Bet tikrai AppStore (kaip ir mano naudojama Android Market) neturi atitikmenų kiekvienai specifinei Windows/Linux programai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąO kas yra tas "kažkas"? Ką įmanoma atlikti su netbuku, bet neįmanoma atlikti su iPad'u?
Toliau, tavo citata:
Parašė Magician Rodyti pranešimąJeigu daug keliauji ir nori kelioninio prietaiso, tada iPad'ą pirkti galėtų tik kvailys arba visiška obuolio auka (ryškesnių skirtumų nepastebėta). Su iPad'u man pakako kelionės iš Kauno į Vilnių ir iš Vilniaus į Šakius - daugiau nebenoriu. Nepatogu laikyti, tekstą suvedinėti galėtų tik chirurgas (arba Daktaras ), ir tokiu atveju geriau tiktų netbukas. Na, o jeigu kelionės metu norėsi kažką dirbti, tai vėl pranašumas.
Comment
-
Portabilus nebūtinai reiškia "kelioninis". USB - pavyzdys geras. Tačiau 3G turinti brangesnė versija ir Internetą duos (netbuko atitikmuo yra tik Nokia Booklet, kuris kainuoja netgi brangiau už tiesioginį priešininką), o nevažiuojamoje pozicijoje jis yra malonesnis. Antra vertus, USB išties yra bėda, bet aš galiu net pinigų pastatyt, kad rudenį išeisiančioje iPad trečios kartos versijoje USB jau turėtų būti...
Comment
-
Lyginat nesulyginamus dalykus
iPad turi tokį dalyką kaip Connection Kit, kurio pagalba gali įsidėti SD kortelę ar prijungti USB prievadą.
Ir dar, pinigus pervesk man - rudenį nebus jokios trečios versijosMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kažkada apie tai lyg ir rašiau, tiesiog Apple inžinieriai bei dizaineriai pasirinko mažesnį blogį iš kelių. Kiekviena jungtis įrenginyje užima vietą, o ta vieta mobiliuosiuose įrenginiuose yra ypatingai brangi keliais aspektais: pačio įrenginio, jo ekrano ir kas svarbiausia - akumuliatoriaus dydžiui. Galime įsivaizduoti kokiam skaičiui žmonių reikalinga USB ar SD jungtis ir kaip dažnai jie ją naudoja, tačiau tikriausiai kiekvienam aktualu, kad įrenginio akumuliatorių reikėtų kuo rečiau krauti.
Trumpai tariant, koks tikslas turėti visokiausių, dažnai net nereikalingų, smulkmių prikimštą įrenginį jei jo akumuliatorius čiulpia?...
Tad lai geriau zyzia tie "keletas" kuriems prisireikia tų jungčių, nei, kad visi keikia įrenginį dėl to, kad tai mėšlo krūva "laikanti" kelias valandas neprijungta prie elektros tinklo
Ir aplamai, yra kiti būdai keistis bylomis ir etc. Tam puikiai tinka Wifi ar Cloud servisai. Jau pamiršome lanksčiuosius diskelius, CD taip pat traukias vis didesniu dulkių kiekiu. Technologijos eina į priekį, tad natūralu, jog vienos jų keičia kitas, kad ir kaip mes prie jų būtume prisirišę.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąO ta amžina Apple priedų manija, primetant kelias šimtines už savaime suprantamą jungtį...Užkniso.
Comment
-
Santariškių klinikų pacientai ir gydytojai naudosis „iPad“
Baigiamame statyti naujajame Santariškių klinikų Akušerijos ir chirurgijos korpuse prie kiekvieno paciento lovos planuojama įrengti terminalus su planšetiniais kompiuteriais. Jais naudosis tiek gydytojai su slaugytojais, tiek pacientai.
Comment
-
Paskutiniu metu padaugėjo tokių naujienų: tai kažkokia mokykla užpirko ipodų, tai klinikos užpirks ipadų... Nors asmeniškai esu už progresą ir naujų technologijų naudojimą, bet kažko man tokios naujienos atrodo kiek įtartinai. Panašu į tai, kad kažkokie apple produktų platintojai Lietuvoje turi pernelyg didelės įtakos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVa pvz kur nepatogus ipadas. Dabar primesk kur dazniau zmones vartoja kompus - ar tarkim tavo sioje aprasytoje situacijoje, kur netbook laimi, ar pukio paminetoje stovimoje pozicijoje,kur laimi ipad?
Comment
-
OS X Lion
Kartu su "iCloud" vakar buvo pristatyta operacinė sistema “Mac OS X Lion”, kuri turi net 250 naujas funkcijas. Tarp jų nauji “Multi Touch'' gestai, kurie dar labiau palengvins darbą kompiuteriu, galimybė programomis dirbti pilno ekrano režimu, “Mission Control'' - nauja funkcija leidžianti vienu metu pamatyti visas veikiančias programas kompiuteryje, taip pat visiškai atnaujinta aplikacija elektroniniam paštui “Mail''. Ši operacinė sistema, kurią už 29,99 JAV dolerių bus galima įsigyti jau nuo liepos mėnesio “Mac App Store'' virtualioje parduotuvėje, papildyta naujomis duomenų atkūrimo galimybėmis, pvz: įjungus kompiuterį bus galima grąžinti paskutines įjungtas programas, taip pat kompiuteris automatiškai išsaugos visus dokumentus, su kuriais vartotojas dirba.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
Bet nesuprantu, kur tą multitouch kiš? Taip, Hackintoshe jį bus galima pritaikyti, bet dabar...
Comment
Comment