Parašė a_p
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė X21maitimaus ne visai tinka, per letai juda.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąVisagalė pelė yra jėga, o jos kursoriaus (jei teisingai supratau) judėjimo greitį galima pasireguliuoti sistemos nustatymuose
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimą.. as asmeniskai daugiau nei pries pora metu isbandes OSX, pradejau neapkesti windozes
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąo man su Leopardu dar jokiu gliuku nebuvo... tiesa ir su Tigru taip pat...
matyt priklauso nuo to, kaip naudoji, kam naudoji ir t.t.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąMac'ą turiu trečia diena, todėl čia tikrai ne mano kaltė . Ne vienintelė aš su tokia pat problema .
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąKoks pas tave? MacBook?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąAišku žiurejau... ir skambinau vos ne kas antra diena... užknysau juos ko gero... bet rezultatas yra toks, koks yra... nusibodo laukti neaišku ko... vien pažadai... nuvažiavau i Ryga ir nusipirkau... ir dar klava superine nusipirkau... tokia mažute... aliuminine, bluetooth... jėga! gaila dar peles neturiu tinkamos... maitimaus ne visai tinka, per letai juda.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąAš irgi ieškau bluetooth klaviatūros. Praktiškai radau tik Apple. Įdomu jos windows'ams tiktų?
http://www.logitech.com/index.cfm/ke...s/192&cl=gb,en
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąAš irgi ieškau bluetooth klaviatūros. Praktiškai radau tik Apple. Įdomu jos windows'ams tiktų?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąAš pabandžiau Akropolyje ElektroMarkt'e Apple "shop-in-shop"e, tą Mighty Mouse....
O šiaip ji man patinka, kas liečia dizaino, valdymo, o ypač tas jos šratukas tikrai jėga. Tik sako yra problemų su tuo šratuku valymu, pelė neišardoma ir kai užsiteršia nėra budu jos išvalyti.
Comment
-
Parašė Silence Rodyti pranešimąsiaip tas ratukas valosi labai paprastai. laselis spirito ant jo, pasukineji, ir toliau veikia kaip naujas. jei vel uzsitersia, procedura pakartoji
Dauguma sako/raso keisti pele kai uzsitersa, t.y. pirkti nauja... manau toks patarimas nevisai tinka musu regione..
Comment
-
vienas rase, kad vale tokiu budu, nepadejo.. po to jis isarde ja (korpusas buvo apgadintas, nes jis neisardomas, suklijuotas), patalpino ardymo foktes i foruma, po raturku rado daug plaukeliu/puku... pas ji katinas namie gyvena, niekaip neisvengsi tokio tipo purvo... Tiesa zmones sako, peles su katem nesugyvena...
Comment
-
Prisijungiu prie Apple turėtojų gretų, vakar įsigijau MacBook`ą
Duomenys: MacBook Better 2.2GHz Intel Core 2 Duo/1GB/120GB/8xSuperDrive/Intel GMA X3100 144MB/BT/WiFi/ Cam White
Labai labai patenkintas, tiek sparta, tiek Mac OS X, tiek pačiu MacbookuPaskutinis taisė Doncikas; 2008.04.21, 17:07.
Comment
-
Geras pirkinys, mačiau, kad dabar Apple atstovybėje nuolaidos kaip reikalas, tai galima dabar už tikrai padorią kainą įsigyti Mac'ą
Darbo laikas ir mane labai nustebino, kai draugas įsigijęs Mac'ą papasakojo kiek laiko jam jis veikia, normaliai naudojantis, man akys ant kaktos iššoko, man ir pusė tiek skamba nerealiai...
Comment
Comment