu nesinaudoji jeigu tau neprireikia flasho Viena yra turėti addoną jį išjungiati, bet reikalui esant jį gražinančiam. Visai kitą jo apskritai neturėti Na, bet kaip ir sakiau priklauso nuo mąstymo. Vieniem užtenka kitiem reikia daugiau, kad ir laisvalaikiui ar mažam darbeliui Mane, kas nervuoja, kad Apple marketingas įrenginį bando pateikti vos ne kaip didžiausią technologijos atradymą nuo sovietinio transporto komposterio sukurimo laikų. Kas jau yra tiesiog melas
Laikas parodys kokiu yra daugiau ar mažiau.
Mano 2,66 GHz Intel Core 2 Duo prieš ir po delfio atvertimo (žr. žalią CPU skalę šoniniam dėkle)
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMantai, jeigu tokiu "besisvaidančių š%@#$" bus dauguma tai Apple ir atsiprašys. Ne asmeniškai manęs aišku, bet fanų, kad juos nuvylė, kad kaip buvo su Apple TV (irgi labai siauros nišos įrenginys, kuris normaliai taip ir neišpopuliarėjo).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai atsakyk, ar nėra argumentų rimtų?
Aš, kaip ir daugelis pažįstamų, turiu vieną galingą laptopą ir viską su juo darau.
O laisvalaikiui man pilnai pakanka ipado.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąYra. Bet kaip sakiau, nenoriu buti grubus.
O as pvz dirbu su desktopu prie kurio prijungi 2x22" displejai, greiti diskai bei procesorius. Plius laptopas yra nepatogus ergonomiskai.
O laisvalaikiui man pilnai pakanka ipado.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąFlash'as turi vieną blogą savybę - rajumą CPU, net jei tu sau ramiai skaitai kokį straipsnį delfyje. Tai automatiškai reiškia gerokai spartesnį baterijos iškrovimą, o Apple to labiausiai ir bijo, kadangi vartotojai dėl nelaikančios baterijos labiau kaltins Apple, nei Adobe
Mano 2,66 GHz Intel Core 2 Duo prieš ir po delfio atvertimo (žr. žalią CPU skalę šoniniam dėkle)
Atvaizdas
Apple nėra įsipareigojusi kurti tik išpopuliarėjančius produktus, vis tik šis tablet'as yra kažkiek "revoliucinis" patogaus valdymo ir kainos linkme, gi kas iš tokių dabar rinkoje esančių produktų, kurie yra brangūs, turi visavertes OS, tačiau yra lėti ir greitai išsikrauna, o valdymas paremtas pieštuku
Dėl flash taip pagrindinė priezastis kodel jo nera apple irenginiuose - nes jis stabdo procesoriaus darba. As dar suprantu kai jo nera iphone telefone, bet jis privalo buti ipad'e jeigu jis taip reklamuojas kaip "revoliucinis" visapusiskas interneto naršymo įrenginys. Negali ideti flasho nes ipadas neveiktu, reiskias nera cia jokios revoliucijos ir dar neateijo laikas technologiskai ipadui egzistuoti. Gali viskas pasikeisti kai ispopuliares html5. Manau Apple dar reikejo tobulinti si irengini ir neskubeti ant karstuju ji mesti i rinka. Nes bent pakolkas jis kraunasi sau tik neigiama reklama.Paskutinis taisė Ežiukas; 2010.01.31, 00:19.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąAkivaizdu, kad tiesiog kažkas į tai per karštai reaguoja Kadangi realiai technologijos nėra tiek pažengę, kad atitiktų tavo poreikius, siūlau dar kažkiek luktert ir galbūt Apple pagaliau pasiūlys tau tinkamą įrenginį
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTaigi jau senokai yra, tas pats makbuk air Musu spygliuotasis kolega tiesiog karsciuojasi, kad apple isdryso isleist irengini kuris neatitinka jo asmeniniu reikalavimu.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTaigi jau senokai yra, tas pats makbuk air Musu spygliuotasis kolega tiesiog karsciuojasi, kad apple isdryso isleist irengini kuris neatitinka jo asmeniniu reikalavimu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąAir neturi didelių skirtumų nuo įprastų nešiojamų, taigi jis kaip ir neįsipaišo į kitą kategoriją ir kainuoja jis 2-3 kartus brangiau už tą patį iPad
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąAir neturi didelių skirtumų nuo įprastų nešiojamų, taigi jis kaip ir neįsipaišo į kitą kategoriją ir kainuoja jis 2-3 kartus brangiau už tą patį iPad
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąJei sudesi visus spygliuotojo pageidavimus, tai mazdaug air ir gausis. Tada visi bambes, kad tai tiesiog banalus airas su nuimta klaviatura. Ir vel visi bus nepatenkinti, tipo "as jau turiu aira, kam man antras?".
Comment
Comment