vissitorr atsiusta zinute kuo greiciau isjunkite kompiuteri (PC),ir neijukite jo apie 2-5 dienas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
X
-
Parašė KaifasStai ka katik is draugo gavau
DEMESIO! nepriimkite i savo kontaktus Visitor, cia yra virusas jis sudegins jusu RAM, ir po truputi istrins reikalngiausius failus, netgi WINDOWS, perduokitia sia zinia visiems savo kontaktamsMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Whose Homepage Rodyti pranešimąMantas, will you Skype with me?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
[11:22:34 PM] Skype administracija sako: Svarbus pranešimas jums. 2007.10.11d. 24:00val. jūsų skype anketą privalėsime ištrinti dėl naujai įsigaliojųsiu skype taisyklių.Tačiau yra būdas jūsų anketos netrinti.
Tiesiog tokiu atvėju reikia parašyti sms su tekstu: D17503 ,numeriu 1318
Kaina tik 0,15ct.
Ačiū,kad naudojatės skype paslaugomis,pagarbiai skype administracija. (skype)Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
O aš šįkart be necenzūros neapsiėjauMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąkazkaip manes niekad neaplanko visokie skype virusaiir matyt del to, jog esu uzdraudes ieinancius skambucius bei pokalbius is svetimu zmoniu.
is svetimu joks virusas dar nejo kiek zinau. Sandra pvz plito per kontaktu sarasa
Comment
-
Šiandien pasirodė Skype Windows 4.0 BETA su gana drąstiškai atsinaujinusia vartotojo sąsaja
http://www.skype.com/intl/en/downloa...e/windows/betaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Ar Beta versijos idiegimas ir naudojimas nera rizikingas? gali but netinkamai suderinta, neuztikrintas saugumas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAr Beta versijos idiegimas ir naudojimas nera rizikingas? gali but netinkamai suderinta, neuztikrintas saugumas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment