Greičiau jau atvirkščiai. AppleII su savo OS pasirodė dar 1977 metais, kai pirma MSDOS tik 1982. Pirmas grafinis MacOS parode 1984 metais, o Windows 1.0 tik 1985 pabaigoje.
Pats MSDOS beje irgi tėra nestipriai modifikuotas 1973-74 metais sukurtos CP/M klonas.
Jei tai nutiktu šiandien, tai DigitalResearch Microsoftą būtų teismuose lengvai sutrynę į miltus.
Geras, galvojau, kad Microsoft pirmi vizualizavo OS
Geras, galvojau, kad Microsoft pirmi vizualizavo OS
Jei įdomu, tai apie tuos įvykius yra pastatytas gan neblogas filmas "Pirates of Silicon Valley", gal tai nėra 100 proc tikslus, tačiau bendrą vaizdą susidaryti, kas kur ir kaip tada vyko, galima .
Jeigu tą "tinkamumą darbui ir kasdieniniam naudojimui" vertinai iš internetinių atsiliepimų - siūlyčiau skirti šiek tiek laiko ir išbandyti "tinkamumą" gyvai. Galbūt tos "ribotos galimybės", kurios aktualios geek'ams, nebus aktualios tau. Nepabandęs nežinosi.
/\ dažnai buna toks išankstinis nusistatymas, o realiai pabandžius grįžti prie fortkių gal visiškai nebenorėsi.
Jau spėjau išbandyti, po to išmesti ir susiinstaliuoti Windows 7. Bet ne todėl, kad nepatiko Mac OS, o todėl, kad man reikia programų, kurios veikia tik ant Windows, jei jos būtų, visai galėčiau naudoti ir Mac OS, tik reiktų daugiau laiko pripratimui. Be programų, Mac OS sunkiai sekėsi priversti dirbti ir su mano USB 3g modemu. Reikia Mac OS dar gerokai daugiau svorio, kad hardware gamintojai nepamirštų išleisti draiverių. Šiaip pačiu kompiuteriuku labai patenkintas, Apple bent jau šiuo atveju moka gaminti gerą ir kokybišką hardware. Įdomiausia, kad programos ir tie patys Windows 7 greičiau pasileidžia nei ant galingesnio stalinio kompiuterio, SSD vistik daug ką reiškia.
Jei įdomu, tai apie tuos įvykius yra pastatytas gan neblogas filmas "Pirates of Silicon Valley", gal tai nėra 100 proc tikslus, tačiau bendrą vaizdą susidaryti, kas kur ir kaip tada vyko, galima .
Neblogas filmas kaip TV. Be kita ko prisideda prie Jobbso kaip zmogaus nemegimo
O kodėl iPhone numuša mano wireless'ą? Pastebėjau namuose, kai pradedu naudoti telefą per wi-fi, po kelių minučių naudojimo dingsta netas, tada išjungiu wi-fi ir vėl įjungiu ir viskas ok. Ir taip pastoviai ir tai žiauriai užknisa. Kas čia kaltas?
Čia dar reikėtų pridėti, kad minėtas Diuseldorfo teismas yra plačiai pagarsėjęs kaip nesveikai draugiškas visokiausio plauko patentams. Todel Apple kreipėsi būtent ten, o ne kur nors kitur.
Ir šiuo atveju teismas grynai formaliu pretekstu nusprendė "nukentėjusio" naudai, nors visiškai to neprivalėjo. Ir netgi dosniai pabandė viršyti savo įgaliojimus.
Niekada neteko bendrauti nė su vienu Apple fanu, kuris sugebėtų argumentuotai paaiškinti, dėl ko Apple - gėris. Bet kokiu atveju, kai pirksiu planšetę, įtariu, kad pirksiu iPad'ą. Muzika, internetas, žaidimai, vienoje vietoje, didelis ekranas (7 coliai užknisa), o dešimtcolių sektoriuje kaina tikrai nesikandžioja...
Niekada neteko bendrauti nė su vienu Apple fanu, kuris sugebėtų argumentuotai paaiškinti, dėl ko Apple - gėris. Bet kokiu atveju, kai pirksiu planšetę, įtariu, kad pirksiu iPad'ą. Muzika, internetas, žaidimai, vienoje vietoje, didelis ekranas (7 coliai užknisa), o dešimtcolių sektoriuje kaina tikrai nesikandžioja...
10.1 colių yra ir naujasis Samsung galaxy P7500. Su dual core CPU, full HD ir t.t. Pats tokį kelios dienos kaip naudoju ir esu absoliučiai patenkintas jo galimybėmis. Dizaino prasme - panašus į ipad.
10.1 colių yra ir naujasis Samsung galaxy P7500. Su dual core CPU, full HD ir t.t. Pats tokį kelios dienos kaip naudoju ir esu absoliučiai patenkintas jo galimybėmis. Dizaino prasme - panašus į ipad.
Pats tokį turiu, privalumas tas, kad ekranas widescreen, geriau youtube/filmus žiūrėti, palaiko tikrą multitaskingą (backgrounde opera mini užbaigia krauti puslapius).
Palaukit kito menesio ir iseis geriausia plansete su 4+1 branduoliu nvidia kalel (4 normalus 1ghz + 1 mazom apkrovom 0.5 ghz - isviso 5 branduoliu), daugumos laukiamas Asus transformer 2 arba kitaip Asus Pad Transformer TF201
Vistiek nesuprantu kuom plansetas gali butu patogesnis uz iprastini kompiuteri ir kur toki galima pritaikyti...
Man asmenikai - tik patogumo sumetimai. Vietoj laptopo, kuri karts nuo karto tekdavo tampytis su savimi, dabar viską nešiojo planšete.Wordas, pdf. - to,ko man asmeniškai ir reikia, veikia be problemų, nestringa, itin patogus naudojimas. Patogus, nes neužima daug vietos ir yra lengvas. Užtenka įsimesti į kurpinę kartu su knygomis ar dokumentais, ir viskas. + Internetas. Tarkim, keliaujant ar važiuojant kur nors - pats tas.
Comment