Atsidariau vieną "belekurį" - 15 sekundžių kompiuteriu sukurtos moters akies video.
Ką tai turi bendro su pasaulio ekonomikos naujienomis žino turbūt tik skynet'as ir Optimus Prime.
If a lion could speak, we could not understand him.
Atsidariau vieną "belekurį" - 15 sekundžių kompiuteriu sukurtos moters akies video.
Ką tai turi bendro su pasaulio ekonomikos naujienomis žino turbūt tik skynet'as ir Optimus Prime.
Ar tikrai nėra akivaizdu kad šitas "capability" paveiks tūkstančių tūkstančius įmonių ir darbo vietų?
Švedijoje dar neperseniausiai labai nuskambėjo keli atvejai kai žaidimų kūrėjai savo darbuotojus pakeitė AI.
Ar tikrai nėra akivaizdu kad šitas "capability" paveiks tūkstančių tūkstančius įmonių ir darbo vietų?
Švedijoje dar neperseniausiai labai nuskambėjo keli atvejai kai žaidimų kūrėjai savo darbuotojus pakeitė AI.
To tak... O kai pagalvoji, kiek pašto karvelių, ir jų augintojų, pakeitė telegrafas....
If a lion could speak, we could not understand him.
Panašu. Dar įdomiau tai, kokią revoliuciją sukels mokymo sistemoje tokie personalizuoti bot'ai. Bet pas mus viešoje erdvėje nelabai girdisi tokių dalykų, ypač ugdymo sistemos problemų kontekste.
Ypač tie "pro search", kurių nemokamoje versijoje yra 5 per dieną.
Rekomenduoju įsirašyti aplikaciją į telefoną, it's among the best things ever made.
Aš tai laukiu kada bus klozetai su appsu, nu nes be AI nebegalima gi paprastų užduočių pasidaryti pačiam
Aš naudoju OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Perplexity ir Google Gemini.
Rekomenduoju visas keturias. Šitas esu sudėjęs į atskirą "folderį" ant pagrindinio puslapio.
Gal ne kasdien, bet gana dažnai naudoju.
Labai aiškiai jaučiasi kad po 5 metų pasaulis bus nepanašus į šiandieninį.
Aš naudoju OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Perplexity ir Google Gemini.
Rekomenduoju visas keturias. Šitas esu sudėjęs į atskirą "folderį" ant pagrindinio puslapio.
Gal ne kasdien, bet gana dažnai naudoju.
Labai aiškiai jaučiasi kad po 5 metų pasaulis bus nepanašus į šiandieninį.
Gal galėtumėte paaiškinti, ką jos daro ir kuo skiriasi? ChatGPT manau daug kam aišku, kitų dar neteko girdėti.
Comment