Pas mane yra abu ir 450D, ir iPhone... su pastaruoju darau daugiau nuotraukų nei su pirmuoju... nes jis visada su manimi...
Cia visai ne kokybes klausimas, o fotiko buvimo po ranka...
Net gi siame forume yra daugiau mano nuotrauku darytu iPhone'u...
as tai nemegejas forumo muilu tersti, tai mano daugiau foto padarytu NIKON'u forume talpinama
Hm, gal kas žino programą kuri keičia .avi failus į .mp4, .m4v, .mov? Geriausiai būtų nemokamai arba bent jau už apypadorią kainą .
Pats kovertavimui į mp4 (dažniau - į iPod formatą) naudoju programą "Allok Video to Mp4 Converter". Ji turbūt mokama, na bet Linkomanijoj turėtum rasti. Programa bet kokį formatą pakeis į Mp4.
as tai nemegejas forumo muilu tersti, tai mano daugiau foto padarytu NIKON'u forume talpinama
Įdomiai nuskambėjo. Jei Nikon ir iPhone kokybė kad ir 640x480 formate iš esmės nesiskiria, tai iPhone nuotrauka šiuo atveju bus šlamštas? Juk iPhone - tai ne VGA kamera, tad toks tavo pasakymas atrodo labai snobiškas ir Nikoniškas.
aš tai nesiparinu dėl to... jei matau kad yra ką parodyt čia, fotkinu su tuo ką
turiu po ranka/kišenėje... ir nestipriai pergyvenu dėl kokybes... dažnai svarbi esme/faktas, o ne menas/grožis...
iPhone nuotraukos padorios... negadina forumo tikrai...
paistalai kaip reta. x21 gali paliudyti, kad betkokios raiskos nuotraukos net nesulyginamos tarp iphone ir betkurio veidrodinio su betkokiu objektyvu.
"Įdomiai nuskambėjo. Jei Nikon ir iPhone kokybė kad ir 640x480 formate iš esmės nesiskiria, tai iPhone nuotrauka šiuo atveju bus šlamštas? Juk iPhone - tai ne VGA kamera, tad toks tavo pasakymas atrodo labai snobiškas ir Nikoniškas."
paistalai kaip reta. x21 gali paliudyti, kad betkokios raiskos nuotraukos net nesulyginamos tarp iphone ir betkurio veidrodinio su betkokiu objektyvu.
Aš sutinku, jog didelio formato nuotraukose kokybės skirtumas bus didžiulis. Tačiau dabar kalba eina apie forumo dydžio nuotraukas. Mano Sony Ericsson turi 2 mpix. kamerą. Tokiame formate ji vizualiai nedaug tenusileidžia kitiems fotoaparatams. Juk šnekam ne apie Miestų nuotraukų konkursą - paprastoms kasdieninėms užtenka ir telefono kameros, ir paistalai čia yra tai, jog telefoninės nuotraukos negali būti kokybiškos ir jos teršia forumą.
Prisivartojau per daug alaus ir netycia istryniau visa savo muzika is Ipodo (ple....) ar kas nors zino kokia gera (ir free) programa su kuria galeciau ja atgaut?Zinau yra File Scavanger & Diskinternals Ipod Recovery bet kad ten jie labai ziauriai praso (40 doleriu!Eina jie **) tai jei kas turi tu programu serialus ir panasius dalykus PM me.
Busiu didziai dekingas (duosiu bucki).
Comment