o aš tikėjausi kad bus MacBook Touch :///
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąo aš tikėjausi kad bus MacBook Touch :///
Q: How about touchscreens in laptops?
A: So far it hasn’t been a lot of sense to US, but we may see it in the future (we’ve experimented with it before).
Comment
-
Man labiau įdomu kaip tas naujas touchpad'as veiks ir ar nebus problemų dėl mygtuko nebuvimo. Dėl blizgaus ekrano irgi biškį nusivylęs, nes kai kuriom sąlygom dėl atspindžių nieko ten neįmanoma įžiūrėt, kai tuo tarpu pas maniškį senesnį MBP tokių problemų nėra tom pačiom sąlygom... Laukiu rytojaus ir pirmų apžvalgųKartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
ir vel blizgantys ekranai...
paskutiniai iMac'ai vien del to man nepatinka...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Doncikas Rodyti pranešimąApie Macbook su touch-screenu buvo atsakyta pristatyme ;]
Q: How about touchscreens in laptops?
A: So far it hasn’t been a lot of sense to US, but we may see it in the future (we’ve experimented with it before).
Comment
-
-
/\
Ne šitas, bet dėkui už pastangas vistiek .
Beje, ką tik pats susiradau ko ieškojau: štai, šiandienos pristatymo įrašas, kažkodėl nuoroda dar paslėpta, gerokai pavargti teko, kol atkapsčiau .
Redaguota: Pažiūrėjau pristatymą ir realiai naujas MacBook'as yra būtent tai ko man reikia . Truputi gaila, kad jo kaina išaugo 200$, tai Lietuvoj matyt mažiausiai 500Lt brangiau bus, t.y. kainos nuo 4000Lt prasidės geriausiu atveju. Kaip bebūtų, tikrai sužavėjo, reikia pradėt taupyt, matyt .Paskutinis taisė pauliaK; 2008.10.15, 01:33.
Comment
-
Parašė Doncikas Rodyti pranešimąTaigi lauktos naujienos!
Nauji Macbook ir Macbook Pro. Vientisas aliuminio korpusas, stiklinis touchpadas, Nvidia grafiniai chipsetai.
Atnaujintas Macbook Air
Naujas 24 colių LED-backlit monitorius su iSight kamera.
Comment
-
Omnitel pakeitė iPhone mokėjimo planus! Visiškai neribojamas internetas + 1000 min į visus Lietuvos tinklus - 149 Lt mėnesinis mokestis; o telefono kaina 8GB - 209Lt; 16GB - 489 Lt.
http://www.omnitel.lt/iphone/mokejimo-planai.html
Comment
-
Vos neapsiverkiau bežiūrėdamas.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
Comment