Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dirbtinis intelektas arba Artificial Intelligence

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parodo kaip veikia Adobe Photoshop "Generative Fill" funkcija.
    What. The. Fuck.

Comment

Atsidariau vieną "belekurį" - 15 sekundžių kompiuteriu sukurtos moters akies video.
      Ką tai turi bendro su pasaulio ekonomikos naujienomis žino turbūt tik skynet'as ir Optimus Prime.
      If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
        Atsidariau vieną "belekurį" - 15 sekundžių kompiuteriu sukurtos moters akies video.
        Ką tai turi bendro su pasaulio ekonomikos naujienomis žino turbūt tik skynet'as ir Optimus Prime.
        Ar tikrai nėra akivaizdu kad šitas "capability" paveiks tūkstančių tūkstančius įmonių ir darbo vietų?
        ​​​​
        Švedijoje dar neperseniausiai labai nuskambėjo keli atvejai kai žaidimų kūrėjai savo darbuotojus pakeitė AI.

Comment

Parašė DJ+ Rodyti pranešimą

Ar tikrai nėra akivaizdu kad šitas "capability" paveiks tūkstančių tūkstančius įmonių ir darbo vietų?
          ​​​​
          Švedijoje dar neperseniausiai labai nuskambėjo keli atvejai kai žaidimų kūrėjai savo darbuotojus pakeitė AI.
          To tak... O kai pagalvoji, kiek pašto karvelių, ir jų augintojų, pakeitė telegrafas....
          If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

To tak... O kai pagalvoji, kiek pašto karvelių, ir jų augintojų, pakeitė telegrafas....
            Jeigu už lango būtų 1830 metai, tai telegrafas tikrai būtų ekonomikos aktualija pasauliniu mastu.

Comment

It's Friday. Stop Working...
              Video nuorodoje:
              https://dribbble.com/shots/23798289-...y-Stop-Working
              Iškart su garsu:
              https://cdn.dribbble.com/userupload/...ea54161191.mp4
              Click image for larger version  Name:	videoframe_1244.png Views:	1 Size:	1,76 MB ID:	2116237
              Paskutinis taisė dondc; 2024.03.10, 15:25.
              ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

Comment

Vakar pristatė naują ChatGPT versiją.
                Pažiūrėkit kokiu greičiu tobulėja.
                26 minutės, bet čia turėtų būti mandatory homework visiems forumiečiams

Comment

Internetuose juokauja kad dar po keleto versijų atrodys taip, ir bliamba, gali būti:

Comment

Panašu. Dar įdomiau tai, kokią revoliuciją sukels mokymo sistemoje tokie personalizuoti bot'ai. Bet pas mus viešoje erdvėje nelabai girdisi tokių dalykų, ypač ugdymo sistemos problemų kontekste.

Comment

Įdomus sutapimas, kad nuo šiandien:
                      Claude is now available in Europe https://www.anthropic.com/news/claude-europe

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė T-K-K
                        Perplexity yra geriausia Google alternatyva kokią esu matęs.
                        https://www.perplexity.ai/

Ypač tie "pro search", kurių nemokamoje versijoje yra 5 per dieną.
                        Rekomenduoju įsirašyti aplikaciją į telefoną, it's among the best things ever made.
                        Aš tai laukiu kada bus klozetai su appsu, nu nes be AI nebegalima gi paprastų užduočių pasidaryti pačiam

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                          Aš tai laukiu kada bus klozetai su appsu, nu nes be AI nebegalima gi paprastų užduočių pasidaryti pačiam
                          Suprantama, jei niekada ar beveik niekada nenaudoji Google.

Comment

Man labai patiko.
                            Youtube filmuko pavadinimas į pievas, bet čia buvęs Google CEO lankosi Stanfordo univere ir pasakoja apie AI.
                            Belekaip įdomu.

Download link.
                            Paskutinis taisė Taj Mahal; 2024.08.19, 08:53. Priežastis: Edit: download link.

Comment

Kokias AI aplikacijas naudojat telefone?

Aš naudoju OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Perplexity ir Google Gemini.
                              Rekomenduoju visas keturias. Šitas esu sudėjęs į atskirą "folderį" ant pagrindinio puslapio.

Gal ne kasdien, bet gana dažnai naudoju.
                              Labai aiškiai jaučiasi kad po 5 metų pasaulis bus nepanašus į šiandieninį.

Comment

man užtenka Copilot naršyklėje
                                -

Comment

Parašė T-K-K Rodyti pranešimą

Kokias AI aplikacijas naudojat telefone?

Aš naudoju OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Perplexity ir Google Gemini.
                                  Rekomenduoju visas keturias. Šitas esu sudėjęs į atskirą "folderį" ant pagrindinio puslapio.

Gal ne kasdien, bet gana dažnai naudoju.
                                  Labai aiškiai jaučiasi kad po 5 metų pasaulis bus nepanašus į šiandieninį.

Gal galėtumėte paaiškinti, ką jos daro ir kuo skiriasi? ChatGPT manau daug kam aišku, kitų dar neteko girdėti.

Comment

Working...
                                  X